"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 895
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Лале, аз на твое място бих си направила кръвен тест за бременност, за да няма съмнения

# 391
  • София
Че то с 23 дни закъснение ще се види на ехограф. Ако изобщо има нещо с тези отрицателни тестове.

# 392
  • София
Здравеите, дами проблемат ми е следният.Закъснява ми с 23 дни да уточня че цикалът ми е закъснявал наи-много с 4 дни.Направих си 3 теста за бременност но и трите са отрицателни.Тази сутрин ми се гадеше от една седмица главата ми се замаива.Чувствам голяма умора имам главоболие и ме боли корема и яичниците.Мисля да си направя още един тест дано наи-накрая да видя двете чертички. 
Това е твърде дълго закъснение,  повече от три седмици. Ако си бременна, ще си в 7ма седмица. Няма как тестовете да са отрицателни, освен ако не си някакво изключение. Моя съвет е да си запишеш час за гинеколог, толкова голямо закъснение може да е признак на много други неща, например липса на овулация. Успех!

# 393
Може да е имала късна овулация, и закъснението да е седмица и малко. Направи кръвен тест.

# 394
Благодаря ви много! Последният тест си направих преди 1 седмица,но забелязах че корема ми е доста подут и съм качила 3 килограма.Ще си направя още един тест и ако е отрицателен ще отида на лекар.

# 395
Направо отивай на лекар. Ако има нещо той ще го види.
Някъде четох, че при киста също може да  има гадене.

# 396
Благодаря ви много! Последният тест си направих преди 1 седмица,но забелязах че корема ми е доста подут и съм качила 3 килограма.Ще си направя още един тест и ако е отрицателен ще отида на лекар.

Рано е за подуване на корема и качване на килограми. При отрицателни тестове, по-скоро закъснението се дължи на киста или нещо друго.

# 397
здравейте, имам един въпрос - може би към Брайда (бяхме коментирали преди месец темата с дуфастона), но и всеки който може да изкаже мнение ще се радвам на съвет - въпросът ми е: днес бях на док. имало е овулация, сега се вижда жълто тяло, обикновено ми изписват дуфастон 2х1т. за 10 дни, но сега ми изписа док. дуфастон 3х1т. + утрогестан 2х2т. - двете лекарства не са ли всъщност едно и също нещо, не се ли припокриват, до колкото знам се изписва или едното , или другото, но може и да греша - да не прекаля с тези количества прогестерони, на някой изписвали ли са му и двата медикамента едновременно ?!

Благодаря.

# 398
  • София
Ирина,  вероятно док има съмнение, че ти е нисък прогестерона (например може да е предценила че лигавицата е тънка). Не е проблем да ги пиеш и двете. Аз миналия месец имах изписан дуфастон 3*1 + утротестан 3*2, а М си ми беше съвсем нормална след това.

# 399
Благодаря, ами освен да ги пия щом няма да навреди...макар че каза,че лигавицата е дебела....не попитах колко мм....но явно да се презастрахова, ако е станало нещо ...да се закрепи..

# 400
Здравейте! За първи път пиша тук, но чета редовно темите в сайта. Моля ви за съвет. Правим опити за бебе и този месец тестът беше с 2ра бледа черта. Взех си още 2 на различни фирми и отново имаха 2ра бледа черта. Правих ги точно на датата, на която трябваше да ми дойде. Имам редовен цикъл и никога не ми беше закъснявало. Но сега ми закъсня с 4 дни. Точно започнах да вярвам, че се е получило.. и днес сутринта прокървих силно. Не можех да определя дали е менструация или друго. Веднага отидох на лекар, гледа ме на вагинален ехограф и каза, че не вижда нищо. ЧХГ днес ми беше 4,5. Според вас имало ли е изобщо бременност?

# 401
Здравейте! За първи път пиша тук, но чета редовно темите в сайта. Моля ви за съвет. Правим опити за бебе и този месец тестът беше с 2ра бледа черта. Взех си още 2 на различни фирми и отново имаха 2ра бледа черта. Правих ги точно на датата, на която трябваше да ми дойде. Имам редовен цикъл и никога не ми беше закъснявало. Но сега ми закъсня с 4 дни. Точно започнах да вярвам, че се е получило.. и днес сутринта прокървих силно. Не можех да определя дали е менструация или друго. Веднага отидох на лекар, гледа ме на вагинален ехограф и каза, че не вижда нищо. ЧХГ днес ми беше 4,5. Според вас имало ли е изобщо бременност?
Michelle7 , за съжаление най-вероятно е била биохимична бременност. Не губи надежда и стискам палци скоро да видиш 2 ярки чертички и всичко да е наред  Hug

# 402
Michelle7, биохимичната бременност се случва на много жени, така че не се притеснявай. Съвсем скоро ще забременееш отново.

# 403
Благодаря ви, момичета! Продължаваме с опитите Simple Smile

# 404
Добър ден, момичета!
Отново съм аз Simple Smile
Накратко :
-последна М -25.09 - 30.09
-сексуални контакти - да (дати не съм си записала този път но 1 или 2.10, 10.10 (тук се падам в О, следях с тестове но два месеца пропускам вече, но съм с 28 дневен цикъл и все е на 16ти пик; отварям още една скоба и допълвам, че съм с една тръба, два яйчника и повечето пъти през месец съм с две О, една на 16 и една веднага след М) и 19.10)
-гадене, виене на свят, болезнени гърди
-апетит
-пия фолиева от Март
Мъчим се за бебе отдавна, имаме някой и друг проблем, работим върху тях и своевременно за бебок. В момента съм на 33ден от цикъла. Нямам болки, освен придърпване и някой бодеж от време на време. Миналия септември имах спонтанен аборт, след като ми обясниха, че имам киста и се разбра след масивния кръвоизлив, че не е киста.
На 05.10 бях при доки, консултация. Виждаше се малка киста вляво (вляво нямам въпросната тръба, но овулирам и овулация настъпва от него яйчник)
Правих тест вчера, за съжаление на обед -отрицателен. Днес бях отново при доки- прегледа ме за около 30сек, и ми каза че имам неспукан фоликул вляво, явно въпросната киста от 5, която уж не трябваше да е проблем. Вдясно набързо успях да скивам, тъй като не знам как се нарича(някой да не светне ако знае) много малки топченца на едно място. Прилича на О под видеозон, но са много по-малки. Преди да ми пуснат уринарен тест, (който се оказва отрицатвлен) чух само "Не съм сигурен за бременност" и "Нямам време да говорим повече, като ти дойде си запиши час да лекуваме стерилитет". Искам да поясня, че съм в Германия и в кабинета работят 3ма доктора, моят е отпуска. Все още нямам ПМС, а аз умирам от него по принцип и се тъпча с хапове.
Последните две вечери и през деня поддържам 37 (всъщност и отгоре, все пак съм в движение) тази сутрин бях с 36.6.
Възможно ли е още да не се вижда, ако има бременност? Реално знам, че е възможно, но предния път точно с "киста" ме бяха убедили Simple Smile а на приятелка, кистата й я лекуваха 3м, за да стабе сега на 3годинки малък синеок сладур Simple Smile
А тези малките топченца, някой да се е сблъсквал, на който да е обяснено нещо ?
Става ли ви лош8 като имате киста, от храна, кафе, цигара?

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 13:21 от allexcheto

Общи условия

Активация на акаунт