Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 522
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Тони, яйцата ще боядисвам в събота. А козунаци няма да правя сега. Ще купим панетон и така. Иначе като направя и трябва само с мама да нагъваме, а не ми се ще, идва лято и не ми се яде толкова, особено тестени. Да разказваш после как са приели новината свекърите!То е ясно че ще се радват много! Hug Иначе за племенника, свиквай от сега, че ако и твоето палаво, трябва да имаш тренинг! Mr. Green Да ти кажа моят син беше доста палав като малък, но сега вече не е. От групичката майки дето излизахме, само моя все се катереше и тичаше наред-назад! Laughing

# 736
Кръщелник Дани Wink

Скрит текст:
Племенник чакаме сега. Първата ми братовчедка е в 5-ти месец бременна. Това ще е моето племенниче  Simple Smile

А Бобо е на 1г. и 10м. и е фурия. Много е палав, обаче се оказа, че е любимец на майките на площадката, защото може да е палав, но с другите дечица е добър  Grinning

# 737
Кръщелник Дани Wink

Скрит текст:
Племенник чакаме сега. Първата ми братовчедка е в 5-ти месец бременна. Това ще е моето племенниче  Simple Smile

Ох, къде чета и аз! ooooh!
Иначе за братовчедка ти знам! Hug

# 738
Нямах интернет два дни и бях многооо тъжна без вас,продължавам да чета стр. назад ама без голям успех Laughing,честит имен ден на именничките със здраве да си носите имената и повече усмивки на лицата Hug
Тони радвай се че чак сега започва .аз от две седмици съм така   и се чувствама като балон, а и съм с денонощно гадене.
п.с. искам вече и аз да видя снимките от албумчето Laughing

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 15:14 от nelkamilano

# 739
Принцеске ,честит ти рожден ден!Да си жива и здрава и много обичана.

Честито на именничките ни.Да сте живи и здрави!

За теленцата имам си едно  Mr. Green  ,наистина какво си знае прави,но пък е добричка,умна хитра,любвеоболна,голяма артистка и помощничка поне засега  Peace .

Аз да попитам до кой месец от бременност се пие Утрогестан?Вече цял месец го пия 3x2 и преди това 3x1 още някъде месец.

# 740
аз си го слагах вагинално до 16 седмица

# 741
  • София
Включвам се да честитя РД на Принцеска.
Принцеске мила, бъди здрава, много щастлива и обичана жена! Върви напред силно устремена и постига с лекота всяка мечта! Целувки!
Нека бъдат живи, здрави и много щастливи и нашите именички!  Hug

# 742
  • Варна
Аааа , добутали сте до 50-та страница, бравос , ми сега Зуу като я няма и ще минем на 51  hahaha

Сигме, честит ти имен ден , да ти е живо и здраво името и ти со него и да го носиш с гордост  Hug, Лийчето каза ли честит ден ден мами , дай по едно мляко за твое здраве  Crazy

Кхъм, мен ме е обхванал глад за козунаци и така два три дни и навръх Великден даже и не ги поглеждам  Crazy

# 743
Аз си мисля, че вече сте в новата тема, а то още сме тук.  Зузка, айде бе душице  пускай новата темичка! Hug Ох, много ми е жега и само се наливам с вода. Сутринта заваля колкото да разхлади, а сега е ужасна жега. Не ми се мисли юли и август как ще е! ooooh!

# 744

Общи условия

Активация на акаунт