Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 497
  • 604
  •   1
Отговори
# 600
Момичета... не мисля че в тази тема можем да продължим да даваме отчет,след това което се случи... искам и вие да изкажете мнение ,но според мен Вещи да направи нова тема ! Мисля, че това е много нелеп край на една тема,но не виждам как мога да говоря за килограми и храна ,след този нелеп инцидент! Обичам ви всички,пазете се и се радвайте на живота  Praynig Weary
подкрепям това  мнение

# 601
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Момичета... не мисля че в тази тема можем да продължим да даваме отчет,след това което се случи... искам и вие да изкажете мнение ,но според мен Вещи да направи нова тема ! Мисля, че това е много нелеп край на една тема,но не виждам как мога да говоря за килограми и храна ,след този нелеп инцидент! Обичам ви всички,пазете се и се радвайте на живота  Praynig Weary
...и аз немога да пиша...

# 602
  • Плевен
Подкрепям, разбира се. Макар, че известно време и в новата тема няма да можем да пишем... Не се забравя лесно такъв шок и не можем да махнем с ръка..., че животът продължава. Много е тежко това положение, момичета и момчета! Нека не забраваме Теди и нейната силна воля да е пример за нас. Ще си я запомним мила, лъчезарна... ох, немога без да се разплача...
 Наистина - пазете се и се радвайте на всеки миг от живота! Виждате колко е преходен и в такива моменти го оценяваме и помъдряваме! Излизат истинските ценности на преден план, забравени от куп дребни излишни ядове...
Обичам ви! 

# 603
И аз подкрепям това мнение - да се затвори тази тема в памет на EVIQ. Разбира се, че и в новата тема ще я споменаваме - тя бе една от нас - Дюканци!

# 604

Общи условия

Активация на акаунт