Сватба 2018 - II-ра част

• 52 340
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Брадърската тепърва я чакаме да я видим. Мисля, че много бих се забавлявала там, ама като гост, не и като булка.  Laughing

На Фики сватбата мисля, че е абсолютно типична и характерна за техните порядки.  Grinning

# 121
Здравейте,момичета  и аз се включвам!През Септември предстои да се омъжа и от сега съм си харесала рокля,но ми трябва добър шивач в София,Стара Загора или някъде по пътя хаха.Даже,ще се радвам,ако има някоя булка която да ме ориентира грубо колко излиза да ри ушият рокля.
madlen.jordanova, и ние  ще подписваме ден преди сватбата и в деня,ще е само църковен брак и ресторант.
Фотосесията мислим да я напрВим,след взимането на булката и после църковен брак и ресторант.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 10:38 от Miroslava^

# 122
За сватбата на Фики и според мен си е типично в техен стил. Аз не бих понесла такова преживяване. Булката не ми хареса, роклята е огромна, не знам как е издържала с нея, сигурна е ужасно тежка, може би пък е такава, тъй като казаха, че е бременна и щом вече знаят пола, не е 1-2 месец, а минимум 4-5, мисля. Прическата ѝ също не ми хареса. Иначе има много нежно излъчване, хубави черти на лицето. Фики също не ми допадна с този бял костюм, аз предпочитам младоженците да са в тъмен цвят.
За сватбата в брадърите ще се включа по-късно, тъй като снощи не успях да гледам предаването и сега ще си го пусна да видя. Simple Smile

# 123
Така, нека споделя малкия си напредък за последните дни.

"Запазих" дата за изнесен ритуал. Слагам кавички, защото както писаха и други - запосванията започват догодина. Единствената причина да съм толкова сигурна е, че моя позната работи в общината от където ще дойдат да ни венчаят.

Резервирах ДЖ, който за 6 часа ще вземе 600лв и без овъртайм.

Сега съм на лов за ресторант - имам срещи другата седмица за оферти, но плюсовете и минусите са толкова различни. Единият е невероятен, но и цените му също. При другият е точно обратното. Третият е супер, но не ни покрива изискванията напълно. И т.н.

Вече мисля за видео и фото, но има толкова много, че незнам от къде да почна. Някакви съвети от Варненки?

# 124
  • София
Здравейте отново бъдещи булки! Днес ходихме до Парк хотел Витоша и останах много разочарована, тъй като в сайта им пише едно, по имейла ми отговориха друго, а днес управителя ни каза, че изискват минимум 100 човека иначе щяло да има по 1 евро на отворена бутилка внесен алкохол, което никъде не го пише и маркетинг специалиста не ни го спомена...
Иначе бях прочела, че някои обмислят Резиденция Тера... бих могла да ви дам мнение, тъй като миналата година ми беше абсолвентския бал там. Да, резиденцията е страшно красива, но липсата на кухня и възможността да си поръчаш дори едни ядки и да нямат, ме отказва на 100%. Чиниите бяха на половина празни, храната в тях не изглеждаше прясна и много от колегите ми искаха да си поръчат нещо допълнително извън страшно скъпия куверт, но уви нямаше как. Дори ни бяха сложили кола и фанта от по 2 литра на маса от 10 човека и толкоз. Десерта ни бяха някакви сладки, баклавички, отрупани на една маса в фоайето и всеки трябваше да си взима като разбира се нямаше за всички. Пък и липсата на хотелска част също трупа минуси. Не искам да ви отказвам ако много държите на нея, но премислете добре нещата. А аз продължавам и другата седмица с обиколките. Simple Smile

# 125
Здравейте. И ние обмислме сватбва. Някой запознат ли е и има ли отзиви от ресторант Монтесито. Харесва ми там но не съм сигурна дали ще е възможно за изнесен ритуал.

# 126
Повечето хотели искат над 100 човека.Някой ресторант по-може да се навие си мисля. А за тера особенно зала София на мен ми е като коридор,особено като четох една статия на Капитал  и... по-добре не,но всеки си знае за себе си. А това,че едно пише,друго ти казват е нормално.Една приятелка се жени преди време и с агенцията се бяха разбрали за едно и като свърши сватбата беше доста набъбнал бюджета за украса защото в последния момент цветята били добавили,пък тва сложили,онова да е по-красиво,айде бе че 2 буркана с 5 китки правят такава разлика,но тва е.Общо взето са ден година храни в този бранш.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 09:09 от martinova721

# 127

Вече мисля за видео и фото, но има толкова много, че незнам от къде да почна. Някакви съвети от Варненки?

Препоръчвам ти горещо Lights Photography, уникални са и като работа, и като енергия, и като отдаденост към това, което правят! (разбира се всичко зависи и от бюджета, но те са невероятни, а цените им не са като на Яна Пенева например). Какъвто и бюджет да имах, пак щях тях да избера.

За видео сме се спряли на Provideoz, които са от Добрич. Друг добричлия, който снима и харесвам работата му е Artcreation FILMS.  Но при видеото цените варират много, пак зависи от бюджета, който сте определили и резултата който желаете.

# 128

Момичета, какво мислите за по-разчупените от стереотипа рокли? Simple Smile

# 129

Аз пробвах една рокля, която беше с розов отенък и беше много хубава, но на мен такъв модел не ми отиваше. Моята също не е снежно бяла, но не е и толкова разчупена де Simple Smile мисля, че е екрю.

# 130

Не съм привърженик на прекалено разголените модели, особено около гърдите, изглеждат ми вулгарно(не визирам снимките). Такава за мен е роклята на Маги Желязкова. Също не харесвам рокли в сини, розови, сиви отенъци. Различните разновидности на бялото ми харесват.

# 131
Аз също не харесвам роклята да е с гол гръб или по-отворена около деколтето. Някак си не си представям булките с разголени рокли как влизат в църквата, сигурно с някое наметало.

# 132
Аз също не харесвам роклята да е с гол гръб или по-отворена около деколтето. Някак си не си представям булките с разголени рокли как влизат в църквата, сигурно с някое наметало.

Същото важи и за появата пред родителите и по-възрастните роднини. Разни хора, разни идеали. Simple Smile
Въпросът ми беше по-скоро за рокли с вмъкнати цветове, различни орнаменти или по-нетипични модели. Мен лично много ми харесва бяла дантела над бежов цвят или екрю, но не всеки би го възприел за булчинско.
Също интересно ми е дали някоя от вас би се спряла на прическа с естествено цвете (или цветя)? Изглежда много нежно и непринудено, но дали е издръжливо? Sad

# 133
Моята рокля е екрю и цялата е покрита с дантела. Simple Smile Смятам, че стои много нежно и стилно.
За прическата - аз було няма да имам, не исках и никакви бижута или украшения, но започнах да се замислям да има все пак нещо. Аз съм с тъмна коса и, ако има някакво нежно бижу, ще стои добре, мисля.
Тези дни бях при фризьорката, която съм избрала за сватбената прическа и поговорих с нея на тази тема и тя ми каза, че естествените цветя стоят много нежно и красиво, аз все пак не смятам, че ще сложа, но ви го казвам като идея, ако ви е интересно. Аз я попитах няма ли да увехнат, как ще издържат цял ден, а тя каза, че издържат, единствено лилиум не можело да се слага и не издържал, а и аз имам спомен от преди доста години, като съм чела по форуми, и помня една булка с много красив цвят лилиум в косата, та тя беше казала, че не е издържал и беше качила дори снимка колко увехнал беше в края на сватбата.
Според мен, ако някоя от вас иска да сложи естествени цветя в косата, то е добре освен с фризьор, да се консултира и с флорист. Simple Smile
Да ви питам сега, ако случайно някоя е запозната, дали можете да препоръчате фотограф в Созопол или региона? Май бях споменала в предната тема, че имаме идея за следсватбена фотосесия, която да съчетаем с лятната почивка, а локацията е Созопол, та търся оферти от фотографи там. Уж намерих един, а то се оказа, че е от София и ме насочи към друг, но все пак искам да събера няколко оферти, за да преценя. Също така ще ми трябва и грим и прическа пак в Созопол, но не мечтая толкова смело, че ще можете и това да ми препоръчате, като никоя от вас не е от този град, доколкото имам спомен. Simple Smile

# 134
Моята рокля е екрю и цялата е покрита с дантела. Simple Smile Смятам, че стои много нежно и стилно.
За прическата - аз було няма да имам, не исках и никакви бижута или украшения, но започнах да се замислям да има все пак нещо. Аз съм с тъмна коса и, ако има някакво нежно бижу, ще стои добре, мисля.
Тези дни бях при фризьорката, която съм избрала за сватбената прическа и поговорих с нея на тази тема и тя ми каза, че естествените цветя стоят много нежно и красиво, аз все пак не смятам, че ще сложа, но ви го казвам като идея, ако ви е интересно. Аз я попитах няма ли да увехнат, как ще издържат цял ден, а тя каза, че издържат, единствено лилиум не можело да се слага и не издържал, а и аз имам спомен от преди доста години, като съм чела по форуми, и помня една булка с много красив цвят лилиум в косата, та тя беше казала, че не е издържал и беше качила дори снимка колко увехнал беше в края на сватбата.
Според мен, ако някоя от вас иска да сложи естествени цветя в косата, то е добре освен с фризьор, да се консултира и с флорист. Simple Smile
Да ви питам сега, ако случайно някоя е запозната, дали можете да препоръчате фотограф в Созопол или региона? Май бях споменала в предната тема, че имаме идея за следсватбена фотосесия, която да съчетаем с лятната почивка, а локацията е Созопол, та търся оферти от фотографи там. Уж намерих един, а то се оказа, че е от София и ме насочи към друг, но все пак искам да събера няколко оферти, за да преценя. Също така ще ми трябва и грим и прическа пак в Созопол, но не мечтая толкова смело, че ще можете и това да ми препоръчате, като никоя от вас не е от този град, доколкото имам спомен. Simple Smile

Ехеее, супер! Ще чакам с нетърпение снимки от цялостната визия след събитието! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт