Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да направя, ако детето ми плаче и не иска да ходи на ясла?
Как мога да помогна на детето си да преодолее нощното напикаване в яслата?
Как мога да съм сигурен, че учителите разбират, когато детето ми трябва да отиде до тоалетната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да направя, ако детето ми плаче и не иска да ходи на ясла?
-
Как мога да помогна на детето си да преодолее нощното напикаване в яслата?
Важно е да осигурите спокойна среда и да не акцентирате върху инциденти с напикаване. Предложете различни награди, като например малко подаръче за добро поведение или го научете да изразява нуждите си, но без натиск. Психологическите аспекти на раздялата от родителите също играят роля, така че уверете го, че скоро ще се върнете.
-
Как мога да съм сигурен, че учителите разбират, когато детето ми трябва да отиде до тоалетната?
-
Каква е причината за нощното напикаване и какво мога да направя, ако детето ми не иска да каже на учителите си?
-
Какво да правя, ако учителките в детската градина не се справят с инцидентите с напикаване на детето ми?
Не може на мен да ми изкарат ангелите, че едва ли не няма да приемат детето ако не сме махнали памперса, а след това заради несмогване с 25 деца, детето да си помисли, че може да си пишка свободно навсякъде и целия ни труд, стрес и нерви да са били напразно. Не мога да разбера каква е причината да ми настояват детето да чишка право. Нима момиченцата ги слагат прави да чишкат? Какво им коства да го сложат седнал и да го придържат да не падне от тоалетната? Той знае и си оправя самичък пилето, да не пръска. На каквото трябва, сме го научили. Сега ми искат да сме го учили да чишка прав над тоалетната. Докато има деца на по почти 4 години в 1-ва група, които си ходят сами до тоалетна, моето още няма три, и не може, ама кой да се сети... Искат ли, искат госпожите...