8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Мама Мими, брано на госпожицата за отличното представяне на презентацията.
Нашият също още не е окрасил у нас за Коледа.
Помагам, ако има нужда по кой да е предмет само, ако е отсъствал по някаква причина.
Да внимава в  час или да ходи на консултации.

# 91
  • София
Бързам да похваля осмокласника за 5.50 на класното по БЕЛ /само за една правописна грешка!/. Бързам, защото след класното по математика, не знам дали няма да си замълча  Grinning

# 92
Мама Меца, браво на младежа!

# 93
  • в здрача
Мама Меца - голямо браво!
Габелас, успешно представяне! Вас вече ви е завладял коледния дух.
Ели_дечкин - къде ще ходите на прегледи? Ако искаш и на лични. Преди година и малко ни цъфна на една снимка със сбъркани /не знам точно какво, де, но вместо гърдите снимаха гръбнака, не че не е на едно и също място, де, та се наложи да повторим снимката/ гръбначно изкривяване. Не успяхме да се вредим в центъра за корекция, че и лекарките, и оздравителната гимнастика беше все по време на часовете, личната ни предложи тогава със снимката да я запиша на фитнес с инструктор, но накрая заложихме на йога инструктор, че имаше възможност да ходи всяка събота. Година по-късно не сме правили нова снимка, но след прегледа казаха, че е коригирала нещата и няма гръбначно изкривяване.

Едното класно - по математика мина вчера. Резултатите ще разберем вероятно догодина, предстоят тази седмица и класното по български, контролно по философия и текущото по АЕ. Много я е яд, че е допуснала една-единствена грешка и има 5,70, това на предходното - всяка седмица те си знаят имат текуща контрола по английски. 
Голяма драма - 4 по ИТ. И на входното пак толкова - рев, как ще ги оправи до края на срока, ами ако изпусне стипендията втория срок?! То не че тази я е получила, но може и да са захранени картите - казали им след 5.12 , но след краен срок няма.

# 94
Хич не му пука на нашият по кой предмет каква оценка ще изкара.
Той е над тези неща, ха -ха.

# 95
  • Русе
При познат кинезетерапевт. Утре ще отидем със снимките и тогава той ще каже къде и с какво ще се захване Алекс.
Това завеяното говедо забравило да плати на частната госпожа  ooooh! А за пръв път е при нея. Голямо първо впечатление направихме  Close

# 96
Ели, не го упреквай.
На мен ми се е случвало да забравя да си платя в момента частен преглед при доктор. Просто на следващото ходене му дадох пари и за предното.
Големите сме завеяни понякога, а какво остава за тийновете.
Ще й плати за двата урока другия път.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 14:54 от Чиби

# 97
  • Русе
Ели, аз редовно забравям и пропускам. Не смея да му се сърдя много, защото сигурно го бия по подобни прояви. А за впечатлението не се притеснявай, защото щом работи с деца, трябва да е съвсем наясно за такива ситуации. За да си по-спокойна и се обади и се извини за пропуска, но не мисля, че педагог ще се настройва или прави изводи от такова нещо.
   В Русе поне кинезотерапевти има бол. Дано да попаднете на такъв, от който ще сте доволни.

# 98
  • Чикаго / София
Габелас успешно представяне на госпожицата на музикалните изяви Simple Smile

Ели дечкин дано намерите добър специалист и Алекс да кооперира с процедурите.  И аз съм забравяла най-редовно да платя за частни уроци, не му се карай. После плащам за два.

Амбер браво на теб за търпението което имаш да обясняваш задачи, и за знанията.
Аз си признавам, че съм много далеч вече от задачите им по математика и дори и да искам, не мога да помогна. Трябва да хвана и да уча с тях, а това няма как да стане. Нито време имам, нито желание. Затова като се налага плащам частен учител за малката. Дени се справя добре, ама  малката е като Свтльо - това математиката за нея е абсолютно неразбираема материя. Освен това при нея само чужд човек може да помогне. Опитвала съм преди - не ме слуша. Дени е опитвала да помага - и нея не слуша - само се изнервяме всички и завършва операцията с викове и крясъци.
Ние днес ще си чакаме бабите и дядовците на летището. През уикенда украсихме къщата- за пръва път купихме голяма и жива елха - по-висока е и от съпруга ми . Много добре се получи. Сега остава да не й опадат игличките много бързо, и котето ни да не се катери по нея.

# 99
  • Русе
И аз се възхищавам на Амбър за търпението. Моето хич го няма и ми е голям зор вечерното писане на домашните с малкото.

И аз и Алекс се обадихме на госпожата с извинение. Нямало проблем, явно наистина е свикнала  Crazy
Успокои ме че за още 2-3 часа ще наваксат проспаното.

# 100
Ирка, приятно посрещане и весели празници с бабите и дядовците.
Дано да оцелее елхата.
Да ви поразсмея.
Сещам се за една снимка, която публикува във фейсбук моя приятелка: на нея котката им , качила се на стол и протяга лапичка към играчка от  елхата, а отгоре коментар "Малко ме е страх, но от няколко дена се каня! / да украси елхата / - ха, ха.
Ели, свикнали са на подобни неща частните учители.

# 101
Изпуснала съм новата тема.
Амбър, благодаря.
Поизчетох ви.
Виви, успех на новото служебно.поприще!
Поздравления за отличниците.
Вчера мина класното по БЕЛ, каза, че било трудно. Ще разберем след ваканцията какво е направил. Утре контролно по математика, в петък - намалени часове и празник. Нямам търпение за ваканцията, просто имам нужда няколко дни да не ставаме с аларма.

# 102
  • Русе
И тук да се извиня че нарекох вчера детето завеяно. Аз пък си тръгнах от работа без портмоне и обикалях града с колата без документи и пари. Взех пари назаем от децата  Embarassed Mr. Green
И после на кого приличал Алекс  ooooh!

Вчера се прибра с две 6-ци. ПО АЕ и Лит.  bowuu

# 103
Браео на Алекс!
И аз забравям на работа или вкъши най- често телефон. Добре, че съм с два, че да може някой да се свърже с мен поне по единия.
Оплаквам се с 3- ка по химия и 4- ка по история на контролни. Не му стигнала по 1 точка за по- високата оценка и по двете. Да не е блял.
Днес , ужас, класно по МАТ.
Вероятно ще завърши срока добър успех..

# 104
  • столицата
Ели дечкин, аз цял ден съм карала из страната без документи за самоличност и шоф. книжка:)
Установих го по средата на деня и след това бях най-примерния шофьор на пътя.
Браво на всички дечица за успехите! Понякога 6-цата не е точния критерий за знания.
И при нас тази година МаТ остана на по-заден план, но съм обещала да се включа през ваканцията, че нещо корените не били много ясни. Класната я направиха, но едва ли скоро ще има резултати. Тази седмица е и  по БЕЛ. Поне ще им отпаднат  и за след празниците ще остане само езика.
За ИТ не ми се говори:(
За гръбначни изкривявания - йога и плуване, казват, много помагали.

Общи условия

Активация на акаунт