Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 34 552
  • 473
  •   1
Отговори
# 210
Редовно проветрявам,мия редовно пода с пара и бърша праха.

# 211
  • София
Проветрявам постоянно и чистя, друго не знам.

# 212
Проветрявам, чистя праха от мебелите и се старая да гледам цветя. За жалост не съм много добра в последното, но имам желание и няколко броя оцелели  Mr. Green

# 213
Проветрявам по няколко пъти на ден, мия пода и забърсвам праха редовно

# 214
  • here and now
Разчитам до известна степен на функциите на климатика, използвам овлажнител за въздух и парочистачка за почистване. В общи линии наблягам на техниката и технологиите, като се старая да намаля ръчния труд.

# 215
  • София
Ежедневно проветряване и почистване на прахта.

# 216
редовно проветряване, бърсане на прах, чистене с прахосмукачка и парочистачка

# 217
Поддържам здравословно ниво на влажност с помощта на влагоуловител ,отварям прозорците,когато готвя или се къпем,суша дрехите навън,стремя се подът ми да е винаги чист,спим на възглавници, направени от силикон,не пушим вкъщи,отглеждам много цветя,използвам сапун и природни продукти при почистване(лимон,оцет и сода за хляб).

# 218
  • Варна, Пловдив

Как се борите със замърсения въздух у дома?
Преди да се появи бебето правих стандартното освежаване на въздуха у дома - често проветрение (пролет и лято на постоянно отворени прозорци), прахосмукачка и миене на под, липса на килими, пътеки и минимум прахосъбирачки. Сега вече грижата за дома ми е още по-голям приоритет - освен, че се увеличи миенето и почистването, се заинтересувах за различните уреди за освежаване на въздуха и така прочетох ревю за Philips Combi 2 в 1 преди няколко дни в един сайт. Чудесно звучи, но цената никак не е малка, това е единственото, което ме спира в закупуването му. Пожелавам си да имам късмета и да се сдобия с него  Simple Smile

# 219
Имаме близнаци,след тях винаги е ураган! Когато станем сутрин първото нещо е да отворя прозорците и да проветря!Опитвам се да чистя с прахосмукачката и измивам пода по-често,трия прах! Имам цветя,но не и в спалните!Този уред би бил добро решение !

# 220
Проветрявам редовно колкото се може по-дълго и разбира се, чистя с прахосмукачка и бърша прах...

# 221
Проветряване, бърсане на прах, миене на пода, събуване на обувките пред вратата, растения прочистващи въздуха

# 222
Ежедневно проветрявам и старателно почиствам праха от мебелите , подовите настилки и килимите.

# 223
  • София
често проветрение-постоянно отворени прозорци, прахосмукачка и миене на под-без килими и пътеки

# 224
Целогодишно проветрявам сутрин и вечер, вече не използвам килими, редовно обирам праха по мебелите и пода с влажна кърпа.

Общи условия

Активация на акаунт