На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 150 169
  • 3 388
  •   1
Отговори
# 840
  • Буркина Фасо
на мен са ми давали всякак, дори и след плащане в офис.
но за да ги активирам трябваше да го направя през компютъра. през тел. нямах наличните 2000 МВ.
февруари не ми върнаха неизползваните от месеци 2000 МВ и през март - плакане на каса с жълти стотинки.

# 841
  • София
Да, изискването е да се плати през my vivacom, независимо дали приложение на тел. или през лаптоп. А на ММ освен 2000 МБ му опрощават и 1 лв. от следващата сметка. И в договора от 01.2022 г. е записано.
На мене ми дават 2000 МБ като заредя 8.00 лв в предплатената карта.

# 842
Това с лева отпадна вече, за това не го коментирам. До сега по договор от 2021 го има и го приспадат, но в сайта вече го няма..
Не беше включено в нашия договор тогава. Разбрах го от приятелка в мамата. В офис, обичайното- въртяха комбали /при зададен им конкретен въпрос/...мега са зле...копаят дъното..

# 843
На мен още ми дават 1 лв., но на мама не.

# 844
А,на мен при поискана оферта Виваком в офис ми казват,че не може да ми разпечатат,защото ,,нямаме принтер,,.
Чек малко. Вярваш, че ще те пуснат от офиса с разпечатана неподписана оферта ли?

Уау!!!!
Вярвам,че нещата,които ми тананикат в офиса е редно да имам възможност да ги осмисля у дома , не мога  да реша сега и веднага. Няма как да запомня ценови оферти,мегабайти,минути, роуминг.
За мен ,,нямаме принтер,, не е оправдание.

# 845
Смит, какъв е проблема?
Ето, аз имам от оператар от последните 4 дни,  5-6 оферти, различни....разпечатвам ги, и какво?
Същото е и в офис...не виждам проблем.
А и те вече дават..както казах, имам такава от днес. Спокойно си имам опция да изляза и ако смешкото се опита да ме спре, нали е ясно какво НЕ ще стане?
При Трапезица са излезли с един от простите си търгашки, номера просто..не че има проблем...
На който номер се противодейства, казах как - подписваш, догонорът ще влезе в сила след 7 дена..тоест утре мога да отида и да го прекратя....Wink

# 846
Уточнявам само,че това беше преди време пандемията. Може сега да са се освестили. А може просто да не съм попаднала на човек.
За мен всеки един служител е облик на компанията и е редно да имат отговорно и професионално поведение.

# 847
Там ще е цяло чудо да попаднеш на човек и хора.

# 848
Оферта на рекламно списнание може. Напечатано с данни за пакет или услуга... Искам да видя кой е този идиот който ще даде на потенциален клиент документ с който да отиде при конкурента и да му го покаже за да си издейства отстъпка.

# 849
Аз също да се оплача от Виваком.
Онзи ден звъня на 123, тъй като договорът ми изтича на 28. 04. Дават ми оферта 18.99 лв. 6000 МВ и 2000 мин. До тук добре. Но попитах и за оферта за телефон Самсунг А 53.
Момичето ми казва, да, може 18.99 лв такса и 18.98 лв. устройството.
Питам аз, а, ако вдигна таксата, колко пари ще е устройството. Отговорът, ами същата цена.
Помислих аз и реших, че ми е ок офертата и вечерта звъня. Служителят не беше на робата и вчера ми звъни. Казвам, че съм съгласна с офертата, а тя казва, прощавайте станала е грешка. Устройството е 36.99 лв. на месец. Отказах се, естествено.

# 850
Така правят да, все са объркани. Да се чуди човек.
Аз имам писмени оферти от оператор..но съм далеч от надеждата, че и да им ги покажа, ще ги спазят и тях. Като кажат опаа, грешка е станала....

Аз обаче ще си пусна жалба за нелоялна търговска практика. В сайта не виждам цените на старите планове, на които преподписахме. Виждам за едната услуга, но две различни цени са обявени за нея, на разл.места. Тоест, клиентът е в невъзможност да се информира каква ще е цената след отстъпката, тъй като липсва цената преди отстъпката.
И още неща ще си опиша и ще си пусна жалбата.

# 851
Аз също да се оплача от Виваком.
Онзи ден звъня на 123, тъй като договорът ми изтича на 28. 04. Дават ми оферта 18.99 лв. 6000 МВ и 2000 мин. До тук добре. Но попитах и за оферта за телефон Самсунг А 53.
Момичето ми казва, да, може 18.99 лв такса и 18.98 лв. устройството.
Питам аз, а, ако вдигна таксата, колко пари ще е устройството. Отговорът, ами същата цена.
Помислих аз и реших, че ми е ок офертата и вечерта звъня. Служителят не беше на робата и вчера ми звъни. Казвам, че съм съгласна с офертата, а тя казва, прощавайте станала е грешка. Устройството е 36.99 лв. на месец. Отказах се, естествено.
Самата оферта/ плана са хубави за хора, които не са все на телефона и не им е нужен безлимитен нет. За сравнение, за 12 лв/ месец специален план от А1 имаме 1000 минути към всички, 2000 в мрежата на оператора и 3000 интернет.

# 852
  • BG-DE
Леле, като ви чета докато е възможно няма да си сменя тарифния план към А1. От 2018 е и за 19лв имам неограничени минути към всички 4.5GB нет в Бг и 10GB в роуминг,  направо супер ми изглежда 🙂

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 12:12 от Menerva

# 853
Леле, като ви чета докато е възможно няма да си сменя тарифния план към А1. От 2018 е и за 19лв имам неограничени минути към всички 4.5GB нет в Бг и 10GB в роуминг,  направо супер ми изглежда 🙂
Ако говориш по повече от 1000 минути на месец и ако пътуваш в чужбина всеки месец, тогава си заслужава, иначе предплатената им карта дава повече на по-ниска цена https://www.a1.bg/prepaid-recharge-offers или на Vivacom https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … -mobilen-internet

До скоро A1 предлагаха за 20лв/месец следното:
Неограни национални мегабайти на неограничена скорост(в 4G)
Неограничени национални минути
10 000MB в роуминг в ЕС

След 24 месеца става кофти спрямо промоционалните условия, но пък дават право да се подпише анекс и промоционалните условия да се подновят за нови 24 месеца. Wink

# 854
Леле, като ви чета докато е възможно няма да си сменя тарифния план към А1. От 2018 е и за 19лв имам неограничени минути към всички 4.5GB нет в Бг и 10GB в роуминг,  направо супер ми изглежда 🙂

Не те ли индексираха тази, и миналата, години?

Общи условия

Активация на акаунт