Пубертетът при момчетата

• 123 807
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 975
Освен това е само за статистика и не влияе на никакви оценки ... В общи линии поредната глупост.

Благодаря ви момичета.Hands V
Класната може да вземе оценката от матурата под внимание за да образува оценката за края на годината по даден предмет.
..... А за лятото книги ще го натискам да чете, че с преразказите по БЕЛ хич го няма.Миналото лято го оставих да не прочете нито една книга и много съжалявам, че не го натисках да прочете поне една

Аз натискам всяко лято. Няма море, лагер, планина... чете си и точка. Изтарикатява се обаче и като е с дядо си на море 10 дни, хич не отваря. И пак не може да прочете всички книги от списъка. Миналата година с "Барон Мюнхаузен" обаче беше тегаво. Такава тъпотия не бях чела до сега... Чак се чудя кой болен мозък я е измислил. Уж забавни разкази, то се оказа простотия и скука.

# 976
Аз нямам претенции какво чете, стига да чете нещо. Безинтересните книги само го обезсърчават и не желае да чете, затова не насилвам. Така и така не учат цели книги, а само откъси, които ги има в учебника

# 977
  • София
Как така няма никакво значение матурата Dizzy Face Нали се кандидатства за гимназия с нея!

# 978
Как така няма никакво значение матурата Dizzy Face Нали се кандидатства за гимназия с нея!

Май говореха за "малките матури" Simple Smile
В 4-ти клас дори не всички учители ги вписват като текуща оценка.

# 979
  • София
Извинете Joy Не бях обърнала внимание, че имаме четвъртокласници в темата.

# 980
Вписват се като оценки в бележниците за края на срока, но в отделна графа. Оценките важат за кандидатстване след 4 клас в някои математически училища, напр.СМГ.

# 981
  • В полите на Пирин планина
За "малките матури" става дума. Който се е запътил за специализирани паралелки след 4-ти клас едва ли матурата ще го спъне. Те наистина са лесни.
За 7-ми клас вече е по-сериозно, естествено. Hands V

# 982
Аз съм от тъй -наречените терористи-ами натискам го да чете книгите от списъците за лятото.Ако нещо не му е интересно,подменям с друго четиво,но като бройка държа да е изчетено.Когато му е интересно,всичко е ток и жица.
За анцузите-има 2бр.за физическо и това е.Държи на дънките,факт (на мен се е метнал,пу).Дори колело кара така,че и   перчемът е заформен.С една дума:Кипра!

# 983
Аз си спомням как в четвърти клас бяхме 12 момичета и 4 момчета.
Класната ни казваше (на момичетата) да помагаме на момчетата, че бяха бая слаби по БЕЛ и ЧП (човек и природа).

# 984
Аз си спомням как в четвърти клас бяхме 12 момичета и 4 момчета.
Класната ни казваше (на момичетата) да помагаме на момчетата, че бяха бая слаби по БЕЛ и ЧП (човек и природа).

Момчетата са много разсеяни, а с времето стават още по-разсеяни. Аз такова чувство имам.

# 985
Не бива да се обобщава.  Различни са децата. Големият е блейка, освен ако не се отнася за любими теми и занимания. Малкият ни тийн е чудовищно концентриран.  Винаги има план в главата си и го следва, независимо от обстоятелствата. Самоорганизира се, самоконтролира се и си гони целите сам. Способен е да учи по средата на ной-големия купон.

Чета тук, чета и си посипвам главата с пепел. Мислех големия за труден тийн, пък той на фона на описанията тук е направо слънце.

# 986
.... Малкият ни тийн е чудовищно концентриран.  Винаги има план в главата си и го следва, независимо от обстоятелствата. Самоорганизира се, самоконтролира се и си гони целите сам. Способен е да учи по средата на ной-големия купон.

Завиждам ти благородно  Hands V

# 987
Сбъдваща мечти, една от причините да участвам въобще във форума е защото вуждам, че не само в моята къща има диванета. Другите не падат по-долу Simple Smile
Успокояващо ми действа някак Simple Smile

# 988
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
http://www.detskorazvitie.com/2015/06/04/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0% … 0%B0%D1%82%D0%B0/

# 989
https://www.youtube.com/watch?v=vvrsgoCNTXU
 За тези майки, които са записали децата си на 1 000 дейности през седмицата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт