Сватба 2018 - II-ра част

• 52 171
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Такаа да се запиша и аз! Имаме си дата и ресторант вече, днес имаме среща и с дж-я. Поканите ми ги прави едно момиче, като намери синята дантела, която аз искам ще кача мостра, иначе мога да кача снимка на модела Simple Smile За лепенето на нещата и за декорации, другата седмица в Лидл ще пускат пистолет за топло лепене, мисля че беше 20 лв., мисля да се сдобия с него, предполагам че ще свърши супер работа, защото в повечето клипчета които гледам, лепят с такъв.
Датата ми е 19.05., хотела е Best Western Expo, снимала съм и залата някой ако иска да я види ще кача снимки Simple Smile
За букета, аз взех един от джъмбо, който ще разваля и ще добавя малко допълнителни неща към него, обявиха ми цена от 90лв., за това което аз искам, та реших сама да го правя. По този повод търся памук на клонка, някой ако е виждал някъде..?
Дж е Митко Томанов, говорих с него няколко пъти за момента съм много доволна, ще кажа повече днес след срещата!
Харесала съм и фотограф, който за моя изненада взема 550лв. За 10 часа, което спрямо другите си е направо супер!
Бутониери и гривнички - харесала съм на цена по 3.50, като мисля да взема за кумата и за шаферките, както и за кума и родителите.
За букета за хвърляне - ще хвърлям моя, който ще ина малко дървени елементи, та съм решила да купя каски Grinning надявам се да не контузя някой хихи

# 571
  • София, България
Аз го имам пистолетът за топло лепене от LIDL вече 1 година. Много ми е от полза в момента! Няма да сбъркаш ако го вземеш, никога не е излишен. Relaxed

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 10:13 от Purple_Peanut

# 572
Ще взема и аз значи един такъв пистолет. Един тъп въпрос, но за него трябват ли някакви допълнителни консумативи или? Предполагам тези "патрони за лепене". Нещо не ми е ясно как работи, а предполагам, че ще ми влезе в употреба  Relaxed

# 573
  • София, България
Да, трябват силиконови пръчки. В коплекта има включени три броя, аз когато си купувах пистолета, си купих още една кутия с пръчки допълнително Simple Smile

Даже добре че Естер каза, ще отида другата седмица да си купя още пръчки за 7лв. - 10 пръчки... Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 11:10 от Purple_Peanut

# 574
Сега като гледам поне на сайта няма обявена допълнителна кутия, но предполагам, че в разните магазини за хоби материали ще ги продават, нали?

# 575
  • София, България
То ще има в LIDL и допълнителни кутии Simple Smile

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=5451

# 576
Такаа да се запиша и аз! Имаме си дата и ресторант вече, днес имаме среща и с дж-я. Поканите ми ги прави едно момиче, като намери синята дантела, която аз искам ще кача мостра, иначе мога да кача снимка на модела Simple Smile За лепенето на нещата и за декорации, другата седмица в Лидл ще пускат пистолет за топло лепене, мисля че беше 20 лв., мисля да се сдобия с него, предполагам че ще свърши супер работа, защото в повечето клипчета които гледам, лепят с такъв.
Датата ми е 19.05., хотела е Best Western Expo, снимала съм и залата някой ако иска да я види ще кача снимки Simple Smile
За букета, аз взех един от джъмбо, който ще разваля и ще добавя малко допълнителни неща към него, обявиха ми цена от 90лв., за това което аз искам, та реших сама да го правя. По този повод търся памук на клонка, някой ако е виждал някъде..?
Дж е Митко Томанов, говорих с него няколко пъти за момента съм много доволна, ще кажа повече днес след срещата!
Харесала съм и фотограф, който за моя изненада взема 550лв. За 10 часа, което спрямо другите си е направо супер!
Бутониери и гривнички - харесала съм на цена по 3.50, като мисля да взема за кумата и за шаферките, както и за кума и родителите.
За букета за хвърляне - ще хвърлям моя, който ще ина малко дървени елементи, та съм решила да купя каски Grinning надявам се да не контузя някой хихи

