Детската градина – всичко, което ни вълнува – 16

• 63 286
  • 778
  •   1
Отговори
# 1
  • гр.Пловдив
 1swing animal085 animal037 newsm47

Тук сме Hands Thumbsup

# 2
При нас родителската среща предстои в четвъртък. Предполагам, че ще събираме по-малко пари от миналата година, защото миналата година бяха нова група и накупихме играчки, тази година може да няма нужда от нови играчки.

# 3
Благодаря за темата!  bouquet

В трета група в какво по-точно се състоят часовете? Като игра ли са или като в училище? Притеснявам се понеже моят синковец е много разсеян и не съм сигурна дали изобщо нещо му влиза в главата.... Tired Whistling Mr. Green

# 4
  • Куциндрел
Като игра са в трета група или не по-различни от часовете в 1-ва и 2-ра група. Даже не знам дали въобще нещо ги карат да запомнят, защото всичките ми познати деца, минали през 3-та група, не знаят кой знае какво.

# 5
  • София
Благодаря и аз за новата тема.

При нас в трета група се увеличава продължителността от 15 на 20 минути или от 20 на 25, не помня точно. Иначе мисля, че продължават да бъдат повече като игра и не толкова като учебен час в училище.

За родителска среща още нямам информация, чакам да обявят дата и да разбера какво ново тази година, ако изобщо има такова.

# 6
  • В една слънчева къща...
Вчера открих 2 чифта леко изцапани гащички в раницата + 1 чифт на дупето пак така... Не им ли помагат на тези деца да се забършат? Така и така са я преобули, защо не са я почистили хубаво...  Rolling Eyes

# 7
  • София
Не, не им помагат. Моята не я преобличат, предполагам, ако се наложи да я преобуят, няма да го направят. В ясла ли е или в градина?

# 8
  • София
явно зависи конкретно от персонала.
моето момче досега беше на ясла, вече е на градина.
в яслата си им е в задълженията явно, в градината би трябвало да са на самообслужване.
разпитвах аз детето, каза че госпожата ги придружава до тоалетната и им помага да се избършат. винаги си го прибирам чист.
та си зависи от желанието на госпожата.
аз бих настоявала за това, единственото е, с което според мен толкова малки не биха се справили добре  Rolling Eyes

# 9
Записвам се и аз!
Благодаря за новата тема  bouquet
И ние нямаме дата за родителска среща,но вече ни събраха по 2 лв.за застраховка  Crazy

# 10
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Повече подробности около учебния материал имало в Наредба 5,там имало и за входящите нива информация. При нас уж щяха да ни я изнесат на шкафчетата за подробно инфо, но засега нищо.

# 11
Здравейте, може и да не е тук мястото на тази тема , но ме интересува някой има ли  представа до колко деца могат да са в една група. Нашата група е от 32 деца от които около 10 са момичета останалото е момчета. Постоянно се бият и какво ли не още и г-жите казват, че децата са много и за това. На този принцип децата могат да бъдат и 50  и какво да се избият ли. Те са две и не могат да ги опазят.

# 12
  • София
Не знам точната максимална бройка (със сигурност не е 50 обаче), но 32 в група си е ок.

# 13
На мен ми се струват много. В началото бяха 25 и беше ок. Сега е невъзможно да ги опазят или поне за нашите госпожи Cry

# 14
Не знам точната максимална бройка (със сигурност не е 50 обаче), но 32 в група си е ок.

32 деца група въобще не е ок а е просто кошмор не сомо  за персонала а и за самите деца. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт