Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 40 990
  • 747
  •   1
Отговори
# 735

Друхият проблем са ми ужасно слабите ръце. Опитах с бутилки от по 1,5л., но повече от 10 повторения не мога да изкарам. Лицевите опори на пода също все още са невъзможни. Правя на стена. Трябва да си гупя гирички - поне са по-удобни за хващане. Къде мога да намеря по-евтинки гирички и с какви да започна? 1,5кг е добре, нали?  Crazy
  Peace

Irra,щом има 1,5 л бутилки,за какво са ти гирички от 1,5 кг? Безсмислени са.Имам вкъщи 2 кг и са ми много леки,купувала съм ги преди години,сега не ми трябват.

Според мен по-малко от 3 кг не са необходими наистина Peace Дерзай си засега с бутилките,щом са ти трудни.

Иначе ще хвърлиш пари на вятъра.

# 736
Усмихнахте ми деня с милите си думи  Heart Eyes
Искам да пожелая здраве на всички дечица, а който си мечтае за едно такова пухесто желанието му да се сбъдне в най-скоро време  Hug
Скрит текст:
Майката няма абсолютно никакъв допир с фотографията, само моделите и са добри  Blush

Тяна, ей с това упражнение дето си го описала си докарах онзи ден мускулна на корема. Правих го с 10кг. Мнооооого е добро!

mery_79 , айде де! Ние обикновено май месец откриваме плажния сезон  Hug

# 737
  • Бургас
някой питаше за бодирок,заповядайте(и блогадаря на тези,които го споделиха)  http://www.bodyrock.tv/category/30-day-i-real-time-challenge/page/2/ 
за гири,не знам по колко са на други места,но в Кауфланд има щанд с различни фитнес уреди има и гири,които на мен ми се струват на прилични цени ,а и съм виждала,че често ги пускат на промоция

# 738
  • here, there, everywhere
Отчитам lower focus, кардиото ще е следобед.

И аз мисля, че гирички под 3кг. Не си струват инвестицията.

# 739
Тази седмица съм направо за бой - успях няколко пъти да тичам сутрините, но вечер работя до късно, че доста неща се събраха и пропуснах залата. От събота влизам отново в релси, че ми липсва движението - онзи ден бях пред нервна криза и така ми се искаше да врътна едно кръгче във фитнеса, за да ми олекне, ама не ми остана време

# 740
За днес Insanity  - Cardio Power & Resistance

Ох, взима ми душицата този Шончо  Grinning

Люба Аз си ги изчислявам по метода на Любомир Иванов, ето ти и линк   http://lubomirivanov.com/1322/

Ама колко бързо я изписахме тази тема!

# 741
И аз да не остана назад и да се изкажа за гиричките. Първите, които си взех, бяха по 2 кг и си мисля, че пак са излишни. Започни с бутилки, ако не - минимум с 3 кг гири. По-леките са излишно хвърлени пари на вятъра. Вторите ми гири са по 5кг и изобщо не съжалявам  Peace

От pure burn super strength тренировката вчера с Боб Харпър имам супер мускулната треска на трицепса, като на едната ръка повече!? Хич не обичам да е така... и на гърба имам. Днес ще е нещо за долна част с Румяна, по-късно ще се отчитам. А след малко ще ви пусна новата тема. Не мога да спра да се изумявам колко бързо я изписваме тая тема  Laughing

Билянка, големи са ти сладурани мацките. Да са ти живи и здрави! А какви бузки имаааааат, само за хапане са (много обичам да хапя още от малка и не мога бе! Като видя такива бузкиииии  Joy Joy JoyCrazy Heart Eyes Mr. Green

# 742
  • Бургас
Благодаря за споделените мнения, момичета!  Hug Ще потърся тогава малко по-тънки бутилки от 1,5л, защото тези, които имам ми идват малко неудобни за хващане.
А 3кг-вите гири при мен ще почакат доста  hahaha Много съм зле в ръцете.  ooooh!

# 743
# 744
За бутилките - като ти станат леки с вода, напълни ги с пясък  Peace
За да са ти по-удобни за захват, може докато са празни да ги поусучеш малко като нагрееш пластмасата - само внимателно  Laughing

# 745
Мамини сладки Жужунки  Heart Eyes Много са ти хубави Билянка  Hug Чак се разплаках от умиление.
Дай боже всеки му такава радост. По-хубаво от дечицата няма!

Добре дошли на новичките в темата и на завърналите се  Hug

Да ви споделя от какво на вид много лесно упражнение имах мускулна треска на стомаха горе  Shocked
В легнало положение със сгънати крака и тежест в ръцете (моята беше 5кг) започвате бавно да повдигате горната част на тялото към корема без да движите тежестта ( държите я като козирка на шапка) , после пак бавно връщате тялото и едновременно опъвате единия крак, а ръцете с тежестта тръгват над главата. Хубаво разгъвате крака и ръцете в противоположни посоки. После връщате крака и ръцете по обратния ред. Редувате краката. Вдишвате при разгъване, издишвате при сгъване. Изпълнението трябва да е по-бавно може с приятна ритмична музичка  Laughing
 Цялата работа трая 5мин. и на другия ден бях смаяна. Много отдавна не съм усещала толкова силно работата върху корема.

Това ви е за закуска утре сутрин   Mr. Green Joy  Hug

уж съм с голямо въображение, но нещо не съм сигурна дали си го представих както трябва - има ли го някъде показно в нета? newsm78

# 746
Аз си представям нещо подобно на eagle crunches от пилатеса  Blush

# 747
Хора, има нова тема...

Общи условия

Активация на акаунт