Факт е, че и мъжът Ви и другият мъж, който не си плаща, са получили втори срещи, а мъжът Ви направо Ви е спечелил въпреки сметката. Все още не мога да разбера логиката как някой с 2000лв. заплата е стиснат защото не плаща 2 лева кафе, което очевидно е нищо за някой с висока заплата (аз на просещи старци, когато давам, давам по толкова), но за някой, който ги има тези 2 лева, но решава да си ги спести, защото реално значат нещо за него, има оправдание, че е беден студент. За мен щедростта е именно да дадеш, когато нямаш, да си разделиш залъка с някого. Когато имаш, се изискват много по-големи жестове според мен, за да се каже, че си щедър... Т.е. при имащите плащането или неплащането на сметката не мога да го тълкувам като личностна черта, по-скоро смятам, че не знаят как и какво е добре да направят.
После стократно се реваншира в годините, когато разполагаше с възможности - ресторанти, кино, театър, пътувания, скъпи подаръци, които дори ми беше неудобно да приемам. И да, не знам какво трудно за разбиране има в казуса с онзи с 2500 заплата - недостойно е човек, който има много, да се скръндзи и за малко. А който няма, просто няма.
Радвам се, че първата среща не е била взета като категоричен признак на характер от Ваша страна, а като обстоятелства. Това показва рядко срещана широка скроеност
Или пък толкова сте си го харесали просто, че сметките са останали на заден план
Радвам се, че първата среща не е била взета като категоричен признак на характер от Ваша страна, а като обстоятелства. Това показва рядко срещана широка скроеност
Или пък толкова сте си го харесали просто, че сметките са останали на заден план 

Препоръчани теми