Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря материали за сватбени бутониери?
Какво е работното време на ресторанта в Grand Hotel Primoretz в Бургас?
Къде мога да намеря сватбени покани?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря материали за сватбени бутониери?
Можете да намерите материали за сватбени бутониери от различни източници, като Aliexpress за зелени листа, Jumbo за сатенени панделки, martenici-petya.com за големи бели розички и Rachiva за дантела. Освен това можете да намерите различни материали и от потребители на OLX, като лилави и бели малки розички.
-
Какво е работното време на ресторанта в Grand Hotel Primoretz в Бургас?
-
Къде мога да намеря сватбени покани?
Можете да намерите сватбени покани от различни източници, включително физически магазини, поръчани от специализиран уебсайт или направени самостоятелно. Някои участници в дискусията планират да поръчат покани от определен уебсайт, като също така има и множество момичета, които създават своите покани сами.
-
Какво е мнението за хотел Рамада в София?
-
Колко души общо бяха поканени на сватбата?

Иначе зависи от ресторанта кога ще ви кажат, че искат твърда бройка. Аз винаги бих заложила на по-ранната дата, ама не знам кое е по-добре.
На Ванила също ми хареса от това което видях по снимки. Кажи после какво сте решили.
Ако имате идея, казвайте...

Много ми харесва идеята за "candy bar", но не знам дали след тортата няма да дойде в повече