Сватба 2018 - II-ра част

• 52 182
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
tenara, не знам за ретро колите, не съм се интересувала. Виждала съм на една сватба. Вие кой фотограф сте наели и за кой видеооператор мислите. Диджей ще имате ли или изцяло с жива музика?
Аз удрям на камък с откриването на жива музика за вземане на кумове и булка.
Аз тази вечер минах през няколко магазина да видя за халки, но гледах сребърни и харесах едни и после заведох мъжа ми да ги види, дори ги пробвахме, но той после ми каза, че мислил бяло злато да гледаме, та сега предстои да обиколим златарските ателиета да видим дали ще намерим нещо.

# 481
Момичета , аз имам малко странен въпрос. Измислили сте игрите за сватбата? И изобщо ще имате ли такива?
Искам сватбата ни да е забавна и мисля да включа няколко игри/ като избягвам стандартните с обувката и тази с обещанията в балони/.
Искам да е нещо което не сме правили по другите сватби/ кръга от приятели ни е голям и през последните две години ходихме на няколко сватби/. Харесала съм една с вестник, но много бих се радвала ако споделите и вашите идеи Simple Smile

Галя, на една сватба бях наскоро и освен стандартните игри, които пак по тяхному бяха разчупили (имам предвид например играта с обувката беше с техни щури и смешни въпроси) младоженците бяха измислили една много смешна игра, защото бяха главно млади хора на сватбата. Пускаха се няколко различни видове песни по техен избор и всички участници трябваще да танцуват по най-безумния и смешен начин, който им хрумне. Наградата неше бутилка от домашната ракия на бащата. И танците бяха умопомрачително и съответно мега смешно - имаше влачене по земята, имитиране на червеи и прочее идиотии ... Зависи много дали това би паснало конкретно на вашия стил на самото събитие, но като цяло беше много весело.

# 482
  • София, България
Аз тази вечер минах през няколко магазина да видя за халки, но гледах сребърни и харесах едни и после заведох мъжа ми да ги види, дори ги пробвахме, но той после ми каза, че мислил бяло злато да гледаме, та сега предстои да обиколим златарските ателиета да видим дали ще намерим нещо.

Поръчайте ги същите, но от бяло злато? Simple Smile

# 483
  • Andalucia
Здравейте,  и ние пробвахме халки вече SmileySmileySmiley Искаме класика- жълто злато и гравирани. Вие ще гравиране ли вашите?  Някакви интересни идеи освен традиционните дата и име...
Sunflower92, дж ще имаме, оркестър искаме да има само с фолклорната формация. Фотограф ще ни бъде Явор Седянков. А за видео още не сме избрали.
Искаме да се заемем с поканите за да може по Коледа да ги дадем, но не знам дали ще успеем

# 484
  • Варна
Здравей ! Ние сме за септември, също във Варна ... за фото и видео ориентирали ли сте се ? Тъй като ние още се чудим ..

Здравейте, момичета! Relaxed
Ние напреднахме много с организацията на събитието като разбрахме, че за нашата дата отсега вече има още 3 сватби и плануваните фотограф и DJ вече бяха заети. Така че не се успокоявайте, че има много време. Добрите специалисти - фото, видео и Dj са много търсени и запазвани с месеци напред.

P.S. Нашата сватба ще бъде на Гергьовден - 6 май 2018 г. Heartpulse във Варна Innocent

# 485
Тези сребърните халки не съм на 100% сигурна, че са нашите, за да ги поръчваме от злато. Смятам да разгледаме, може да намерим нещо по-красиво.
За Седянков - смятам, че е добър. На една приятелка снима сватбата и има красиви снимки. Нашият фотограф е Цветомир Цветанов. Видеото ни е Петър Петров, препоръчвам го, знам че е доста търсен. Диджеят ни е Венци, също има много добри отзиви за него.

# 486
Здравей ! Ние сме за септември, също във Варна ... за фото и видео ориентирали ли сте се ? Тъй като ние още се чудим ..

Не че питаш мен, но тъй като нашите фотографи са от Варна, а видеото от Добрич, реших да ти ги препоръчам. Страхотни са, срещнахме се с тях и се влюбихме в професионалистта, отдадеността и работата им.

Lights Photography
Provideoz

# 487
  • Варна
Хей ! А да попитам в сватбения център във Варна заплаща ли се за проба ? Тъй като ако искам първо да разгледам, и евентуално ако си харесам тогава да меря ..

Аз така и не съм влизала в Дунав да видя ресторанта. Чувала съм, че е голям и прав, няма чупки и колони. Аз исках в Теодора Палас и там запазихме.
За рокли - бях обиколила няколко места, за да се ориентирам в цени и модели, но бях решила да отида до Варна в Сватбения център и така и направих. Резултатът беше, че с едно посещение си харесах рокля и край, вече е моя Simple Smile та така и е стигнах до мерене на рокли тук.
Вие нещо друго запазвали ли сте? Ние вече имаме почти всичко. Остана само живата музика за вземане на кумове и булка и сватбената агенция.

