8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Благодаря за пожеланията.Heart Exl Моето утре приключва с учението за тази година.Всички класни остават за новата година.Има три концерта с хора до края на седмицата и ще пее и свири на училищния концерт. Като щурчо с гъдулката , пък училището да му мисли.....

# 76
Габелас,  успешни изяви на девойката.
Жълто Цвете, браво на младежа особено за латинския.

# 77
  • Русе
А моето започва с частните уроци  #Cussing out Пак  не разбрал нещо, пак не питал навреме и пак се оакал  #2gunfire
За капак, гръбначното му изкривяване е от "хубавите" и не се знае от утре на колко още места ще го влача   smile3515

# 78
А моето започва с частните уроци  #Cussing out Пак  не разбрал нещо, пак не питал навреме и пак се оакал  #2gunfire
За капак, гръбначното му изкривяване е от "хубавите" и не се знае от утре на колко още места ще го влача   smile3515
Ох, неприятни предколедни вълнения Frowning1 Жалко!
Ще видим днес по математика моичкия как ще се оака или още повече... "Не разбира" вектори и геометрия, т.е. не вижда къде какво... ама по тоя случай 10 задачи са му мнооооого да ги упражни и да ги обясня... На първите 3 направо не се сещаше какво да прави докато не креснех "Довърши чертежа по условието!" и после "Гледай в чертежа, не ми говори наизуст!" и... другите ги решава... ама това всичкото за 20-25 мин, останалите 4 часа пак зомбиращи устройства... Днес класно по математика, утре по английски... Ама нямало да се престарава с подготовката по математика, че да не се блокирал по английски Rolling Eyes За какво престараване може да се говори като уикенда е отделил два пъти по 15-30мин , със сто подсещания и сядане до него, че да не мърда... и да не гледа в телефона... че то чата се вихри денонощно!

# 79
Ели, съчувствия.
Нашият ще е постоянно присъствие до 12-ти клас включително на всякакви допълнителни часове по проекти и консултации по МАТ в училище. Иначе няма как да стане да изкара там поне 3-ка за срока и годината.

# 80
Нашето класно по математика също е днес. Не знам какво и как ще се справи. В събота и неделя се занимава с учителката от миналата година, пак частни уроци. И това е..Два пъти по 1.5 часа. През останалото време не пипа нищичко..

# 81
  • Русе
 Хич не разчитам на допълнителни часове и консултации в училище. Сядам си на задника и обяснявам и проверявам какво е схванато, ако не всеки ден, то през ден, щото иначе оправия няма. Той си мисли, че го е разбрал, обаче всъщност не е. С учебника на Анубис са, и там задачите не са лоши. Обхващат повечето варианти за всеки тип задача и веднага лъсва, ако нещо прави просто механично и по памет и не е осмислил задачата. Повечето деца в класа се затрудняват с новия материал. В математиката е така, няма много средно положение - или ти е ясно и оценката варира от 3 до 6 ,взависимост колко си заплеснат или не ти е ясно и каквото и да пишеш, най-вероятно ще е 2.

# 82
Нашето класно по математика също е днес. Не знам какво и как ще се справи. В събота и неделя се занимава с учителката от миналата година, пак частни уроци. И това е..Два пъти по 1.5 часа. През останалото време не пипа нищичко...
Аз точно заради това "непипане на нищичко" категорично отказвам да компенсирам мързела с плащане на уроци! Ми пък да си седне на задника да реши 10-15 задачи, ако нещо не му е ясно ще обясня, но да се стяга само когато трябва да иде при учител, просто не съм съгласна Thinking Мога да му отделям време всеки ден, стига и той да отдели мъъъъничко от безценното си такова. Все си мисля, че на мен ми е по-трудно след работа да сготвя, че да ядат, да пера и гладя да са спретнати и чисти... и пак намирам време ако някой има нужда от помощ нещо за училище и не само, дори само да се забавляваме, ама НЕ... чата  и игрите са по-времеемки от домашни, упражнения и т.н. Disappointed Relieved Сега ме натискат да правим коледни сладки... и за това трябва време, ама ще намеря... ама той за мъничко усилийце време няма... Очаквам поредна излагация днес! Ма здраве да е, опитвам се да не се ядосвам (не ми се отдава, то и по писането ми личи!)!

# 83
  • Русе
Алекс си плаща уроците. Моето задължение приключи със края на седми клас. Да не е дремал а да е ходил на консултации  Naughty

# 84
Аз пък разчитам на тези консултации и допълнителни часове по проектите.
У нас в никакъв случай не мога да го накарам да решава допълнително задачи.
Нямам авторитета на учителката, а и още в 5-ти клас нашият ми казваше как не обяснявам добре като нея.
Да ходи и да пита госпожата си.
Поне 2-ка засега още няма тази година, пу-пу.
Пари за частни уроци няма да дам в никакъв случай.
А и , който и да работи с него пределът на възможностите му там е 4-ка , както и по другите предмети.

# 85
Нашето класно трябваше да бъде миналия петък, но го отложиха за след ваканцията. Косьо се надява днес и господинът по БЕЛ да отложи за след ваканцията класното.  Rolling Eyes
На уроци по математика продължихме да ходим и след седми клас. Миналата година не пипваше вкъщи изобщо задачи, тази година е по-добре. Съответно и като оценки има разлика. Но и преподавателите се смениха. Иначе и аз след миналата година се заричах повече пари да не давам за уроци - в резултат тройки да ми носи. Ама...

# 86
  • София
Жълто цвете, на мен латинския ми се струва като висш пилотаж. Просто космическа работа... Simple Smile)))

Така си е! Обаче като има желание, има и резултат!
Виж географията е мноооого сложна. Госпожата го извикала на консултация, щото не разбирал ooooh! Е, като не е учил, как да разбере Close

# 87
  • София
Леле, като ви чета с тези класни и направо ми се плаче, нас тази треска с класни ще ни тресе Януари, с т.н. файнъли, за които легенди се носят.

Вчера и днес по АЕ гледат филм - Коледна песен и после пишат параграфи (нещо като съчинения/есета)

# 88
Проблемът е, че не мога да изляза на глава с нея - не иска да вложи никакво усилие. Да се "помъчи" над задачата. Само чатове, приятелки, гаджета и момчета са и в главата. Ще се изложи разбира се на класното - просто го виждам. Обаче нямам сили да решавам задачи, не ми се занимава и на мен. В крайна сметка през уикенда трябва да оправя къщата, да сготвя, да изчистя и какво ли не- украса, сладки и т.н. Тази година тя не пипна абсолютно нищо по Коледната украса- заяви, че нямала Коледен дух..и те така. Ако се умираше от мързел - щеше да е умряла вече..

# 89
  • гр. София
Здравейте, мами  55
За нашата осмокласничка обучението приключва в четвъртък. Класната работа по БЕЛ ще си я прави след зимната ваканция. Класните по МАТ и по ИЕ учителите ги насрочиха също след зимната ваканция.
Да се похваля - отлична оценка на презентацията на ИЕ за Португалия newsm10
Сега очаква резултатите от общинския кръг на олимпиадата по ИЕ - смята, че ще се класира по-нататък  Grinning
В нашата гимназия за осмите класове тази година не се предвижда размяна на подаръци, догодина...
Хубав следобед на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт