Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 376
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
То историята им май приключи с цитирането от двамата  Прощално, та и ние се простихме с хубавия края за тях Grinning
Остана да се надяваме за хубав завършек при любимото  Зори, без значение дали с него или с друг Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 12:01 от maichetoo0o

# 691
Мириел, Зорница ще я замонашваме ли? Grinning Или тя ще заеме вакантното място на многострадална Геновева Grinning

Аз за Ненева и Йоско отдавна си мисля, че могат да ги съберат, подхождат си.
От наличнитие истории, освен на Зорница, тази на Тасев ми е много интересно как ще се развие. Любовни истории с Пенев трудно могат да ме заинтригуват, освен ако не направт рязък завой в образа му. На Владов могат да му намерят някоя девойка.

Ако ще имаме директор от наличните ни, предпочитам това да е Романова, а не Петър.

Майче, те й сложиха края с поезия, но иначе сама по себе си като история стана почната и претупана набързо.

# 692
Мисля че директора ще е Захариев. Като гледах тия снимки с костюм и нови очила определено ще е той.
https://nova.bg/galleries/view/2018/01/06/5384/%D0%B7%D0%B0%D0%B … 0%B2%D0%BE%D1%82/

# 693
Аз пък не мога да ги възприема Ненева и Йосиф като двойка. Струва ми се, че имат поне 12 г. разлика, даже на моменти Ненева му е като майка.
Предлагам Евгения да намери крупна сума пари, скрити от Генадиев и да замине на околосветско пътешествие за целия сезон. Или вариант 2 - да отиде на гости на Янко във Варна и да си остане там.

# 694
  • Разпиляна във въображението
Признавам - за Зорница ама грам не се сетих Simple Smile

# 695
Бооже, цели седем снимки са ни отпуснали! Hushed Smiley
Мда, Петър определено са го извадили от болничната униформа, а и изглежда свеж.
Зорница се усмихва, дано не е само на фотосесиите. И са я върнали към рошавия й период, одобрявам Smiley

Мириел, ще ги съчетаем нещата - ще дойде нов хирург, който ще се загледа в Зорница. Таман специалността му ще позволява чести срещи по професионални въпроси.

# 696
За Захариев и тук, преди няколко страници, беше загатнато, че ще е новия директор. Hямам съмнение, че това ще е така.
Евгения най-много да поеме функцията на финансов директор или ПР, а нищо чудно да съвмести и двете Laughing Hо доколкото познавам сценаристите, може и въобще да забравят за съществуването на подобни длъжности Mr. Green
Романова имах усещането, че ще я завъртят в любовна връзка с психолога, но може и да е бил само в епизодична роля.
Зорница едва ли ще я оставят сама. Диана ми е най-убедителна в любовните сцени, толкова добре пресъздава и нежност, и страст, мисля, че няма начин да не го използват. Дано само й намерят добър партньор.

# 697
Леле, Miriel, като гледам колко хора ни трябват, не 4ма, а 8 нови трябва да има Joy

Йей, най-после снимки! Не крия разочарованието си, че очевидно Петър ще е новият директор, ако новите лекари не са някои силни персонажи, ще си карат по стария начин в тая болница. Стилянова ще бере ядове Grinning
Радвам се поне да видя прекрасната ни Диана усмихната Heart Eyes
и аз не ги виждам Ненева и Йосиф заедно, на Йоско една пациентка да му докарат ще е супер.

# 698
Дона, обаче пък Захариев като директор е линия, която ще позволи да има движение в отношенията им с Галя. Щото иначе проблемът с жените се изчерпа, проблемът с тях като специалисти - също и нямаше да има за какво да се появяват сблъсъци. Просто щастливи знаем, че не могат да бъдат оставени Smiley

# 699
Значи Захариев е директор, ще го видим в тази му позиция.
Върнали са на Зорница розовия екип, рошавата коса и минималния грим така най-много я харесвам и като бонус е усмихната Heart

# 700
Как така седем снимки, аз виждам само 6- по три на Зорница и Захариев.
Харесвам усмихнатата Диана, но и тази е много хубава:

# 701
Шест са, Майче, на галерията пишеше 1/7 и затова така ги написах, после чак видях, че едната е реклама. Simple Smile
Диана всякаква ми харесва Heart

# 702
Дона, обаче пък Захариев като директор е линия, която ще позволи да има движение в отношенията им с Галя. Щото иначе проблемът с жените се изчерпа, проблемът с тях като специалисти - също и нямаше да има за какво да се появяват сблъсъци. Просто щастливи знаем, че не могат да бъдат оставени Smiley
Според мен конфликтите им ще бъдат основно в професионален план - сега тя ше стане шеф на отделението и ще започне да му се опълчва. Той, разбира се, хич няма да е доволен от това. Освен това на нея ще й се наложи да посреща драмите му при управлението на болницата и....отиде им либидото и на двамата Grinning
Знам ли, надявах се на жена директор, щеше да е интересно.
Ех, Майчееее, тя на всички снимки е много хубава Wink

# 703
Как така седем снимки, аз виждам само 6- по три на Зорница и Захариев.
Харесвам усмихнатата Диана, но и тази е много хубава:

Прекрасна е, не мога да й се нагледам. Heart Eyes На всички снимки е уникална, но на последната е един път.

# 704
Съгласна съм, не е като да ни кажат цялата история, да речем.
Ох, Злати, недей, нещо не ги възприемам двамата заедно Joy

Наум продължава да работи усилено:

Толкова усилено, че вече се е уморил даже Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт