Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Аз лунувах вчера ... успешно Innocent и днес съм на килограмите от преди праниците, което за мен си е направо рекорд. Обикновенно след коледно-новогодишните трапези имам поне +3 кг. 
Отчет 62 кг  Wink тоест запазих си свалените -8кг Stuck Out Tongue . Талията ми е -12 см, а ханша - 8 см. Доволна съм , а и целта  ми е до лятото да сваля осаналите та имам време Simple Smile

P.S. Честита 2018 на всички. Ако много го искаш... мечтите се сбъдват Hug

# 196
Здравейте! Отдавна следя темата и реших, че е крайно време да се присъединя към приятната ви компания Hug
Винаги съм имала проблеми с килограмите, но миналата година най-накрая успях да превъзмогна най-лошите си навици... Имам обаче още много работа. Преди Коледа открих Зоната и мисля, че това е Истината Grinning Покрай празниците я прекъснах обаче, а сега съм болна, така че събирам сили да започна в скоро време отново.
Успех на всички с постигане на личните им цели за 2018 година!

# 197
Beeps,днес бях. Но само на оглед. Половинът искаше да я види преди да си вземе карта там. Хареса му, там ще ходим. От другата седмица, че съм в тежък цикъл в момента. После ходихме в Поли на вечеря Grinning

Днес съм доволна от себе си. Храната:
- 3 бъркани яйца с малко бекон и туршия
- малка шепа кашу, че имахме рожденик в офиса
- някаква странна, но режимна салата

Пих вода и кафе.

Утре обядът май ще е същият Grinning

# 198
Отчитам един полезен ден днес. Сутринта 8 с.л. овесени ядки с щипка сушени червени боровинки, лъжица мед и прясно мляко 1,5 %. - 10.00 ч. Следобед - 15.00 ч. 3 мандаринки. Вечеря - 10 с.л. овесени явки с червени боровинки, мед и прясно мляко - 17.30 ч. Много вода и малко следобедно кафе. Бях си закачена за WC-то цял ден. Стискайте палци да съм изкарала още малко водичка и днес Simple Smile

Тони - добре дошла. Зоната е страхотна и ти пожелавам успех с нея. Ако успееш да й влезеш в ритъма това може да бъде твоя режим постоянно Simple Smile

# 199
  • София
Лейди, каква е идеята на овесените ядки и този режим? Не съм го чувала сякаш...
Браво, Блеки! Ще се радвам да се запознаем някой път. ( картите са много готини- на моята пише единствено blablabla go workout!:))

# 200
Овесените ядки помагат много за премахването на излишната вода. Отделно действат пречистващо. Засищат ме мен лично и са ми много вкусни - убиват ми желанието за сладко. Ако се държат и калории до 1200 на ден действат отслабващо, като същевременно дават енергия. Аз лично имам чувството, че мога да ям само това седмици наред. Могат да се правят в сладък и в солен вариант /с масло и сирене/.

# 201
Ауу, момичета. Бях ви загубила от известията си. Липсвахте ми HugHugHug  Щастлива и успешна 2018 година за всички и сбъдване на своите цели и мечти. Прочетох темата на един дъх. Май никой не се е оливал като мен... Още от 24 та до вчера гости, маси с многостепенни менюта и аз нищо не съм отказала Sad. Болки, киселини или друго подобно нямам, но най-вероятно с килата не е добре. Кантара е скрит и не искам да знам Blush И аз като вас мислих какво да предприема новогодишно и се спрях на режима на Руми. Изнамирам го от шкафа и от понеделник с нови сили, като искам да въвеждам и калориите за всеки случай. За тренировки май няма да имам време. Почва ми сесията от 16...
Моят план за 2018:
* да си взема успешно изпитите
* да се справя успешно с работата си (ще бъде под стрес до 30.06)
* да се храня нормално и осъзнато, както и да контролирам теглото в разумни граници
* да намеря време за спорт (за целта трябва да ставам към 5.30, но от умора предпочитам да спя)
* да правим повече кекс през 2018 (т.е.да липсват здравословни проблеми, както миналата година)
* да се случи нашата мечта да си имаме детенце
Може да има и още неща, но и това ми стига Kissing Heart
За добавките, ще гледам и аз да си на набавя Витамин В, който препоръчахте. Може би имам нужда. Аз пия рибено масло,витамин Д, вечерна иглика, пробиотик и още нещо беше, ама забравих.Много ми се спи, затова полежавам спокойна нощ на всички и ще се радвам да сме една компания и тази година. Заедно ще отслабнем по-лесно Heart Eyes

