Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 073
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 720
Въпросният е особено опасен и го издирват от 2009 г....е, да ви имам полицията

# 721

Какви празни приказки. Не съм си го измислил аз, от МВР го заявиха съвсем официално - кака Кети е имала 6 месечна ИНТИМНА връзка с убиеца. От това повече какво да ви кажат. То сляп да си, ще ти стане ясно що за човек е Кети-то
Грешиш в заключенията си.
Казаха, че 6 месеца преди убийството Кети и Росен са имали връзка помежду си.
А дали тази връзка е била интимна и е продължила 6 месеца, никой не е казвал.
По-скоро си правя заключение, че връзката им е приключила 6 месеца преди убийството.
И аз си мисля, че връзката е била интимна, но това не е официално потвърдено от разседващите.

# 722
Ти сериозно ли? 😁 Откъде ДНК при изнасилване?!
МВР има негово ДНК , но как пък откриха негово такова на местопрестъплението ?

# 723
Е сега седмият труп ако е негов стана интересно.

# 724
Някакви вести има ли за тялото в реката? Последно бяха почти успели да го извадят...

# 725
Тези машини не са ли за места, където физ.придвижване е силно затруднено?

Защото терена там е за такива машини - черни пътища,  огромни наклони + кал и е истинско предизвикателство дори за джипове 4х4. Ако искат да обикалят и наглеждат множеството вили пръснати на склоновете им трябват проходими автомобили.

Казвам го от опит - имам вила в района.  Има толкова изоставени и обрасли къщи, пръснати в гората,  дори и обитаваните по това време на годината са пусти, че направо не ми побира главата как  ще го хванат.

# 726
Косми, кръв - може да се е самонаранил, отпечатъци?

# 727
  • Варна

Може някой журналист да е намерил нещо, що не? newsm78

# 728
  • постоянно
Съжалявам да го напиша , но някой от коментиралите тук  трябва да четат повече за обща култура.

# 729
Може да е косъм, например. Отпечатък от обувка е оставил в кръвта, както и други следи. Не очаквам да ни информират какви.

# 730
  • София
Някакви вести има ли за тялото в реката? Последно бяха почти успели да го извадят...
Извадиха го, още няма новини.
Местните разказаха, че преди около 2 месеца е изчезнал мъж, може неговото тяло да е.

# 731
Тялото е на изчезнал преди месец човек.

# 732
Според мен престъплението не е само от ревност. Но точните причини би трябвало вече да са ясни, само след прегледа на смс-ите и интернет комуникацията. Едва ли всичките си разговори са затривали толкова старателно, че да не е останала никаква следа за какво точно са се карали.

# 733
Благодаря. Къде го следите това?

# 734
  • София
Кафе с Канела, аз по Канал 3.

Общи условия

Активация на акаунт