Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 342
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Катя, мдаа, тази дружка е първа дружка на Бурак- актрисата Мерве Болуур, с която си партнираха в "Малки тайни". Това е единствената жена, от която Паяка не ревнува Бурак. Той затова толкова е настоявал Мерве да играе Чучулигата /Фериде/. Да му е мирна главата.  Joy Joy Joy

Мами, точно.  Peace
И още.

http://distilleryvesper7-3.ak.instagram.com/7ceb61e66dbb11e39dc4 … cf9a4763f_101.mp4

Себи го е публикувала това гифче. Това е Мерве.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 12:33 от Moniiica

# 181
  • Враца
Мони,  bouquet

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 12:46 от mama_an_ji

# 182
  • София
Здравейте Чучулиги!    bouquet

Снежи, благодаря за кафенцето, чудесно е   food010

Я какви хубави новини имало за Бурак и Паячка  newsm68 Лично мое мнение е, че беше само въпрос на време кога ще се случи това. Не, че не е възможно рускините да са прави и това да е рекламен ход за привличане на вниманието, но ..... От както гледам Чучулигата изгледах и някои серии от Великолепният век, за да се опитам да сравня играта му тогава и сега. Ами момчето мнооооого е израсло - и като поведение и като излъчване - с ролята на Кямран се справя повече от великолепно. Отделно, където споделям мнението му от едно интервю, че се чувства зрял мъж на 35 години - горе-долу така и изглежда ( вероятно мустаците създанат тази илюзия  Joy ). Та няма как да си израстнал в работата си, да си надскочил емоционално и възрастта си и да се чувстваш комфортно с една " сладка девойка с добро сърце", чиито интереси се ограничават ( според едно нейно интервю)  в " двете FF - fasion and football". Смятам, че и образа на Кямран му е повлиял не малко в това отношение, а ревността на девойката е довършила работата. Бурак ми изглежда уравновесен човек ( козирог, какво да си говорим  Laughing ) и не мисля, че промените в личния му живот ще се отразят на играта му, точно обратното - когато е спокоен и няма външни дразнители би могъл да се изяви още повече. На това момче му трябва широко скроен човек до себе си, за да може още по-добре да разгърне талантите си. Това е лично мнение   Simple Smile

Хората се събират и се разделят и това няма общо със сериала, а с промяната на вътрешните им потребности. Не си спомням къде четох нещо, което много ми хареса - няма нищо случайно в това кого срещаме в живота си и когато се разделяме с някого, то е защото трябва да се освободи място да дойде някой друг, с някаква друга мисия в живота ни!

p.s. Леле колко неща сте написали, докато аз се напъвам да мисля  Joy

Единственото, което ме притеснява, че таблоидите спрягат отношения между Бурак и Фахрие, а това може да отрови живота им ( а защо не и любовта им ) в аванс  ooooh!

# 183

+1   newsm10  Алекс, подкрепям напълно.

Мисля си, че ако има влюбване межде Бурак и Фахрие, няма да разберем до лятото. Докато не изчисти отношенията си с Чапа, едва ли има шанс Бурак. И Фахрие е имала сложна връзка, не вярвам лесно да се случат нещата с нея.

Мами, много хубаво клипче.   smile3525

Още един преведен откъс.
Как я омайва Кямран- нежен, влюбен. Колко са милички.  Heart Eyes

http://vk.com/video_ext.php?oid=197951843&id=167087893&h … 70162cfe&hd=1

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 12:43 от Moniiica

# 184
  • Враца
Алекс,    bouquet
Влюбване между Бурак и Фахрие може да има, а може и да няма изобщо, и не това е причина за охладняване на отношенията между Бурак и Паячка (ако наистина има такова). Ревността не е помогнала на нито една връзка. Паячка сама си го прави.