# 488
  • София
Добрееее, престраших се да пиша.

Здравейте.
Казвам се Ванеса от София и нашата дата е 30.06.2018г.
Малко ми беше неудобно да пиша, понеже като гледам какви грандиозни сватби готвите ииии моето изглежда нищо и никакъв проблем (както се казва).

Ще е скромно подписване с роднини и близки приятели и после почерпка, като мислим да е по-нестандартно (в наш стил) и да си наемем някоя хубава вила и да иден за 2 дни там и да си направим хубав купон.

Не сме запазили още залата, но другата седмица мисля да се заема сериозно с това и се чудех дали бъдещите булки от София са наясно дали е необходимо моят годеник да е с мен или с копие от личната му карта мога и сама да свърша тази работа и също така дали в Събота се правят записвания?

И сега до всички бъдещи булки... понеже искам да съм с къса до коляното, или малко под него, рокля във винтидж стил... но никъде не намирам такива. Навсякъде са дълги и бухнали като на принцеса от Дисни, което не е лошо... но не е моят стил.
Ще съм благодарна ако ме насочите към някое ателие което да продава такива или поне да може да я ушие. Simple Smile

Желая усмихнат и хубав ден.

# 489
В интерес на истината и аз почти не виждам къси сватбени рокли.

# 490
  • София, България

Здравейте. ....

и се чудех дали бъдещите булки от София са наясно дали е необходимо моят годеник да е с мен или с копие от личната му карта мога и сама да свърша тази работа и също така дали в Събота се правят записвания?

Здравей и добре  дошла!

Не, не е нужно годеникът ти да е с теб. Направи копие на личната му карта и с това копие отиваш сама Simple Smile
В Събота не работят... от Понеделник до Петък, от 9:00 до 17:00ч.

За късите рокли... може би ушита по поръчка, ако имаш определени изисквания Simple Smile

# 491
  • London, UK
В "Лита" имат къси рокли, поне по каталог. А също така, аз си взех къса сватбена рокля за подписването от Пиротска, съвсем случайно минавайки покрай един магазин. Не мога да кажа точно кой. Знам, че е от ляво ако вървиш от Сердика към Ботев и е този в който снимат София ден и нощ. Надявам се да съм помогнала. Иначе ако имаш идея какво искаш във всеки сватбен магазин ще ти предложат да ти го ушият.

# 492
Здравей, Ванеса Simple Smile

Не сме запазили още залата, но другата седмица мисля да се заема сериозно с това и се чудех дали бъдещите булки от София са наясно дали е необходимо моят годеник да е с мен или с копие от личната му карта мога и сама да свърша тази работа и също така дали в Събота се правят записвания?

В моя случай той ми даде личната си карта и представих своята и неговата в “Столичен дом за радостни обреди”. Всичко мина нормално. В събота не работят или поне така разбирам от сайта.

И сега до всички бъдещи булки... понеже искам да съм с къса до коляното, или малко под него, рокля във винтидж стил... но никъде не намирам такива. Навсякъде са дълги и бухнали като на принцеса от Дисни, което не е лошо... но не е моят стил.
Ще съм благодарна ако ме насочите към някое ателие което да продава такива или поне да може да я ушие. Simple Smile

Аз също харесвам по-късите модели, но... Освен в AliExpress и etsy, не намирам другаде хубави модели. А за там не съм сигурна колко ще бъдат качествени и дали ще ми допаднат като материя, без да съм ги виждала наживо. Ако попаднеш на нещо хубаво и се сетиш за мен, драсни някое лично. Simple Smile

# 493

Здравейте.
Казвам се Ванеса от София и нашата дата е 30.06.2018г.
Малко ми беше неудобно да пиша, понеже като гледам какви грандиозни сватби готвите ииии моето изглежда нищо и никакъв проблем (както се казва).

Ще е скромно подписване с роднини и близки приятели и после почерпка, като мислим да е по-нестандартно (в наш стил) и да си наемем някоя хубава вила и да иден за 2 дни там и да си направим хубав купон.

Желая усмихнат и хубав ден.
Разгледай тук, имат магазин на бул. Витоша: http://princess-fashion.eu/en/sofia-fashion-week-2016/
http://princess-fashion.eu/en/princess-fashion/

# 494
  • София
Много благодаря за бързите и полезни отговори. Simple Smile

Не го бях поглеждала този сайт, понеже аз знам коя зала искам.

А относно за Роклите на Лита, да има нооо аз искам един определен тип и никъде не го намирам... явно ще се шие.

Нещо подобно искам, но уви... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт