Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-21

• 70 844
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Ами нормално има най-много за крадене

# 136
Аз пак да питам , може някой нов в темата да знае. Данъка във Варна го вдигнаха неправомерно 2015-2016 и ние точно тогава купихме, после 2017 съдът постанови отмяна. Сега мога ли да искам връщане на разликата. По телефона не казват нищо, не ми се ходи да се разкарвам напразно. Става въпрос за 300лв , не че са много ама защо да им ги давам, мошеници.

# 137
  • Бургас
Можеш. Напиши им писмено искане и го входирай.

Да не бързам да се хваля, ама... Имаме предв. договор за апартамента в Бургас. В един ден получихме две оферти. И двете без брокер от никоя страна.
Продадохме на цена с 4% по-ниска от обявената - т.е. в нормалния луфт за преговори. 3 месеца и 10 дни от пускането на обявата.
Дай боже всичко да е наред да изповядаме скоро.
Пожелавам на всички в темата да имат успешно развитие на сделките си! На мен явно ми донесе късмет:)

# 138
Щом имаш предварителен договор, значи имаш и 10% капаро. Пък нека не купят после, остава за теб Mr. Green

# 139
  • Бургас
Имам, имам:) Даже съм го разпределила вече:)

# 140
Трябва ли да се прилагат някакви документи.

# 141
  • In transit
Tintina, честито! Само дето се притесняваше излишно. Flowers Four Leaf Clover

# 142
  • Бургас
Трябва ли да се прилагат някакви документи.

Хубаво е да се аргументираш и да посочиш решението на съда. Консултирай се с адвокат, може и той да ти напише искането.

# 143
Да ви питам за един съвет - какво бихте избрали - апартамент изцяло южен, но няма мокро помещение, съответно пералнята в кухньохола трябва да сложа и няма място за сушилня, или по-просторен, обаче дневна - североизток, спалните на юг, но пък има мокро помещение и дрешник. Изгледът е добър и на двата апартамента, притеснява ме североизточната дневна, ако бяха спалните с това изложение няма проблем, но дневната.....Вие какво бихте избрали?

# 144
  • Бургас
Нашата нова дневна е североизток и с много големи прозорци. Въобще не ме притеснява. Гледката е уникална, апартаментът е саниран, с хубава дограма. Днес бях там няколко часа без никакво отопление и беше топло.
Без колебание бих избрала по-големия апартамент. Особено ако цената е сходна.

# 145
По-просторния бих избрала.Изложението му е супер.

# 146
Учудвате ме, аз като че ли клоня към южния....мнооого обичам да ми е слънчево, обаче е по-тесен, факт.

# 147
Да ви питам за един съвет - какво бихте избрали - апартамент изцяло южен, но няма мокро помещение, съответно пералнята в кухньохола трябва да сложа и няма място за сушилня, или по-просторен, обаче дневна - североизток, спалните на юг, но пък има мокро помещение и дрешник. Изгледът е добър и на двата апартамента, притеснява ме североизточната дневна, ако бяха спалните с това изложение няма проблем, но дневната.....Вие какво бихте избрали?
Свиква се с изложението,
но мокро + дрешник са си удобство. Аз бих взела втория (сега наистина искам място за една сушилня, но нямам Sad )

# 148
Не може да се избира задочно. Като ги огледаш и който ти легне на сърцето, той ще е. Пък и всеки е с различни приоритети.

# 149
Ами мен като че ли повече ме притеснява пералнята в дневната да изтипосам, ще се чува, ще стесни и кухненския бокс, нали пък трябва да стои отворена за да се вентилира, как ще я оставям отворена насред хола ми...Иначе съм слушала, че сушилни и в коридор могат да се поставят, да се вградят в шкаф някак си.

Общи условия

Активация на акаунт