"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 740
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Щото си поддържа тялото  и дрехите му стоят добре . Стилистите на сериала имат вкус .
Феми, съгласна съм с теб, но си спомням едно интервю, в което стилистите казаха, че Толгахан сам избира облеклото и аксесоарите за снимките, след като предварително се е запознал със сценария и  с предстоящите сцени. Момчето има вкус и усет за красиво!

Ийт защо е толкова красив? Сладурче направо! Heart Eyes Всичко, което облече му стои супер.. И чувал да облече, пак ще му ходи!
DebSs, за теб:

# 196
И спортно облечен Ийт Козан грабва окото

# 197
Цитат
Феми, съгласна съм с теб, но си спомням едно интервю, в което стилистите казаха, че Толгахан сам избира облеклото и аксесоарите за снимките, след като предварително се е запознал със сценария и  с предстоящите сцени. Момчето има вкус и усет за красиво!

Емииии  Hug Heart Eyes bouquet  Не знаех , че сам си избира дрехите в дизито .  В  други дизита  се мешат стилистите    те  пЪ едни стилисти  ooooh! ooooh! Явно Толга  се е договорил да си избира облеклото .

Арас Булут  е късметлия с Ямата .

# 198
Ийт защо е толкова красив? Сладурче направо! Heart Eyes Всичко, което облече му стои супер.. И чувал да облече , пак ще му ходи!

Назан е отвратителна.
[/quВ този сериал е наистина готин. Но в "сезони на любовта" никак даже. Явно колкото пораства, толкова се разхубавява.

# 199
Някой може ли да ми припомни какво стана с Ярен (сестрата на Ийт и Джахид) .. Къде изчезна?

# 200
Някой може ли да ми припомни какво стана с Ярен (сестрата на Ийт и Джахид) .. Къде изчезна?
Отишла е да учи в Англия.

# 201
Ярен е в Америка.И на мен ми липсва,само тя симпатизираше  на Нур.Някой тук беше споменал,че ще се завърне отново-чакам го този момент

# 202
Скрит текст:

Права си, трио са и са отвратителни. В болницата на Айтюл и беше ясно, че Назанката се е метнала сама, но сигурно ще обвинят Елмаз.
Йит, когато е бесен, е още по-хубав! Heart Eyes Simple Smile
labrex ,
аз също много харесвам Ийт, когато е ядосан на Нур. Той направо си е вулкан от емоции. Колко беше сладък като казваше на Нур: "Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!" Момчето изгоря от ревност, Нур го побърка с грешките си.
    Толкова са ми интересни словесните двубои между Нур и Ийт,
че дори не обръщам внимание на триото, което в желанието си да се наложи ще се самоунищожи.

Скрит текст:
Но за Елмаз ми стана жал. Отново я вкараха в капан.

Emiliya, успокОи ме! Simple Smile Да се самоунищожават, и без това полза от тях - йок, само ядове. За дядото-убиец ми дожаля, но за тез трите хич не ми е жал.
И Толга, и Бурак са хубавци, с различна красота! Heart Eyes Peace

Скрит текст:

Благодаря ти labrex, та ти направо ме зашемети с това изобилие от снимки.Чок благодарности още веднъж. Наистина и двамата са страхотни с различна красота. Абе мъже мечта.надявам се момичетата, които не харесват Бурак да не се сърдят

# 203
И спортно облечен Ийт Козан грабва окото

Толгахан е страшно елегантен. Спомням си едно плато с вдигната кожена яка от първия сезон- ооох красота

# 204
Кадри от предстоящия епизод:

Приятно гледане!

# 205
Хубава вечер момичета!

Тук ми е любим! Heart EyesKissing Heart

# 206
Така като сме започнали , та да си кажем Simple Smile
Харесвам персонажите на Нур и Йит, разтоварва ме тяхната любов.
Това , което ме дразни е  отношението на Йит спрямо Нур понякога. Аз разбирам,че е безкрайно благодарен на полумайка си, но това не бива да го превръща в пионка. Защо живее с бившата си, брат си, леля си в една къща ? Умът ми не го побира.  И ме дразни, че две изречения на Иджлял го връщат в първи клас. Много, много им се връзват. Уж пред Нур голям мъжкар, а пред онова лудо същество не може да се наложи.

# 207
Не мога да проумея как Джахид повярва на Назан за случилото се..... Назан, която го лъжеше с години, че е “неизцяло човек” и че и е пропилял младостта.

И на всичкото отгоре, тя вече веднъж се опита да се самоубие, явно живота не и е толкова скъп.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 20:55 от magdalenatar

# 208
  • On the sea
Някой беше попитал за Ярен, ето я и нея, но дали ще продължи да симпатизира на Нур?

Назан пак успя с евтиния си номер да придърпа Джахид на нейна страна и да и повярва Rage, много е наивен този човек Scream
И между другото приятелят на Ямур ми е отвратителен Triumph

# 209
Джахид, Фърат........уф, как може да обича и какво харесва на тая Иджлял?! Ей, ама какви "мъже" само! Sick Курдиса я Назанката в семейното легло заради особените ѝ заслуги. И наистина няма логика, цял живот го е лъгала, той пак ѝ вярва. Наистина ли я обича, все си мисля, че не я обича, а защо така се държи с нея? Елмаз е малко като лъжливото овчарче, лошо си е постлала, когато сега говори истината, никой не ѝ вярва.
Приятелчето на Ямур и на мен ми беше антипатично. Затова пък Йит - безкрайно ми е симпатичен. И Фатих ми става симпатичен, не знам нататък как се развива образът. Нур май прекалено се смущава, ама тя си знае. Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт