Искам да кажа ... (113)

• 58 490
  • 884
  •   1
Отговори
# 810
  • Germany
Алечка, честит рожден ден! Здрава и щастлива бъди и все така удовлетворена и доволна от живота си! Весел празник! Simple Smile

# 811
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ая, ако ще го мъчиш, по-трудно ще стане. Прави го с удоволствие, без напрежение. Меси го леко, без да го блъскаш, без много да го тормозиш, само разтягай. Най-важното е маята да е добра и точно и захарта да е достатъчно. И ароматите. Е, и печенето. И търпение му е майката.
Успех ти желая.

Алечка, мила, сладка!
Честит ти празник!
Да си жива и здрава и всичко да ти се нареди, както ти го искаш! bouquet
 Hug

Чакам моите пумпалчета да дойдат. Готова съм с концерта по желание: единият иска кюфтенца по цариградски, другият пица, третият картофени кюфтета. Палачинки за десерт. Супички от спанак и коприва (по мое желание Joy), ама не се знае дали ще ги ядат.
След малко ще стана да пържа и да пека, че да са топли. Засега всичко е на заготовки. Joy

Навремето моите деца бяха много злояди,голяма мъка беше. И тогава се разбрахме така - през седмицата ядат каквото им предложа, а в неделя - концерт по желание. Готвех всичко, каквото поискат (не е било кой знае какво, не съм за жалене, демек. Не бяха по яденето.)

Споменахте кюфтета по чирпански, ама те не са с ориз, те са пържени кюфтенца, пуснати в картофена манджа на фурна.

Жаки, май основна промяна ви чака вас - щом ще сменяте и жилището, и града. Пожелавам ти щастие и спокойствие на новото място! Hug

# 812
  • на Мелмак
Добро утро и честит Рожден ден на Алечка!
Плуването свърши, чакам децата да се качат, дано малко се усмихне днес времето.
Чакат ме диктовки, немски, да измисля ядене за днес, дъщеря ми е рожденничка другата седмица, торта трябва да поръчаме. Късният следобед и малко да поработя.
После -биричка  Crazy

# 813
  • Варна
Боря се със сайта на статистиката. Вече съм бясна и готова да убия първия, който ми се мерне пред очите.

# 814
Светалчо Hug
Хай, за годишни отчети ли става въпрос?
Скрит текст:
Въвеждам всеки ден отчети, до баланса няма проблеми, след това като започне да ме изхвърля, по 10 пъти се е случвало. Мина ли ОПР след това няма проблеми

# 815
  • Sofia
Честита да си, Алечка!  bouquet Много здрава, обичана и щастлива в новата къща  Peace!
Станах в 10.30 ч.,последна от цялата къща  Blush.Моите си наумили да спортуваме  Rolling Eyes,опнали едни постелки из кАщата и пуфтят.Аз се скатавам и пия кафе  Whistling. За джогинга може да кандисам  Crazy.
Палачинки и аз правя на око .Нямам грешки-2 чаши брашно, чаша мляко-прясно,3 яйца и малко водичка. Ако е нужно добавям брашно или разреждам с вода.Туй то.  Peace

# 816
  • До морето
Аз капвам и няколко капки олио в Генината смес. Неделя е ден за палачинки у дома, вече са изядени даже. Снощи мъжа ми прави разни специалитети, но ние ке намухахме с мъфини и сладко от боровинки и манджата си стои. Днес няма да се готви  Party Сега седим и пием чай и чакаме да измият колите, то пък се кани да вали  Crossing Arms

# 817
В главата ми се върти онази песничка... " какво е неделята - ден за почивка... Почивка ли казахте? Не и за нас..." . Пратих големия на мач с единия отбор, после с другия, ще държим телефонна връзка. Дребосъчка е на плуване с приятелки. Аз съм с номер 2 на талентиада по хандбал и ще откараме поне 3-4 часа. Взех си кафе и работа с мен, забравих резервна батерия за фотоапарата. Баща им се сети сутринта да се обади да им пожелае успех, което си е постижение и признак, че експериментът му върви добре. Дано.

# 818
Добро утро! Сега се излюпих супер си поспах, дребна още си подремва.
Чийзкейка го отложих, през седмицата ще го правя, реших точно да спазя рецептата на Захир.
Сега рецепта за кекс ще ида да търся.
От кога чакам да си помързелувам  Laughing

# 819
# 820
Лаленце, благодаря ти, винаги си много отзивчива bouquet
Благодаря на Стейси за снимките на лични.В моите представи беше русокоса Hug Прекрасно семейство сте Hug

# 821
Честит рожден ден и от мен, бъди щастлива и обичана,  Алечка  Hug
Родена си на ден, рожден и на близък мой човек,  с който въпреки, че сме толкова различни,  сме единни, понякога  Simple Smile
Аз честно казано, никой от форума не изглежда така,  както съм си го представяла, така че съм спряла да си представям, явно имам интуиция нулева   Simple Smile

# 822
Алечка, да си жива, здрава, честита! Ба бъдеш обичана, желана и глезена жена! Пожелавам ти професионални успехи и семейни попълнения!  Heart Eyes
Вчера вечерта имах драма. Всъщност две драми. Не можах да си намеря една рокля и поне 3-4 пъти претърсвах гардероби, скринове и чекмеджета. Следващата драма беше какво да облека за излизането ни.  ooooh! Ужас бях, а ММ беше свидетел на това. Седи, чака и ту се смее, ту се самосъжалява. Всичко или ми е голямо или е неподходящо. Бях го подгонила да идва, да се нагласим и да отиваме да Ядем, че бях много, много гладна. В един момент гладът ми мина, а желанието за излизане се изпари. През цялата вечер нямах никакво настроение. Днес поне съм свежарка. Mr. Green

# 823
Честит рожден ден на Алечка!  Здравейте, успехи и много любов.
Денят ми почна рано, сега детето спи, а мен ме събуди телефонът. Друг път ще е спането, все се разминаване.

# 824
Алечка, да си жива и здрава  bouquet. Много щастие ти желая и да ви стане къщата както си я искате.

Общи условия

Активация на акаунт