Сватба 2018 - II-ра част

• 52 338
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Да,така е. Вече ще е модерно да се правят сватби.

# 196
Здравейте!
Малко се изгубих (бях на почивкааа).
Още сме си само с ресторант, фото и видео. Мислим ди джей и украса. Прочетох, че доста от вас ще си правят част от украсата сами, както и аз съм решила. Въпросът ми е, кой ще ангажирате да декорира с направените неща от вас, ако в рсторанта не поемат този ангажимент. Аз мисля да правя бутониерите, поканите, номера на маси, имената с гостите, разпределителното табло, подаръчетата на гостите, кошничките, които се хвърлят. Мисля да има свещички и морски мотиви по масата. Но не знам, ако ангажирам флорист, който така или иначе ще трябва , дали би украсил и с направените от мен неща .
Благодаря ви предварително за инфото.

# 197
Здравейте!
Малко се изгубих (бях на почивкааа).
Още сме си само с ресторант, фото и видео. Мислим ди джей и украса. Прочетох, че доста от вас ще си правят част от украсата сами, както и аз съм решила. Въпросът ми е, кой ще ангажирате да декорира с направените неща от вас, ако в рсторанта не поемат този ангажимент. Аз мисля да правя бутониерите, поканите, номера на маси, имената с гостите, разпределителното табло, подаръчетата на гостите, кошничките, които се хвърлят. Мисля да има свещички и морски мотиви по масата. Но не знам, ако ангажирам флорист, който така или иначе ще трябва , дали би украсил и с направените от мен неща .
Благодаря ви предварително за инфото.
Не мисля, че ще е проблем да ги подреди. Повечето агенции имат частични украси и поставят и нещата приготвени от булката.

# 198
Добре дошли на новите бъдещи булки, които не съм поздравила! Дано да ви е много приятно тук!
И на мен ми прави впечатление, че последните години всички са се хванали да вдигат сватби, дори хора, които от години са семейство и имат деца. Няма лошо, сватбите са хубаво нещо. Simple Smile
Аз сега съм много на вълна украса и само се чудя какво да измисля и ми се въртят разни идеи из главата и само чакам от агенцията да ми изпратят офертата и да видя накъде да си насоча мислите Grinning
Решила съм да пробвам сама да направя тейбъл картичките, ако не се получи - ще поръчам готови.

# 199
Определено има бум на сватбите през последните години, което е радостно. Обожавам ги и винаги много се вълнувам. ❤

# 200
Аз почти всяка година съм ходила на сватба и никога не бях мислила,че не се правят сватби.Доакто не получих предложение от моя приятел и чух коментар от ,,приятелка” - Ами то нали е много модерно всички да се женят,аз не искам,искам си свободата 😅😅😅 и осъзнах,че или наистина има бум на сватбите или завистта на някой хора им е в повече 😃 Абе като цяло покрай предложението разбрах кои приятелки искренно се зарадваха за мен и кои не ..

# 201
  • София, България
Абсолютно! И аз открих няколко разочарования след като обявих, че ще се женя. Разбрах, че някои хора не са това, за което са се предствяли пред мен. Така от време на време като ми се случи нещо много хубаво и виждам кои са завистливите и трябва да ги отсея Simple Smile

Тази година (2017) беше страхотен бум на сватби!

# 202
2018 няма да  е по-различна с наше участие Grinning Blush

# 203
http://www.lifeonline.bg/bg/bnt_svatba_iuliq_stefanova_ot_denqt_ … a_se_omyzhi_video
За тези, които са или ще изберат хотел Акорд.😁

# 204
Много красив е станал Акорд! Ако знаех в какво ще се превърне, и аз щях да го избера за сватбата си. Simple Smile Единственото, което не ми харесва, е местоположението му, но на фона на всички плюсове може да се преглътне.

# 205
  • София
Някой виждал ли е някъде такъв букет? Или насоки къде биха могли да го направят? 😥 Втория ми е фаворит 😎

# 206
Много са готини и двата аз съм фенка на синия цвят,но си нямам никаква идея как искам да изглежда моята украса нито букет нищичко.

# 207
Някой виждал ли е някъде такъв букет? Или насоки къде биха могли да го направят? 😥 Втория ми е фаворит 😎

Тези два букета са красиви, но имам усещането, че ще са тежки. Имайте го в предвид! Тези платове са плътни и тежат, осебно зеблото.

# 208
  • София
Много са готини и двата аз съм фенка на синия цвят,но си нямам никаква идея как искам да изглежда моята украса нито букет нищичко.
Ще се ориентираш, избери си цветове и/или тема и тръгни оттам те нещата са навързани 🤗

# 209
Ще се ориентираш, избери си цветове и/или тема и тръгни оттам те нещата са навързани 🤗

Цвета е ясен,синьо. Но идеята не знам изобщо по принцип не съм с голямо въображение.Мъжът ми е музикант той е  със страшно развито въображение освен да натискам него да мисли,но не е по тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт