Сватба 2018 - II-ра част

• 52 207
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Betamesh, би трябвало да може да бъде ушита по поръчка.

# 496
Прекрасна е роклята Heart Eyes От гореспоменатия сайт, аз отидох директно в магазина им и ми я ушиха за 1 месец по подобни на техни модели. Успех!

# 497
Честито!
Медицинското има валидност 30 дни от датата на издаване.
За мястото не бих давала акъли, защото и да искам не мога да се поставя на мястото на някой друг. Всеки си има свои виждания за приятно.

# 498
  • София
Прекрасна е роклята Heart Eyes От гореспоменатия сайт, аз отидох директно в магазина им и ми я ушиха за 1 месец по подобни на техни модели. Успех!

А горе-долу имаш ли представа как вървят цените там?

А относно за живописни местенца в България за сватба... Родопите, някое малко сгушено селце със стари и носещи история къщи. Трябва да водите и свидетели. Simple Smile

# 499
Здравей, Ванеса Simple Smile Има една българка, чиито рокли в Етси на мен много ми харесваш. Може да разгледаш https://www.etsy.com/listing/183604903/short-wedding-dress-a-lin … -length?ref=hp_rv     Но си мислех, че щом не желаеш типична сватбена рокля можеш да си харесаш официална рокля от не-булчински магазин и да ги помолиш да ти я направят в бяло ако няма този цвят. Освен това така мисля, че ще спестиш доста пари, защото всичко, което е обявено за "сватбено" е с гигантическа надценка Simple Smile Успех в търсенето!

# 500

А горе-долу имаш ли представа как вървят цените там?

А относно за живописни местенца в България за сватба... Родопите, някое малко сгушено селце със стари и носещи история къщи. Трябва да водите и свидетели. Simple Smile
1000 беше моята, но зависи, защото ти си избираш платовете и дантелите, съответно и дали искаш френска, 3D и т.н.
Относно новата бъдеща булка, аз също бих избрала Родопите. Правят венчавки в Ягодинската пещера, където е много красиво Simple Smile

# 501
  • София
Искам да ви попитам дали някой знае за тази инициатива и какво мисли по въпроса.
Аз доста започнах да се замислям, защото реално в самия ден нямаш време да се нарадваш на цветята а на следващия вече започват да повяхват и не са същите.

http://www.wwf.bg/donate/wedding/?utm_source=google&utm_medi … AYAiAAEgL0ufD_BwE

# 502
Здравей ! Ние сме за септември, също във Варна ... за фото и видео ориентирали ли сте се ? Тъй като ние още се чудим ..

summer20, препоръчвам с две ръцe за фотограф Toni Perec. Толкова много исках тя да ни снима, че сега, когато разбрах че вече е заета за нашия ден, не ми се търси алтернатива... Но здраве да е, дано попаднем на също толкова добър фотограф.

Видеооператор ще ни бъде Михаил Врабчев.

# 503
  • Варна
И ние избрахме Михаил Врабчев !

Здравей ! Ние сме за септември, също във Варна ... за фото и видео ориентирали ли сте се ? Тъй като ние още се чудим ..

summer20, препоръчвам с две ръцe за фотограф Toni Perec. Толкова много исках тя да ни снима, че сега, когато разбрах че вече е заета за нашия ден, не ми се търси алтернатива... Но здраве да е, дано попаднем на също толкова добър фотограф.

Видеооператор ще ни бъде Михаил Врабчев.

# 504
http://www.wwf.bg/donate/wedding/?utm_source=google&utm_medi … AYAiAAEgL0ufD_BwE

А не искат ли направо някоя банкова сметка да ни посочат, та да знаем къде точно да им пратим парите от цветята!!! Хайде нема нужда от такива велики идеи. Тези зелени гномчета само такива идейки им идват в главите. Що не вземат да се захванат със засаждането на дървета например, като толкоз им е мъчно за гората??? Или с осиновяването на бездомни кучета??! А не на нас да ни пробутват кампаниики. За пари и да подскачат по разни митинги веднага са готови, а за друго никакви ги няма. Преди време показваха инициатива на Столична община за засаждане на гора от малки дървета (май беше в близост до Суходол и Околовръстния път. Еми нито един такъв убавец, радетел за природата не се беше включил. Що ли!!! Сватбата е на младите, за да се радват на букети, на подаръци и веселби! Не е нужно и този ден да се превръща в кампания за нещо си. За тези неща си има друго време и място.

# 505
Момичета, в булчински салон Арети има намаление от 13 до 18 ноември - пише до -70%
https://www.demetriosbride-bg.com/bg/булчински-рокли

# 506
  • София
http://www.wwf.bg/donate/wedding/?utm_source=google&utm_medi … AYAiAAEgL0ufD_BwE

А не искат ли направо някоя банкова сметка да ни посочат, та да знаем къде точно да им пратим парите от цветята!!! Хайде нема нужда от такива велики идеи. Тези зелени гномчета само такива идейки им идват в главите. Що не вземат да се захванат със засаждането на дървета например, като толкоз им е мъчно за гората??? Или с осиновяването на бездомни кучета??! А не на нас да ни пробутват кампаниики. За пари и да подскачат по разни митинги веднага са готови, а за друго никакви ги няма. Преди време показваха инициатива на Столична община за засаждане на гора от малки дървета (май беше в близост до Суходол и Околовръстния път. Еми нито един такъв убавец, радетел за природата не се беше включил. Що ли!!! Сватбата е на младите, за да се радват на букети, на подаръци и веселби! Не е нужно и този ден да се превръща в кампания за нещо си. За тези неща си има друго време и място.

До някъде съм съгласна с това мнение, още повече когато не е ясен много много получателя на дарението.
От друга страна обаче, фирмата, в която работя инициира доста такива кампании и всеки, който желае може да бъде лично ангажиран - тоест, реално да видиш, че "нещото", което си дарил, отива при хората, за които е предназначено.
В този ред на мисли ние решихме да помолим нашите гости да донесат учебници или книжки за деца вместо букети, които след това да изпратим на деца от дом, с който "работим" от много време.

# 507
Ние също мислим да помилим гостите да не купуват цветя, а ако някой все пак иска да дава пари, ще ги насочим към играчки или книжки за деца, а защо не и за приют за животни. Не желаем да се дават пари за нещо, на което няма да можем да се зарадваме и ще отиде в коша рано или късно.

# 508
  • София, България
Аз също ще кажа на всички, че не искам да ми се носят цветя.
Не съм фен на безразборното късане на цветя за поводи. Обичам цветята засадени в градината. Ако някой чааак толкова държи да ми подари цвете, нека е градинско в саксия. Имаме голям двор, където мога да ги засадя. Simple Smile

Но и няма да правя благотворителна кампания. Смятам, че хората, които искат да си подарят цветето, ще се почувстват неудобно ако не дадат пари за кампания и някак задължени. Не ми се иска да им налагам някакви ограничения. Мислих просто да сложа кутия,  ако все пак някой иска да помогне да пусне някой лев. Simple Smile

# 509
За мен такива кампании са малко "с чужда пита помен". Ами ако гостите не харесват каузата? Ами ако и без това не са планирали да носят цветя, по вече споменатите причини? Ами ако могат да отделят 5 лева за роза в целофан, но им е неудобно да дадат само толкова за кауза? За мен стилният вариант е младоженците да си поискат подаръците в пликове и после да ги дарят за каквото поискат, без много шум. А не гостите да се харчат хем за подаръци, хем за каузи, с които друг ще се кичи.

Общи условия

Активация на акаунт