1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 055
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Вече в моята си приказка...
Моля ви отново, кажете колко майчета се събрахте от Перник. Трябва ми за статия в един вестник. Писах на hAnibal, ама тя е оф-лайн и няма кой друг да ми даде информация... Моля ви!!!

# 1 216
Така...сега и аз най-сетне се включвам, за да изразя личното си мнение.
Като начало-наистина добре-но нямаше да е възможно без КЛЕО, МИШЛЕНЦЕ, ИНА, САЛАЙ и всички други, макар и в по-малка степен.
Усетих, че репортерките и журналистките бяха на наша страна-а сутринта Лора по НОВА ТВ, която можехме само да слушаме по време на живото предаване, направо го разби.
Дано само да има продължение.......

# 1 217
Подписах писмото, макар да не съм идвала на място - нямах възможност нито с детето, нито без.  Искам от сърце да поздравя всички момичета, които се подписаха или присъстваха, а най-вече организаторите. Откакто ви открих, момичета, представите ми за нашето общество се промениха. Дано за в бъдеще мога и аз да съм от полза.

# 1 218
Някой има ли представа какво става в Бургас?

# 1 219
До майните:

19.15 централни новини на Евроком - Пловдив - трябва да ни има с Бу
18 ч. БНТ - репортаж от Пловдив - казаха че ще има около 30 секунди
19.30 БТВ - централните новини - от Пловдив няма да има нищо, поне аз не видях екип на БТВ
20 ч. БНТ - централната емисия - пак трябва и от Пловдив

регионални
ПОТВ - новините им са май в 19? - но трябва да има подробен репортаж
ТВ канал Пловдив /очилатия канал/ - и тук трябва да има репортаж

Е, аз знам за тези  репортажи

Една лична молба - моля, пловдивчанки, запишете емисиите, които можете, защото аз нямам кабелна ТВ, хващам само БТВ
После свиркайте на лични, за да се видим, да ги гледам

# 1 220
А мен журналистката от БНТ в началото не искаше да ме снима, че "извинете, ама много добре изглеждате, и като ви питаме трудно ли се гледа дете с 160 лв. и кажете 'трудно', няма да изглежда правдоподобно"... Демек, не се вписвам в образа на разчорлена, измъчена и с подивял вид майка...

Eee,Бу т'ва не го вярвам!  Stop Че нали е отишла журналистката да отразява събитие,това е непрофесионално.

# 1 221
http://www.focus-news.net/?id=n498827
http://www.focus-news.net/?id=n499068
Вижте как сме отразени в Агенция Фокус, жената добре си свърши работата, смятам аз. Peace Hug

# 1 222
Ето случилото се в Бургас.  Sad

Добре мина въпреки, че бяхме 10. Довечера ще сме в предаването Репортерите на Скат и по новините. В 7.10 ме викат за предаването. Ако искате да кажа нещо, за лекари, за шоифьори, каквото и да е за децата и трудностите казвайте.

# 1 223
Ето случилото се в Бургас.  Sad

Добре мина въпреки, че бяхме 10. Довечера ще сме в предаването Репортерите на Скат и по новините. В 7.10 ме викат за предаването. Ако искате да кажа нещо, за лекари, за шоифьори, каквото и да е за децата и трудностите казвайте.

Ако имаш възможност кажи, че в резултат на протеста са възникнали и други въпроси, като ... и казваш за 2-те точки за проблемното забременяване и рисковата бременност. Т.е., че няма целенасочена политика и в тази насока, ЗК покрива една малка част от огромните разходи, необходими за изследвания и процедури. И по този начин осъжда хората с проблеми буквално да нямат деца.

# 1 224
Ине, предадох молбата!  Peace

# 1 225
Аз не очаквах толкова малко мами да се отзоват и направо се ядосах.Всеки чака някой друг да върши работа,а после,когато дай боже  Praynig се получи нещо,всички ще се възползват.Според мен трябваше градинката да е пълна с майки и детски колички.
Не всички можем да даваме интервюта,но поне присъствие пак е нещо.
Браво на организаторите   bouquet   bouquet.
И аз така! Ние от октомврийките също бяхме малко, което ме разочарова, но и като цяло бяхме много малко. Дано все пак има резултати от действията ни!!! И пак браво на организаторите!!!

# 1 226
  • на кой му пука, майна
До майните:

19.15 централни новини на Евроком - Пловдив - трябва да ни има с Бу
18 ч. БНТ - репортаж от Пловдив - казаха че ще има около 30 секунди
19.30 БТВ - централните новини - от Пловдив няма да има нищо, поне аз не видях екип на БТВ
20 ч. БНТ - централната емисия - пак трябва и от Пловдив

регионални
ПОТВ - новините им са май в 19? - но трябва да има подробен репортаж
ТВ канал Пловдив /очилатия канал/ - и тук трябва да има репортаж

Е, аз знам за тези  репортажи

Една лична молба - моля, пловдивчанки, запишете емисиите, които можете, защото аз нямам кабелна ТВ, хващам само БТВ
После свиркайте на лични, за да се видим, да ги гледам

В 18ч. по БНТ нямаше нищо от Пловдив  Rolling Eyes

# 1 227
  • No Line On The Horizon
Е, имаше 2 кадъра най-накрая  Mr. Green

# 1 228
Защо не се  пусне подписка по градовете ще се съберат повече подписи?После някой от организаторите ще ги занесе където трябва.

# 1 229
ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ ВСИЧКИ МАЙКИ КОИТО УЧАСТВАТ В ТОЗИ ПРОТЕСТ жалко че не бе организиран и в СТАРА  ЗАГОРА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт