Моля ви,прочетето го!ПАРИТЕ СА СЪБРАНИ!!!!!

• 41 355
  • 543
  •   1
Отговори
# 375
  • София, в полите на Витоша
Сега си идвам от срещата със Септемврийки 2005, събрахме 120 лв., които превеждам веднага през e-pay!

Благодаря на Pipiole, Ruxi, Rady и нейната колежка, Eci, Evichka77, Sylvaky, Maris и на всички, които са дарили парички по друг начин!!! Сега ще ги преведа, радвам се, че успяхме да помогнем  Hug Hug Hug

# 376
Здравейте!

След като потребител (gugutka) на форумa на Бългаски Фолксваген клуб:
www.vwclub-bg.org/forum
 пусна тема:
http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=20113

решихме да сложиме банер,
може да го видите по всяко време - единствен е и се зарежда постоянно
УСПЕХ!!!

# 377
За gugutka и DragoGT   bouquet

Цвети, обади ли се Викилска. Кога ще ви излъчват, знае ли се вече?

# 378
не са се обаждали още
сигурно довечера в новините ще го пуснат

# 379
Айде и аз разказах на фирми, приятели, познати, пратих линкове, да видим до кога ще се съберат паричките.

Вики и мама, късмет на операцията, ще стискаме де що палци имаме  Hug

Не се съмнявам ни най - малко че парите ще се съберат Simple Smile

# 380
  • sofia
не са се обаждали още
сигурно довечера в новините ще го пуснат

не е честно!!!!!!!!
довечера ние сме на търга на Капаска за домът в Перник.Все така ще стане да му се не видиииииии

# 381
Благодарение на shadowhand Георги Колев  имаме банер и в http://hogwarts-bg.com/forum/index.php?act=idx

# 382
Браво , Жоро !

Peace  bouquet Hug

# 383
Роси, имате ли нужда от клакьори ? Може да качваме цената на роклите !  hahaha Joy Joy

# 384
Момичета нова съм , току що се регистрирах , разбрах за това което правите от www.svatba.noxart.com
Искам само да питам нали още не е късно и аз да пратя пари4ки утре на сметката публикувата в началото , на името на таткото на детенцето?Утре ще успея да преведа парите.
Нямам време да прочета всички страници за да разбера кога е крайния срок за събиране на парите так че моля ако някои може пак да каже.Сега ще кажа и на други момичета ще се опитам и аз да събера повече парички , само искам да знам до кога имам време и дали сметката е все още тази на Лазар май беше таткото в ОББ.Благодаря ви

# 385
  • София
Имаш време, срокът е до към 25.05.06г. Операцията ще е на 30.05.06 г., хората трябва да имат време да се подготвят. Ние от форума ти благодарим  bouquet

# 386
пак ще кажа БЛАГОДАРЯ ама наистина имам нужда да го кажа
обади се Векилска, Роси успокой се няма да е днес а утре

# 387
Тъкмо изгледах снощните новини и се чудех защо нищо не дадоха! Явно времето не им стигна заради ЕС   no

# 388
 помните ли когато казах че една майка с две деца ми званна на адрес и даде 20лв. но забравих да я питам за името, е DUSTIN ВИКИ ТИ БЛАГОДАРИ

# 389
Аз вчера след работа се отбих до пощата за да пусна запис, но ме върнаха, защото не съм написала трите имена на получателя. Не мога да прочета всички страници, но моля да ми кажете трите имена на майката и пощ. код. Другия вариант е ако някоя мама от Зона Б-18 ми се обади, да и дам парите на ръка. Аз съм до пазара Димитър Петков, така че мога да отида и до градинката Света Троица.

Общи условия

Активация на акаунт