Поздравления Simple Smile Знам, че се бъзикаш, но ако наистина вземеш 1-2 каски ще стане голямо шоу,ще разсмееш всички и ще има много лудни снимки Wink

# 577
И аз потвърждавам, че на aDaMaNt са страхотни. Цветовете ѝ са супер! Simple Smile

Обещавам когато мине сватбата да покажа в темата всичко, което сме направили сами с годеникът ми. Всичко сами ще правим без сватбения букет, букетът за хвърляне и украсата на колата.
Мога да споделям опит в процесът на правене на нещицата.

Сега съм на тема кутията за подаръци и бутониерите. Утре едно момиче от Bazar.bg ще ми докара цветенцата за бутониерите, като и аз май прекалих с бройките, но ще ги употребя и за нещо друго.
Мога да дам линк към цветенцата от bazar-a, ама не знам дали е позволено Sad

Не мога и аз да кажа, че се получават професионално, но ми доставя угромно удоволствие когато сама си ги правя.  Влагам лично отношение, а и имам времето за това. Събота и Неделя съм постоянно свободна, а това си е голям плюс. Relaxed
А можеш дори букета и икебаната за сватбената маса сама да си направиш Ето клипове за който го интересува:
https://www.youtube.com/watch?v=csm8f-dS8VY

https://www.youtube.com/watch?v=gYYq5oSMFO8
https://www.youtube.com/watch?v=xP2xOWOerlo
Ето и една супер лесна украса за маси, особено подходяща за пролетните сватби
https://www.youtube.com/watch?v=3sHC-DEVCP8

https://www.youtube.com/watch?v=erxT5GSmhZg

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 14:09 от fatalina

# 578
  • София

Поздравления Simple Smile Знам, че се бъзикаш, но ако наистина вземеш 1-2 каски ще стане голямо шоу,ще разсмееш всички и ще има много лудни снимки Wink
Не е шега Grinning букета наистина ще е не толкова тежък, колкото твърд и ме е страх да не сцепя някоя глава, та ще се застраховам сега каски ще търся!
Имам среща в неделя с Иван Славов за фото, разгледайте го има добри цени под 1 000 лева и 10% отстъпка, ако се капарира до края на годината Wink
Митко Томанов го запазих Stuck Out Tongue

# 579
  • София, България
Голям смях ще е ако преди хвърлянето на букета извадиш една торба с каски и започнеш да раздаваш Grinning Ще се получи готино! Grin

# 580
  • София
Аааа това с каските ми хареса супер много... и ще е сладко.

Само малко силикон и дантела и няма да е и хич сложно.

изнамерих тази снимка от нета... Grinning

# 581

Не е шега Grinning букета наистина ще е не толкова тежък, колкото твърд и ме е страх да не сцепя някоя глава, та ще се застраховам сега каски ще търся!
Имам среща в неделя с Иван Славов за фото, разгледайте го има добри цени под 1 000 лева и 10% отстъпка, ако се капарира до края на годината Wink
Митко Томанов го запазих Stuck Out Tongue

Хора това с каските наистина ще е мега смешно Simple Smile Действайте Wink А относно Иван Славов - за един и същ ли става въпрос? https://www.facebook.com/IvanSlavovPhotography/
Питам, защото и аз му изпратих запитване и е доста по-скъпо отколкото казваш. В офертата му пишеше 1000 лв че е само фотосесията за булката и младоженеца, без заснемането на цялата сватба. Иначе пакетите бяха 1800, 2600 и 2800 лв...

# 582
  • София
И аз питах Славов, много са хубави снимките, но пакетите са от 1800 до 2600 за 10 часа ангажираност,  а всеки следващ - 260лв.

# 583
Привет от мен Simple Smile
Ние вече имаме чаши и идвам да ги покажа.

Скрит текст:

# 584
  • София
Извинявам се Петър Савов е, не е Иван! Ето го https://www.facebook.com/petersavovphoto/

Общи условия

Активация на акаунт