Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 31 945
  • 473
  •   1
Отговори
# 225
Дойде време и за следващия ни въпрос!
През пролетния сезон се активират най-много алергии. Страдате ли от такива и от какво се активират най-често вашите симптоми - полени, домашни любимци, от храна, прахта вкъщи или други? Какви са вашите методи за борба с тях?

# 226
  • София
Проветрявам, имаме абсорбатори в стаите и отглеждам растения.

# 227
  • Sofia
Аз страдам от сенна хрема, мъжът ми е с астма, едното дете е с няколко алергии. С полените няма как да се преборим за съжаление, пием противоалергични през пролетта. С прахта се борим непрекъснато, домашни любимци нямаме заради алергиите.

# 228
  • The Big Apple
Същото щях да напиша, имам два абсорбатора, както писах и за първият въпрос, проветрявам всекидневно по два пъти.

# 229
През пролетния сезон се активират най-много алергии. Страдате ли от такива и от какво се активират най-често вашите симптоми - полени, домашни любимци, от храна, прахта вкъщи или други? Какви са вашите методи за борба с тях?
За щастие нямаме установени алергии вкъщи ,но като превантивна мярка сме викали фирма за почистване на матраците от акари. Също така честа смята на спалното бельо и пране на високи градуси.
Както и почистването вкъщи , отново проветряването , прането на килими , ако в жилището има такива.

# 230
  • Велико Търново
При мен положението с алергиите е много страшно. Цъфтящите разтения,дървета,треви. Към домашни любимци нямам установена. Иначе към всичко метално,което се допира до кожата ми (копче,часовник,цип) имам непоносимост. С алергията към полени се боря със солена вода,която впръсквам в носа и постоянно миене на лицето и очите.

# 231
Ние в нашето семейство принципно не страдаме от подобни симптоми, ако не броим кихането сутрин, но то е рядко. Иначе за да се предпазим отново съм на мнение, че чистотата е от голямо значение за предпазването от подобни реакции

# 232
  • София
За щастие, вкъщи нямаме установени алергии. Ако е алергия към храна, ще я избягваме; ако е към прах - с редовно проветряване и почистване на помещенията, дрехите. За полени има филтри различни, не съм много запозната. За домашните любимци - зависи от алергията.

# 233
Ежедневно проветряване и старателно почистване.

# 234
Дойде време и за следващия ни въпрос!

Страдам, с праха вече споделих как (опитвам да) се справям. Когато се появят полени, само антиалергични са вариант, но избягвам да пия, и особено във ветровито време съм със зачервени очи и течащ нос. Ежедневно чистене и влажен парцал помагат до някаква степен вкъщи. Въпреки, че съм чувствителна към алергени, планирам скоро да се сдобия с куче, и уред за пречистване на въздуха със сигурност ще ми помогне да не съм вечно хремава  Simple Smile

# 235
  • Сливен
И аз и голямото ми момче страдаме от сенна хрема, предизвикана най-вече от полени, но и от дом. прах - за себе си вече не ползвам почти нищо, него го лекувам с хомеопатия, за праха - вече написах, прветрявам, почиствам редовно и това е.

# 236
Алергиите са много неприятно нещо Sad Мъжът ми има към полени, аз я развих също след раждането и миналата пролет беше ад. Сърбеж по небцето и очите, сенна хрема... ограничаваме разходките сред природата и се опитвам да постигна слабоалергенна среда вкъщи, да намаля до минимум дразнителите. За съжаление проветряването точно в този период не ми е вариант, тъй като с външния въздух влизат и полените.
Единственият ми помошник за момента е климатикът, защото отчасти филтрира въздуха.
С детето също правя всичко по силите си, за да намаля досега с алергени - нямаме животни вкъщи, захранвам след шестия месец със слабоалергенни храни, килими нямам никакви и пускам роботче-прахосмукачка всеки ден. И всичко това сякаш не е достатъчно, имам нужда от помощ.

# 237
  • Русе, България
Страдате ли от алергии и от какво се активират най-често вашите симптоми - полени, домашни любимци, от храна, прахта вкъщи или други? Какви са вашите методи за борба с тях?
За щастие силни алергични реакции у дома никой не проявява, може би единствено аз реагирам чрез кихане и течащ нос на смяната на сезоните - там облекчението идва само чрез медикаменти. У дома се случвало прахът да предизвика моментно дразнене - което от своя страна наложи да вземем мерки по честото му отстраняване. Сега, в сезона на пролетното почистване, отделям малко повече време на ъглите, таваните, други труднодостъпни места, лампионите в стаите - през студените месеци там паяците грижливо са оплели своите царства, но прахосмукачката не им прощава. Друг важен момент е грижливото почистване на филтрите на климатиците и абсорбатора. Него извършваме преди началото на всеки активен сезон - лято/зима - чрез специални препарати за целта.

# 238
Аз и мъжът ми сме страдали от алергия към дом.прах,пух,пера и 2група фунги в детска възраст.Мисля,че сме я преборили,защото от 20год.не сме имали сериозни оплаквания(като дете 8години бях на десенсибилизатори-инжекции...)Основното почистване,растенията,чистия въздух и почивките на планина и море мисля,че ще спомогнат децата ни да нямат алергични прояви от този тип.

# 239
  • София
За нещастие, вкъщи имаме установени алергии при мен и голямото ми дете. Алергия към храни имаме и двете и просто избягваме неподходящите за нас. Към прах нямаме, но правя редовно проветряване и почистване на помещенията, дрехите. Към полени имам и пия лекарства всяка пролет. За домашните любимци - имам към котки и просто избягвам да ги пипам и да се застоявам дълго при тях. Също така имам и към слънцето и се мажа с 50ти фактор и избягвам да излизам навън през най-слънчевите часове на деня през лятото.

Общи условия

Активация на акаунт