"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 894
  • 769
  •   1
Отговори
# 375

Какво ще кажете за моя тест? Правен е в деня на Ц, следобед след 3.5ч стискане ?

# 376

Какво ще кажете за моя тест? Правен е в деня на Ц, следобед след 3.5ч стискане ?

Бременна си!

Току що изтеглих от сайта им указанията на трите вида тестове, които предлагат. И трите са с чувствителност 25 единици-колкото е и Surecheck. С такава чувствителност тестовете отчитат най-рано на 12ти ден след О и много рядко, когато ЧХГ нараства по-бързо, може да отчетат на 11ти ден.

Ето инфо което аз намерих  Simple Smile

Clearblue Digital Pregnancy Test - The sensitivity of this test is 25mlU/ml

Clearblue Early Detection Pregnancy Test  - Тhe sensitivity of this test
is 10mIU/ml

Аз гледам в българския им сайт и този ранния тест го няма. Явно не се предлага на българския пазар.

# 377
Happy Mommy, сигурна ли си? Утре ни е часа в Надежда да пускаме документи за фонда и незнам какво да правя?

# 378
Според мен също е положителен. Има ли закъснение ? Утре си пусни един кръвен за да си на 100% . Успех
[qu[b[/b]ote author=Iv petrova link=topic=997323.msg35729290#msg35729290 date=1508857645]
Happy Mommy, сигурна ли си? Утре ни е часа в Надежда да пускаме документи за фонда и незнам какво да правя?
[/quote]

# 379
  • Австрия

Пусни един кръвен  Peace

# 380

Тестът е положителен, защото втората чертичка означава бременност, освен ако не са ти слагали някакъв медикамент, съдържащ хормона.

# 381
Много благодаря! Не съм приемала никакви медикаменти, бях отписала всичко и утре имаме час да си пуснем документи за ИКСИ. Ще направя още един със сутрешна, дано се потвърди резултата!

# 382
Iv petrova, дано всичко да е наред. Можеш да пуснеш кръвен за да си сигурна и да не подавате документи.

# 383
Аз виждам четири черти! 😍 Стискам палци! 😙❤🌞

# 384
Много благодаря! Не съм приемала никакви медикаменти, бях отписала всичко и утре имаме час да си пуснем документи за ИКСИ. Ще направя още един със сутрешна, дано се потвърди резултата!
Дано всичко да е на добра страна! Много се радвам, все повече хора, които пускат документи за ин витро, забременяват преди процедурата! Пожелавам ти една наситена чертичка тази сутрин! 😊 Flowers Rose

# 385
Дръмхед, момичето има отрицателни тестове, вкл. и един кръвен. Подхранването на напразни надежди само ще й навреди.

Strong Heart, дори и при по-късна овулация, тестовете вече щяха да са положителни. Жените, които са видели двете чертички чак при по-голямо закъснение, обикновено са жени с нередовен цикъл и с овулация, която настъпва по различно време. В тези случаи те не са знаели, че са имали овулация по никое време и са си мислели, че имат голямо закъснение, а всъщност са нямали закъснение(тъй като появата на следващата менструация зависи от това кога е била овулацията). Отиди на лекар за да се види причината за закъснението.
Happy_mommy, както съм написала и по-горе, този месец не съм следила овулацията. От както за 1-ви път ми дойде цикъла на 12 години, никога не е бил редовен, до последната 1 година, когато започна да ми идва всеки месец на 31-33 дни. Преди това ми е пропускало с месеци, друг път ми е идвало по 2 пъти в месеца...От 3 години се боря с ПКЯ и липса на овулация. Август месец доктора за 1-ви път засече О, като тестовете я потвърдиха, това беше 1 седмица преди датата на цикъла ми, което респективно го измести.Последният ми цикъл беше на 15.09, и както и да го смятам са минали почти 40 дни от тогава... Нямам представа този месец дали съм имала овулация и ако въобще е имало - кога е била тя. Благодаря и със сигурност ще отида на лекар, имам записан час за 02.11. Relaxed

# 386

Благодаря ви, момичета !!! Това е днесшния на фона на този от вчера, разликата не е голяма, пуснах един кръвен и чакам резултата. Не смея да се зарадвам, въпреки че виждам чертичка Simple Smile
Още веднъж благодаря за подкрепата

# 387

Благодаря ви, момичета !!! Това е днесшния на фона на този от вчера, разликата не е голяма, пуснах един кръвен и чакам резултата. Не смея да се зарадвам, въпреки че виждам чертичка Simple Smile
Още веднъж благодаря за подкрепата

Iv petrova Честито!  Hug Чакаме да споделиш резултата от кръвния тест newsm51

# 388
  • София
Ив, въпреки всичко, те съветвам да си пуснеш докуминтите за фонда. Нека си отлежават.

# 389
Здравеите, дами проблемат ми е следният.Закъснява ми с 23 дни да уточня че цикалът ми е закъснявал наи-много с 4 дни.Направих си 3 теста за бременност но и трите са отрицателни.Тази сутрин ми се гадеше от една седмица главата ми се замаива.Чувствам голяма умора имам главоболие и ме боли корема и яичниците.Мисля да си направя още един тест дано наи-накрая да видя двете чертички.  

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 12:44 от Lale_44

Общи условия

Активация на акаунт