# 202
  • Велико Търново
Добро утро!
Зизу, пожелавам ти от сърце всичко да ти се сбъдне Heart Eyes
Мрънчо, браво за резултатите HugМоите се оказаха много мотивиращи и сериозно се хванах в ръце-дънките ми тесни Blush Опитвах се да се сетя как се казваше момченцето ти, което само мога да гадая колко е пораснало, ако съдя по моя Божа, с която си сменяме дрехите BlushБорис или Стефан беше?

Меню за вчера:
07.00-140 грама погача
14.30-калмари около 300 грама с два домата/без сол, олио и т.н./
19.30-350 грама Скир+доза протеин
Нали Папе го съчетавам и с броенето на калории сметнах ги приблизително 1600, което същност е доста над заложените.

Днес менюто е:
09.00-140 грама погача/няма да я изхвърлям я/
15.00-след зала един протеинов бар и доза протеин, след това отивам на работа
20.30-разбито кисело мляко 400 грама Боженци 2%+доза протеин

Сега към 08.00 ще направя едно кратко кардио в нас, а в залата ще тренирам рамо и корем, кардиото ще е минимум 30 минути.Ще се мъча да го докарам до 40-45 минути.

Хубав ден Heart Eyes

# 203
Лейди, как точно ги правиш овесените ядки? С вода или сок?

# 204
Тони - добре дошла. Зоната е страхотна и ти пожелавам успех с нея. Ако успееш да й влезеш в ритъма това може да бъде твоя режим постоянно Simple Smile

Благодаря! Зоната наистина е уникална диета. Досега карам основно на готовите рецепти на Катина, доста са и много вкусни, така че скоро едва ли ще ми омръзнат.
Между другото аз съм ходила на канго в Славия и съм доволна. Ти степ аеробиката ли препоръчваш?

Сиска, наистина ли толкова малко храна е 1600 калории? Имам Скир в хладилника и гледам, че е под 200, протеинът също е нещо мижаво, та... калмари, питка? Ужас!

# 205
  • Велико Търново
Скирът е около 62 калории на 100 грама/по спомен/, протеина е 120 калории на 30 грама.Погачата е 360 калории, а калмарите ги сметнах грубо, доматите не съм ги броила.Това е положението Blush

# 206
Много по-малко е от 1600  Hug Опитвам се и аз всичко да меря и смятам, за това ми е интересно.
Отчитам пореден ден без тренировка, липсва ми, но съм болна още. Мисля и менюто...

# 207
За много години момичета!!!
От днес започвам 90 дневната  (сериозно), изкарах 1 месец и я омазах по празниците , въпреки че не съм качила много само 700гр ми даде кантара.
Организираме се с колежки да започнем диетата, дано има добър резултат при всички...трябва да започна и да спортувам, а как ме мързи...след работа готвя, чистя, мия и в 8 вече съм парцал...Може би трябва да започна някакви добавки, приемам идеи...

# 208
  • София
Айде добро утро!
Вкарах се във фитнеса в 07:30 за една пътека. Загубила съм си мерителната чашка на л-карнитина и прецених, че три глътки (5000 мг.) са 20 мл., демек една доза. Сложих си неопреновия колан днес, дръпнах 5 км., ля се пот на поразия. После в метрото зачетох един билборд "мислите ли, че имате предсърдно мъждене?" и директно се идентифицирах хахаха Simple Smile
За обяд планирам една голяма салата с тлъст бекон от сръбската скара, а за вечеря явно цял ден ще мисля за киселото мляко с протеин на Сиска, така че явно ще е това (да не вземе да ми стане нещо).

Хубав ден, добре дошли на всички, които искат да променят нещо в себе си и успех!
Добавям се- Зизу, гуш и се появявай по-често!

# 209
  • Велико Търново
Сега погледнах -явно калмарите не са стигнали на очите ми и съм изяла 50 грама луканка Blush

Beeps, аз пък сега оправям косата и тръгвам към залата Mr. GreenДо протеина с мляко ме делят някакви 10 часа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт