Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Духче, не вярвам, че целулит се оправя с нещо друго различно от нож хаха, така че за тая борба повече от 20 лв. кумулативно за целия си живот не съм дала. В темата за целулита много хвалят пресотерапията и дренажния масаж, но нямам време (и пари мам$7(*€$ пиййййп)

Чашката ми е от тук: http://lila.bg/

Блеки, много неприятно!! Дано няма сериозни последствия и щети! Възстановявай се, пък залата си е там. Ако Духчето има път към Люлин, направо ще заформим една групова тренировка хаха

# 376
Аз ще дойда за виното след тренировката Grinning
И аз пари не давам, преди години бях ходила на масажи и не видях нещо уау. Ама ей така аз за спхически комфорт, че нещо правя. Пък и не е болка, за мен се повлиява от тренировки с тежести и липса на пържено и мазно Simple Smile

# 377
Скрит текст:
Хахах е това е приказка вече. Казваш кога и къде Wink
Ам ясно! Отивам до ремедиум да си избирам. Онзи ден видях там чашки, сега ще ги разгледам обстойно.
Ааа за бадемите специално съм чела, че за ПМС и цикъл (де що има за тия състояния съм изчела, вчера пак си купих и масло от вечерна иглика) ги препоръчват заради магнезия и изобщо препоръчват да се хапват по малко (за мен е около 10-20 гр., "малко").
Аз не съм съгласна с тая работа за химичния и биологичния баланс. Така де, съгласна съм, ама и психическия си оказва влияние...
Скрит текст:
Брей вчера като изпратих дисертацията, така до сега вино никога не ми се е пило Simple Smile))))
Бийпс, а серума пробвала ли си го? Доста по-скъп е от крема и душгела
Психическия е следствие от физическия.....  Hug
Ако физико-химичния баланс е наличен, то и психическия ще е стабилен.
Ако нещо е химично разбалансирано, то и психически се отразява.
Т.е., в основата е химичния баланс, който предопределя и всички останали-хормонален, психически, ментален, душевен.....

# 378
  • София, България
Аз ей-така да се прокрадна пак да се похваля и пак да се изнижа...
От началото на годината вече съм 4.2 кг. надолу. Хубав ден, мили мои! Уви, от утре ще започна да ходя на водна аеробика! Не съм видяла, че днес има само от 8:30-9:30, та съм изтървала. Утре има вечерно от 20-21ч вероятно това ще бъде! Безпроблемно отслабване и чакам да чуя за вашите минусчета! 

# 379
Скрит текст:
Ам ясно! Отивам до ремедиум да си избирам. Онзи ден видях там чашки, сега ще ги разгледам обстойно.
Ааа за бадемите специално съм чела, че за ПМС и цикъл (де що има за тия състояния съм изчела, вчера пак си купих и масло от вечерна иглика) ги препоръчват заради магнезия и изобщо препоръчват да се хапват по малко (за мен е около 10-20 гр., "малко").
Аз не съм съгласна с тая работа за химичния и биологичния баланс. Така де, съгласна съм, ама и психическия си оказва влияние...
Скрит текст:
Брей вчера като изпратих дисертацията, така до сега вино никога не ми се е пило Simple Smile))))
Т.е., в основата е химичния баланс, който предопределя и всички останали-хормонален, психически, ментален, душевен.....

Абсолютно не съгласна съм Simple Smile но всъщност няма никакво значение.
Не знам какъв е тоя човек, чийето тяло контролира психиката му, ама ще е интересен обект на изследване.

# 380
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Както казваха моите любими преподаватели по психология- Ние все пак сме 90% физиология и 10% психо... Тялото, което не познаваме казва какво и колко...За мен еволюцията на човек, ще достигне своя връх, когато съзнанието ни усвои познанието, което има нашето тяло

# 381
Днес се събудих подута като балон. Веднага вкарах в употреба овесените ядки и киселото мляко. Дано поизточа малко вода.
Аз ви казах, че около празниците отпуснах ламята. След година и 5 месеца хранене по план, с малки порции, много ми се услади да хапвам. Не знам каква е тази моя психика, та не се научи да не иска неща, които не е яла 17 месеца!?!? Ей, не съм случила явно.

# 382
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Абсолютно не съгласна съм Simple Smile но всъщност няма никакво значение.
Не знам какъв е тоя човек, чийето тяло контролира психиката му, ама ще е интересен обект на изследване.
Ами, това са всички хора на планетата ....и аз, и ти, и всички останали.
Както писах, ние просто се самозаблуждаваме, че можем да контролираме какво и как да става с/в тялото ни.
А всъщност тялото командва нас...
И съотнесено по темата:ако човек имаше контрол над тялото си, изобщо не би му било трудно да започне някаква диета с ограничения и да отслабне " с песен на уста".Но всички прекрасно знаем, че това хич не е така, че почти винаги има "прегрешения" и то нееднократно.....за наше съжаление, или пък радост (все пак тялото не ни позволява да се уморим от глад и мъки), тялото държи контрола.

# 383
Човек е холистична система от душа и тяло, противопоставянето им едно на друго не води до нищо добро. Така започна бума на 90-те в които"нищо че си дебел, важна е душата" и се стигна до култа към тялото, заради който не едно момиче почина.
Не можеш да делиш Аза и да обясняваш че биологията е по силна от душата, както и обратното. И да не забравяме и третия играч-разумът. Така че всеки си знае себе си.

# 384
Човек е холистична система от душа и тяло, противопоставянето им едно на друго не води до нищо добро. Така започна бума на 90-те в които"нищо че си дебел, важна е душата" и се стигна до култа към тялото, заради който не едно момиче почина.
Не можеш да делиш Аза и да обясняваш че биологията е по силна от душата, както и обратното. И да не забравяме и третия играч-разумът. Така че всеки си знае себе си.
Ама аз не ги противопоставям...напротив, с всички сили "драпам" да ги съединя в някакво единство.Засега ми се получава, занапред-ще видим.
Предполагам, си чувала/чела, че "Битието определя съзнанието!".Важи не само за света около нас, но и за този в нас.
И да използвам един елементарен пример:
1.изяждаш 2 ябълки, които провокират някакви химически реакции в тялото, което от своя страна води до определен психически комфорт/дискомфорт
2.изяждаш 1 пържола, която провокира =   /   = /   =   /   =   /   =
3.изяждаш 1 вафла, която провокира =   /   =   /   =   /   =
4.стоиш гладна цял ден, което провокира =   /   =   /   =   /   =

# 385
  • София
Абе, битието, съзнанието...накрая ще се окаже, че не съм отразила нещо в либидно-сексуален контекст и сублимирам с бадеми хахах

Tissi, все така да ти валят минусите!

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 13:01 от Beeps

# 386

Усмихната и успешна седмица, момичета!

# 387
Чувала съм, но съм привърженик на максимата че съзнанието определя битието.
Оф Бийпс то цяла наука тия чашки... Ще се прибера да апрочета и после пак на пазар.

# 388
Благодаря на всички за пожеланията! Hug

Малко, под малко разбирайте много, прекалих със сладкото, последните няколко дни. Върна ми се главоболието и нервността, както и замайването. Сега ми е малко трудно да спра да ям сладко, но ще се справя.

Лейди, относно ядките и лицето. Следя една влогърка, която всяка сутрин си хапва овесени ядки. Беше решила да участва в бодибилдър състезание и беше спряла ядките за определен период. Били й  са появили много проблеми с кожата. Тя също смята, че има връзка с ов. ядки и кожата. Най-вероятно ще се пробвам 3-5 дни другата седмица и ще следя какви са промените.

# 389
Чувала съм, но съм привърженик на максимата че съзнанието определя битието.

Би било добре, но чисто практически, просто не е осъществимо.   Blush

И от няколко седмици се каня да споделя за поредния бонус от ВМХ, ама все забравям...сега Мери ме подсети, четейки я за кожата.От лятото насам не съм ползвала крем за тяло, за ръце, за лице (освен за около очите).Кожата ми е гладка, "омазнена", направо копринена на допир.За сравнение, преди трябваше едва ли не на всяко мокрене на ръцете например веднага да мажа с хидратантен крем за ръце....суха кожа, пукаща се около ноктите.Сега не мога да й се накефя.
И косата също така-мека, лъскава, еластична, нищо общо с предишните сухи кичури.

Общи условия

Активация на акаунт