Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани теми за разговор, свързани с подаръците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват академични постижения, подготовка за изпити и олимпиади по различни предмети като математика, български език, английски език, физика, химия, испански език и други. Също така обсъждат се идеи за подаръци за рождени дни, размяна на подаръци в училище и въпроси относно училищните ангажименти.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани теми за разговор, свързани с подаръците?
-
Какви са основните теми на разговор, свързани с академичните постижения?
-
Какви са основните предизвикателства, свързани с академичните среди, и какви са някои предизвикателства в образователния процес?
Моето утре приключва с учението за тази година.Всички класни остават за новата година.Има три концерта с хора до края на седмицата и ще пее и свири на училищния концерт. Като щурчо с гъдулката , пък училището да му мисли.....
Пак не разбрал нещо, пак не питал навреме и пак се оакал 
Жалко!
За какво престараване може да се говори като уикенда е отделил два пъти по 15-30мин , със сто подсещания и сядане до него, че да не мърда... и да не гледа в телефона... че то чата се вихри денонощно!
Мога да му отделям време всеки ден, стига и той да отдели мъъъъничко от безценното си такова. Все си мисля, че на мен ми е по-трудно след работа да сготвя, че да ядат, да пера и гладя да са спретнати и чисти... и пак намирам време ако някой има нужда от помощ нещо за училище и не само, дори само да се забавляваме, ама НЕ... чата и игрите са по-времеемки от домашни, упражнения и т.н.
Сега ме натискат да правим коледни сладки... и за това трябва време, ама ще намеря... ама той за мъничко усилийце време няма... Очаквам поредна излагация днес! Ма здраве да е, опитвам се да не се ядосвам (не ми се отдава, то и по писането ми личи!)!
)))
Е, като не е учил, как да разбере