Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 699
  • 744
  •   2
Отговори
# 75
  • Козлодуй
blackisback, харесва ми плана ти но при мен няма да проработи защото ще имам баница на 1-ви традиция какво да се прави няма да се боря сега ще пробвам след 10-когато сме изяли всичките въглехидрати Simple Smile

# 76
  • На топло
Аз днес вършах по магазините и цял ден не съм се сетила грам за ядене 😂.( едно капучино и няколко оризовки)
Уж ходих да купувам разни неща за масата за НГ, а се върнах с едни дънки,  едно колие, 2 пуловера поло и 2 страхотни червила.
Трябва да измисля нещо да се оправдая. Мъжът ми.....ще се оцъкли като види сметката.
Освен да обещая, че няма да ям нищо до НГ 😂🤣 бая икономии ще направя 😁

# 77
Аз продължавам с моето предпразнично меню. Гледам, че децата този път не са овършали преждевременно курабиите, ха-ха. Учим се на самоконтрол Wink

# 78
Здравейте само ви чета, рядко се включвам.
Аз също мисля да правя НВХ, защото така смъквам най- много, но първо трябва да довърша 90 дневната. В момента съм 25 ден  и - 3кг. Незнам обаче как ще се представя по  празниците...ако нещо се обърка директно започвам НВХ.
През новата година трябва да съм много по мотивирана и отговорна към целите ми свързани с килограмите. Стискайте ми палци Wink
Щом си с тази нагласа по-добре отсега си започни НВХ. Какво значи ако нещо се обърка? То ще се обърка единствено, ако ти позволиш това.  Щом смяташ, че с НВХ няма да се объркват нещата започни го него, а не се мъчи с други диети.

# 79
  • Пловдив
Здравейте мили дами Simple Smile
Хайде и аз да се запиша в темата преди да се напълни с нови попълнения от 1.01.2018. Винаги в края на годината  е време да си направим равносметка ( правим го понякога несъзнателно). За мен 2017 година е една от най-хубавите години в живота ми. Вярно е, че достигнах завидните за мен 70кг, но също така успях да включа волята си и днес (2 месеца по-късно) да посрещна празниците на 62 кг. За последните 3 години това са ми най-ниските кг., и никога не са били такива в навечерието на Коледа. Щастлива съм и съм мотивирана да спазвам режим и по празниците. Единствено на Коледа и на Нова година ще си позволя пълно нарушаване на режима си.
 На въпроса : Какви цели си поставяте за 2018г?
Целта ми за 2018 година е да се усмихвам повече, да прекарвам повече време с любимите си хора, да пътуваме да нови места и да не се ядосвам за глупости. Искам да водя здравословен начин на живот +  умерен спорт ( тайната ми цел е да достигна 55 кг Wink до края на май месец).
Пожелавам ви много усмивки и щастливи празници!

# 80
  • Велико Търново
mrancho, щастлива съм, че те виждам! Heart Eyes
Винаги като се видя/чуя с някоя пловдивчанка питам за теб!

# 81
Скрит текст:
Здравейте само ви чета, рядко се включвам.
Аз също мисля да правя НВХ, защото така смъквам най- много, но първо трябва да довърша 90 дневната. В момента съм 25 ден  и - 3кг. Незнам обаче как ще се представя по  празниците...ако нещо се обърка директно започвам НВХ.
През новата година трябва да съм много по мотивирана и отговорна към целите ми свързани с килограмите. Стискайте ми палци Wink
Щом си с тази нагласа по-добре отсега си започни НВХ. Какво значи ако нещо се обърка? То ще се обърка единствено, ако ти позволиш това.  Щом смяташ, че с НВХ няма да се объркват нещата започни го него, а не се мъчи с други диети.
Скрит текст:
Права си, ако съм с такава нагласа със сигурност ще стане така, идеята ми е основно за алкохола, все пак бялото вино много ме дърпа като се съберем компания, но ще карам 90 дневната, ще се настроя твърдо да издържа пък било то и с прегрешения и после ще доизчиствам с НВХ.
Между другото миналия ден говорих с моя позната която е свалила 13кг и каза че пие някаква добавка с шафраново масло, на някой говори ли му нещо, не намерих кой знае какво инфо в нета. Ще ми се да пробвам, уж много пречиствало, но за странични действия не намерих нищо...

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 10:32 от valia8

# 82
  • На топло
Mrancho - каква диета спазваш ?
Галче - самоконтролът е много важен, браво на децата ти!
Както писах вчера, успях да направя ден с много малко калории, днес продължавам, но ще включа нещо с повече витамини - супа, чай, лимони, мед.

Утре също ще гледам да да пазя същия
Курс.

# 83
  • Пловдив
siska79 Hug Heart Eyes
 Вярно е, че се бях позагубила известно време , но тези няколко години не бяха от най-щастливите ми. Всички минаваме понякога през такива периоди и аз наистина вярвам, че за мен той приключи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Между другото ... Изглеждаш страхотно Heart Eyes

Hello♥J спазвам за сега няколко неща. Правя лунната диета + нещо като фаст. Сутрин пия кафе, през деня изяждам по някой плод ( включително и банан, но само 1), а вечерята ми е протеин ( риба, пиле, яйца ...+салата) Аз съм от хората, които не могат да заспят, ако са гладни Blush

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 10:28 от mrancho

# 84
И аз само чета и не пиша. Нещо не съм в хармония със себе си и не ми се получават нещата, особено вчера ми беше ужасен ден.
И към тези, които тренират, кажете някакви упражнения за бричове. Преди, когато бях свалила около 15 кила, така щръкнаха, че беше ужасно. Сега не искам да се повтаря и мисля да взема мерки навреме.

# 85
Аз благодарение на Дези и прочетеното в Аюрведа ставам май фен на Аштанга йога. Днес ето тази пълна програма правих https://www.youtube.com/watch?v=CkAaGmNyXNA , имах повече време Wink. Ако не е така подредена, едва ли бих се навила толкова винясана да направя, ха-ха

Храната ми е почти напълно растителна, но не се вманиачавам. За тази седмица -500г, На Коледа сутринта съм решила пак да се претегля, но съм доволна от постигнатото

# 86
Добро утро!

Предпразнични килограми 50.7!  newsm44
Боже, отслабнах! И какво ще правя със себе си сега?  hahaha Това дълго ми беше цел, и така ме занимаваше, голям камък ми падна от душата.

Ще се отчета и следпразнично, да видим какви съм ги оплескала.

Mrancho, добре дошла!
Галче, радвам се, че си открила Аштанга. И мен ме грабна от раз. Heart Eyes  Напълно ми отговаря на темперамента и много ми помага физически и психически.
Кратката първа серия от линка ти още не съм я гледала, но ще го направя. Имам гости за празниците и искат да правят йога с мен. Но първо ще трябва да се събудят. Laughing

Вчера много ме похвалиха треньорите в клуба и за първи път получих адекватни съвети, въпреки, че преди питах. Този път бяха съвсем спонтанни. "Лелеее, виж и гърба", "Ей, браво". Чак сега ме взеха на сериозно. Казаха, че тлъстинките на кръста които все още имам отзад,падат последни и с фанатично чисто хранене. ("Не бой, се. Давай!") Добре.
И да вдигна тежестите, за да горя повече калории. По-малко да тичам (5х8км стигало). Хммм. МИ тоя маратон през май какво да го правя....Ще тичам повече събота и неделя, петък и сряда по 8км.
Пък да видим какво ще стане. И без това нямам време за повече сега.

Под дървото ме чакат 3 вегански готварски книги от децата (а аз дори не съм вегетарианка) и една според Аюрведа от някакъв индийски лекар. Реших да се образовам.  smile3529 santa2
И 3 дневника- профилиран за тичащи, един с цитати на Екзюпери и трети, за инспирация пак. ТиЛи,  cheers

# 87
Дези, браво на теб, на това му се казва сериозна подготовка. А за Аштангата, само мога да си представя колко много трябва да си отдаден на нещо да си готов да го преподаваш на някой друг. Шапка ти свалям.

Аз днес съм  -400 г не знам дали е от яденето или от йогата, но мускулната треска на корема със сигурност е от йогата Wink Днес ги преброих в дългата програма има поне 50 винясана, ха-ха

А курабиите си стоят на масата и всеки ден намаляват точно с 1, днес са 8, ха-ха

Следпразнично, ще видим Simple Smile

Решила съм по празниците всеки ден да правя Аштанга йога, а комплексът да избирам според това кога се събудя и колко кг показва кантара.

# 88
  • София
Добро утро! И аз да се отчета с предпразнични 60,7 кг.Знам , че няма да ги задържа следващите дни , но поне стартирам добре.Весели празници!

# 89
  • София
Поздравления за всички, които имат хубави резултати! На останалите- горе главите, имаме цял един живот Sunglasses Аз съм от вторите тия дни. Чакам цикъл, чувствам се като бухта и мисля, че за няколко дни изядох всичките пакети суров микс ядки и стафида на целия свят! Но пък бях суупер редовна в залата редувайки силови и кардио.
За днес отчитам една тренировка цяло тяло с повече повторения; изпих една закуска овес и протеин след това. Олизах къщата и сгънах 200 гр. свинска шунка. Софрата довечера смятам да бойкотирам коравосърдечно!
Весели празници, уютни кътчета и добър апетит на всички!

Общи условия

Активация на акаунт