Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 424
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Мерцедес,аз досега поне три да бях направила,възхищавам се на търпението ти.

# 496
Просто казано, при дълъг протокол прекъсват връзката м/у хипофизата и яйчниците и вече не си “комуникират”. Така доктора има пълен контрол над образуването на фуликулите и респективно яйцеклетките в тях, чрез вкарването отвън на хормони за стимулирането им.
Тест показва още на 5-6 ден след ЕТ на 5 дневни на 11 ден ще е категоричен!

# 497
bybanka75 и аз си се учудвам на търпението ☺утре ще пиша какъв е резултата.

# 498
Здравей, Вики! Hug Утре сутринта съм на контролен преглед, нищо не ми е казал все още докторът, утре, като види положението, тогава, обаче си чувствам матката раздута някак, все едно ще ми идва, вчера имах леко кафяво, тази сутрин също, сега, като се прибрах, доста червена слуз. То вървях 3 часа по магазините, убивам си времето до 5 часа и се прибирам в хотела, не знам дали е полезно да вървя много, май не е хубаво да се натоварвам, но така се разсейвам да не мисля, че съм и сама, иначе съм в чудесен квартал, търговски, цели улици само с дамска мода, от птиче мляко има, дето се казва, толкова магазини няма във Варна и София взети заедно, колкото в този квартал, голяма красота е, само пари да имаш Smiley bubanka75, много ти благодаря Hug, ти добре си го обяснила, ама аз така или иначе нищо не разбирам, притеснявам се откъде е тази кръв, чудя се дали не се е пукнал този фоликул, вие какво мислите, момичета? Мерцедес, стискам ти палци! Hug

# 499
bybanka75 и аз си се учудвам на търпението ☺утре ще пиша какъв е резултата.
Стискам палци Mersedes.

# 500
Добро утро момичета.Теста ми е положителен😊💖Той е дигитален и показва бременност между 1 и 2 седмици.На всички искам да пожелая много късмет,вяра ,да видят желаните 2 чертички и гушнат своите бебета през 2018г.💖💖💖

# 501
Mercedes, ще ти честитя и тук! Ето, че и в нашата тема има успехи! Може да са по-малко отколкото в другите, но пък със сигурност са и по- сладки! Не се даваме!

# 502
  • На остров
Mercedes честито ! Лека и успешна до края !
Виктория го е обяснила най добре. Сунирелата подтиска функцията а след това ще се стимулират при мен с менопур  инжекции около две седмици.
Сиси ти къде си?
Аз тестовете ги почвам на седми ден още, но аз съм краен случай.
с малко на 10 ден на двудневен ми показа.
Бубанка ти само една инжекция ли ще имаш?

# 503
Честито Mersedes, супер много се радвам за теб.
Да за сега само една ще сложа на 1.01.
Елонва 150 (седем дни е действието и)
На 6.01 съм на преглед и тогава ще реши дали още нещо.

# 504
Mersedes, честито! Много се радвам! Нека новата година да ти донесе една лека и безпроблемна бременност и едно (или две) здрави и пухкави бебенца.

# 505
  • На остров
Супер ще стискам палци Бубанка !
Мерцедес първа бременност ли е?

# 506
  • София
Мерцедес,страхотна новина.Честито мила,лека и безпроблемна бременност ти желая.Да привлечеш крачета и да има много радости в темата.Hug

# 507
Две в едно-да първа бременност ми е и първо ин-витро.

# 508
Браво, честито Мерседес!

# 509
Честито и от мен, Мерседес.

Общи условия

Активация на акаунт