И понеже разбирам, че почти всички разбирате руски - чуйте тази песен със страхотен текст:
(малко встрани от темата е)

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 12:51 от mama_an_ji

# 185

Мони искрено се радвам че не са дали ролята на Фериде на тази Мерве  .
По тази логика Бурак до края на кариерата си трябва само с нея да се снима Mr. GreenУжас!
Та тя не само , че няма красотата  и нежността на Фахрие  ,но предполагам и нейната интелигентност   и талант.

За ролята на Чучулигата се изисква точно това.
Фахрие до сега играе прекрасно ролята на доста нахакано младо момиче от пансион когато правеше винената оргия с колежанките, истински наранена от лекомисления Кямран когато я остави и отиде на любовна среща с Нериман.Прекрасна беше и когато се прояви каго смела спасявайки Кямран и полека започваща да осъзнава че е влюбена в него не като  в по-големия батко.
Трудно е едно момиче  ,неопитно но влюбено да отговори веднага на напористия опитен и вече много и страстно влюбен  в порасналата  Фериде Кямран.
Страхотна игра и на двамата във файтона  .последният клип постнат от Мони ,когато купи един памук и се облизваше приз цялото време за целувчица Heart EyesКокетирането на Фериде  го влудяваше.
Ей Богу , не съм гледала такива сцени в прословутите  американски филми.
Онази вечер гледах някаква глупост-първо правиха секс , а после започнаха да се откриват и влюбват.
Алекс  bouquet++
Мами и песента и текста си заслужават да се чуят.  bouquet

Марти wavey ,прав си .липсват пискюли на гюрука на   файтона. Laughing

# 186
Моника  Peace за кадрите във файтона.  Аз като гледам май окомплектовахме 13 серия, другия пълнеж направо не ми се гледа. Тези двамата така превземат екрана, че всичко друго изглежда сиво и безлично покрай тях. 
А по повод таблоидите - за мен са си режисирани акции. Как до сега таблоидите не хванаха зараждаща се любов на сета и сега - хоп, намериха обяснения за истериите на Паячка Чапа.  Wink

# 187
  • Враца
Мони,   Hug
Кямран я омайва, но и Фериде започва лека-полека да се отпуска и да влиза в тон с неговите закачки. Добре се справя с флиртуването, макар че на моменти е неосъзнато. С този памук го направи, както се казва, "луд",  Laughing Laughing  но и той намери начин да я надиграе  Joy Joy

Себи, винаги съм предпочитала да гледам такива филми  - романтични - първи трепети, флиртувания, закачки. Трябва да я има тръпката - а не от вратата направо в кревата.

Сега изгледах сдобряването им в 13 еп., много ми харесва смеха на Фахрие - като звънче е.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 14:59 от mama_an_ji

# 188
Мами, за песента.   bouquet  Много силен текст. В пълна сила се отнася до Фериде. Да имаше до себе си майчина подкрепа, за да знае кой е правилния път.
Да, права си, Фериде започна плахо да се включва в любовните игри. С памука го съблазняваше осъзнато, и в същото време с детска наивност, след това се изплаши от думите му. Grinning  А той беше изгубил дар слово, беше опиянен от гледката.  Joy  Но и текста си го бива в тези сцени.  Simple Smile

Катя, наистина тези двамата с красотата и таланта си направо блестят и завладяват екрана. Всичко друго бледнее.

Себи, Мерве също е много красива и талантлива актриса, а и интелигентно момиче. В момента играе главна роля във ВВ /Нурбану Султан/. Но и аз се радвам, че Фахрие изпълнява тази роля, по-подходяща е и екипът е подбрал възможно най-горещата и магнетична двойка.

Скрит текст:

Сериалът "Чучулигата" е станал феномен в Русия.

С това изявление е излязъл представител на Министертвото на културата и туризма в Турция, Ибрахим Саръташ на конференция, посветена на новостите в сферата на турската киноиндустрия. Той също е отбелязал, че продажбата на дискове на сериала "Чучулигата", заемат първо място.

Наистина "Чучулигата" е завладял феновете в Русия. Във всички големи групи за турски дизита, с около 25000 потребители , сериалът, Бурак и Фахрие печелят с около 65 % пред останалите за най-добрър сериал, актьор и актриса на 2013г.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 15:16 от Moniiica

# 189

Лично за  мен Фахрие като жена и физика и музикални и други качества ми е далеч по- симпатична от Мерве
Мерве с фотошоп бива , но мисълта ми беше , че Паечка ,  не тази която ще каже с кого да играе Бурак  за да не го ревнува. Безподобна лигла.
Между турските актьори има и такива които имат сполучливи бракове без да се налага да си правят пиар  с личните отношения.

Самият Бурак  няма нужда от изкуствено създадена известност Той си я има. !

# 190
Здравейте момичета и Честита Коледа! Hug Hug Hug

Странно нещо е живота... Този филм ме върна в детството ми, в далечната 1972 година, когато бях на 11-12 години...
Началото на лятната ваканция, грабнала съм списъка със задължителните книги за четене и търча към библиотеката. Оказа се, че не съм първа и ще трябва да чакам, докато някой върне нещо, за да се вредя.. Докато се мотаех разочарована между рафтовете с тайната надежда да открия все някое заглавие... библиотекарката се смили над мен и ме привика със заговорнически тон:" Ела, ела, ще ти дам нещо и няма да съжаляваш, защото твоите съученици все още не знаят за тия книги."  Thinking
Истината е, че ме провокира тая жена, натиквайки в ръцете ми две книги, за които нищо не бях чувала / майка ми и баща ми бяха върли фенове на световноизвестните автори, колкото и трудно да достигаха тогава до БГ/.
И познайте кои бяха тия две книги?
1. Стършел
2. Чучулигата
Що рев изревах онова лято, колко много ми въздействаха на тия невръстни години, колко трудно ми беше да се отърся...  newsm45 newsm45
Истината е, че за цял живот останаха в сърцето ми!
Минаха години, дълго време се опитвах да сложа в ръцете на дъщеря ми и едната и другата книги, но тя все казваше, че ще ги прочете, когато й дойде отвътре, сякаш си знаеше, че за тия тежки житейски драми е нужно да си достатъчно голям и зрял!

# 191
  • Враца
Ренате, добре си дошла при нас!   Hug Hug

Като че ли всички сме  минали по един и същи път и горе-долу на едни и същи години!  Laughing
А от тогава колко пъти съм я изчела  ooooh! ooooh!
Затова Чучулигата ни е останала в сърцата  Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy
http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa?z=video-57194412_167289212 … 12c1ba9dc5ecfb8f6

И Кямран и Фериде   Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 17:41 от mama_an_ji

# 192
Благодаря ти Мам Hug, оттогава не съм посмяла да я прочета втори път, толкова дълбоко ме е засегнала тая драма, че все не ми стигаха силите да повторя след години.
 Сега, когато гледам филма, не мога да се спра да плача..
Екипът е великолепен, а избора на Бурак и Фахрие е точно в десятката! newsm10

Коментирали сте връзката му с девойката Чапа ли е Чапла ли е, не знам? Но ми изглежда много безлична и ми стои като избелял афиш до него...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 193
Renate60, Hug  добре дошла.   bouquet

Добре, че не са послушали Бурак за Мерве.  Praynig  На мен ми харесва, но не става за Фериде. Peace

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 18:03 от ·٠•Snejka•٠·

# 194
Ооо Снежи, драго ми е да съм с вас! Hug Hug Hug

Замислих Thinking се за Бурак и неговата зодия... от години съм заобиколена от мъжките й представители и честно казано, понякога е доста трудно да се живее с тях...
Много са умни, целеустремени, решителни, безгрешни...но не са от хората, които показват истинските си чувства, трудно споделят, а още по-трудно си признават...

Общи условия

Активация на акаунт