И за мен е било така, затова и много често съм имал неконвенционални първи срещи, в някои случаи обикновени приятелства са прераствали в нещо повече, изобщо рядко съм имал нещо, което да може да се нарече date в заведение и никога не съм се забавлявал - било ми е скучно, заведенията са ме напрягали и т.н.
Но да - на планина, с палатки, екскурзия с пикник, на някакво нетипично събитие (нямам предвид кино), да не споменавам купоните, които в моята младост бяха сигурно най-популярния начин да се "забият" момче и момиче
Е, и дискотеките, но там някак беше малко "по-евтино" (в метафоричния смисъл) и наистина си имаше черпене. На купон някакси беше по-първично и очарователно, особено на някои купони
Та не знам за каква "първа среща" може да се говори, след като цяла вечер си се целувал и натискал с някого. Но в развитието на нещата и при мен рядко имаше "първи срещи", обикновено с хора от интернет, с които честно казано много рядко бях наясно просто виждаме ли се или е "среща". Имах си една pen-friend, с която си пишехме едни безкрайни имейли, в които обсъждахме всякакви теми. Беше от друг град и като идваше в София се срещахме. Но имаше безкрайно мъжкарско поведение, много я харесвах и ме привличаше, но наистина все едно бях със съседа Жоро, с когото обсъждаме политиката на бира (тя пиеше бира, никога кафенца, тортички и т.н.). И ходехме на кино. Е това нямам никаква идея как да го броя. Някакви младоци дето не знаят нищо за живота търсят нещо един в друг, ама къде задръжки, къде неувереност, къде страх да не бъдеш отрязан... Сега бих се справил без проблеми с подобна ситуация и бих изяснил нещата, ама тогава в това беше тръпката и от това остават наистина някакви интересни спомени - срещата, която не е точно среща, нестандартното място, среда - безкрайно скучни са срещите тип "date" в заведение. 
Обичам да съм помислил предварително за различни ситуации и да мога да екстраполирам от минал опит (вкл. и прочетени или споделени от някого неща) и да взема адекватно решение в нова ситуация.

Изводите от тази история за мен 1. дискотеката е възможно най-тъпото място да се запознаеш с жена, 2. не се опитвай да напиеш украинка - аз се напих повече от нея, но все пак си изкарахме много добре
Препоръчани теми