Сватба 2018 - II-ра част

• 51 901
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
И аз, и аз искам да я видя.
Харесах си рокля (за сега само от разглеждания във фб), но се влюбих. Някой има ли представа до колко ужасно скъпи са роклите на mille bridal?

# 631
  • София
И аз съм на 19.05 в Best Western Expo hotel Stuck Out Tongue
Момичета, пак наближихме края на темата и ви пускам списъка с датите на сватбите ни, за да ми кажете какво да коригирам или добавя Simple Smile
...
Слънчогледче, аз съм на 02 юни 2018 в гр. София, Ботаническа градина при БАН, вече имаме дата. Simple Smile

# 632
И аз искам да видя роклята, ако може, разбира се. Вчера се разхождах по Пиротска и аз да разглеждам, но нищо не успя да ми грабне окото. Една само харесах горе-долу, беше 550лв.

# 633
Записвам се да видя роклята 😋❤ Много се радвам!Аз все още само в интернет разглеждам и за сега нищо не ми харесва(харесва ми Де,ама цените не ми харесват ) 😅

# 634
Момичета, запознатели сте от къде мога да си поръчам шишета за сватбена ръкия със снимка на младоженците? Благодаря

# 635
  • Andalucia
Purple_Peanut, честита рокля!!!! Колко е хубаво когато попаднеш на професионалист който те съветва и знае кое ще ти стои добре и кое не. Аз за сега съм се спряла на определен силует, но не на точния модел. В петък ще ходя на нова проба, дано намеря моята рокля Blush
Ние преди няколко месеца бяхме видели едни чаши които харесахме,  май е време да ги купим Simple Smile За църквата трябва една да се занесе, вие друга ли купувате? Аз мислех само 2 да вземем Thinking

# 636
Purple_Peanut, честита рокля!!!! Колко е хубаво когато попаднеш на професионалист който те съветва и знае кое ще ти стои добре и кое не. Аз за сега съм се спряла на определен силует, но не на точния модел. В петък ще ходя на нова проба, дано намеря моята рокля Blush
Ние преди няколко месеца бяхме видели едни чаши които харесахме,  май е време да ги купим Simple Smile За църквата трябва една да се занесе, вие друга ли купувате? Аз мислех само 2 да вземем Thinking

Аз по-назад в темата показах нашите чаши, които взех в петък. Те са ни за ритуалната зала и са 2бр. Отделно за църквата искат бокал /1бр/. Прилагам снимка на такава ритуална чаша за църквата.

Скрит текст:

В някои църкви осигуряват такава чаша, но в други искат вие да си носите, така че е най-добре, след като си изберете църквата, да попитате какво трябва да носите. На нас лично ни искат и такава чаша.

# 637
В ритуална зала се пие шампанско и чашите са други. В църквата младоженците отпиват червено вино от една чаша — бокал.

# 638
Хей, момичета здравейте. Много се радвам, че някои от вас вече доста са напреднали и се възхищавам на сръчността на тези, които сами се справят с украсата. Аз като знам каква съм гъзоръка, не бих се захванала с подобно нещо и май ще цакам на агенциите.

За Ди-джеи те хем съм съгласна, хем не съм. Има наистина бомбастични цени. Но пък например в град не толкова голям колкото София, общо взето се знае кои са читави в тази област. И ако да речем започнат да ми хвалят Койчо от Бусманци, дето бачка за 1500 лв, разбира се, че ако не съм го видяла на нито една сватба, доста ще се усъмня. Но като цяло имам наблюдения в нашия град кои се справят добре и без да се налага да бутат на заведенията - те самите младоженци си ги хвалят и препоръчват. И те разбира се, държат малко по-високи цени. Има и прохождащи в бранша, които не вземат скъпо и се справят доста добре, но там вече рискуваш и се убеждаваш сам. Възможен е и другият вариант - евтиното да излезе скъпо. Все пак, ако имат малко повече опит, ще са се сетили да дадат запис от някоя предишна сватба, от който да стане ясно как се справят.

Нашата сватба ще е или на 18.08 или на 25.08 според това дали ще има твърде голям наплив за първата. Налегна ме един доста гаден грип тези дни и гледам да се закрепя първо, но после като задачка ще имаме поне дата в съвета да уговорим.

# 639
  • София, България
Бързо оздравяване, Хър! Relaxed

Аз доста попрочетох за диджеите, но е факт, че в малките населени места е по-трудно да прочетете някъде мнение и да се спрете на конкретен човек. По-скоро от собствени впечатления или препоръка от познати.
Забелязвам, че има зададени въпроси по групите за Диджеи и много често бъдещите булки остават без конкретен отговор защо един или друг е добър. А диджея дори и на среща понякога е трудно да го прецениш. Neutral Face

Момичета, дайте идея къде да гледам за сватбени обувки?

Исках да Ви се оплача, че май оставаме без кум. Ще трябва да търсим друг. Както казах  и по-рано, откакто споделихме, че ще се женим, бързо разбрахме кой ни е близък и кой само ни е заблуждавал и използвал.... Много съм разочарована! А смятах, че ни е най-близкия човек. No Mouth

# 640
Благодаря, Фъстъче Simple Smile

Да, вярно е това, което си чела. Ако нямаш впечатления от първа или втора ръка - да си присъствал да събития озвучавани от тях, малко трудно се намира информация. Бях влязла в един форум специално за сватби, но там попаднаха на тема, в която се упрекват определени фотографи, че манипулират мненията, като постват от анонимни профили и накланят везните в своя полза, докато хората не се усетят.

И ние имаме затруднения с кума. Кумата беше ясно коя ще е от самото начало и като й предложихме се съгласи от половин приказка. Но тя не е женена и кумът решихме да е от близките приятели на годеника ми. Той си го знае обаче, че е срамежлив и не се изненадхме много, че започна да се колебае. Сега го чакаме да се реши. На две двойки преди нас е отказал, надявам се този път да преодолее неудобството, защото поне така, както ги виждам нещата, не става въпрос толкова за нежелание и неуважение, колкото за срамежливост.

# 641
  • София
Аз също не мога да си харесам чаши.
Има време, но все пак... гледам да свърша всичко по-рано за да не се притеснявам после.

Което ми напомня, че за фризьор и аз се чудя.

Фотографа вече сме го избрали- Иван Митрев, много добър фотограф, талантлив и експериментаторски настроен.
Аз също любителски се занимавам с фотография и е важно за мен да са качествени и разчупени снимките ни.
Също така техниката която използва е много висок клас, което на мен ми харесва.

Съпругата му пък е гримьор и съответно при нея ще си правя грима. Хариета се казва и е страхотна.

За цена не мога да ви кажа нищо още... предстои ни среща с тях идните седмици и като се разберем ще споделя. Simple Smile

# 642
Purple_Peanut това с кума е ужасно , добре, че по рано ви е отказал, а не в последния момент Angry Какви са тия глупости с притеснения и тем подобни. За приятел разбира се, че трябва да преглътне всяко притеснение и да споделиш момента с него..

# 643
  • London, UK
Purple_Peanut съчувствам ти и при нас имаше голяма драма с кумовете. monikrisi не мога да се съглася с теб. Даже съм на мнение, че ако знаеш, че някой е притеснителен е редно ти да се съобразиш и да не го напрягаш допълнително. При нас дилемата беше голяма - за кума исках най-добрата ми приятелка, но тя беше женена и не искаше без мъжа си, а с него не бяхме близки, затова почнах да мисля друг вариант. Сетих се друга моя много добра приятелка, но тя е много срамежлива и се притеснява за всичко и прецених, че няма смисъл да я товаря с нещо което ще й донесе повече негативни емоции отколкото позитивни. Поканихме двойка приятели на мъжа ми, но се оказа, че момчето не е кръстено и няма как да са те. В крайна сметка поканихме друга двойка, които скоро се бяха оженили и знаехме, че са кръстени. Не ги бяхме виждали от доста време понеже живеем в чужбина, но приеха и това беше най-доброто ни решение. Справиха се със задачата прекрасно, много се сближихме и сега се чуваме много по-често. Страхотни хора са и съм много щастлива, че се съласиха. Та мисълта ми е - понякога е трудно и е възможно хората които искате да ви откажа, но накрая ще видите, че е било за добро и ще намерите най-правилните хора за задачата Simple Smile Не се отчайвайте!

# 644
Purple_Peanut съчувствам ти и при нас имаше голяма драма с кумовете. monikrisi не мога да се съглася с теб. Даже съм на мнение, че ако знаеш, че някой е притеснителен е редно ти да се съобразиш и да не го напрягаш допълнително. При нас дилемата беше голяма - за кума исках най-добрата ми приятелка, но тя беше женена и не искаше без мъжа си, а с него не бяхме близки, затова почнах да мисля друг вариант. Сетих се друга моя много добра приятелка, но тя е много срамежлива и се притеснява за всичко и прецених, че няма смисъл да я товаря с нещо което ще й донесе повече негативни емоции отколкото позитивни. Поканихме двойка приятели на мъжа ми, но се оказа, че момчето не е кръстено и няма как да са те. В крайна сметка поканихме друга двойка, които скоро се бяха оженили и знаехме, че са кръстени. Не ги бяхме виждали от доста време понеже живеем в чужбина, но приеха и това беше най-доброто ни решение. Справиха се със задачата прекрасно, много се сближихме и сега се чуваме много по-често. Страхотни хора са и съм много щастлива, че се съласиха. Та мисълта ми е - понякога е трудно и е възможно хората които искате да ви откажа, но накрая ще видите, че е било за добро и ще намерите най-правилните хора за задачата Simple Smile Не се отчайвайте!

Подкрепям напълно! Аз също исках кума да бъде най-добрата ми приятелка и я попитах, но тя е най-притеснителния човек и изобщо не се чувства комфортно в центъра на вниманието, което е неизбежно в ролята на кумата. Затова въобще не ме е засегнало, че ми отказа. За сметка на това ще ми бъде шаферка и ще се чувства  спокойна и щастлива Simple Smile Смятам, че това наистина е нашия ден (дори повече на булката отколкото на младоженеца), но това не е оправдание да тероризираме близките си все едно са длъжни да изпълнят всяко наше желание само като щракнем с пръсти. В крайна сметка избрахме най-близкия приятел на годеника ми да ни кумува заедно с жена си. Така и кумовете са доволни,защото им е било мечта, и аз съм доволна, защото постигнахме баланс.

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 14:07 от Anichka 89

Общи условия

Активация на акаунт