"Системата - 60" - тема 52

• 62 638
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Genni, така и не успях да го направя този сладолед от замразен банан. Като е супер твърд, не се натрошава, а ако реша да го оставя малко да се отпусне - потъмнява....

Ден 129:
з(10:30): шепа орехи, боровинки, двоен сандвич с масло и сирене + мед, канела и клеева тинктура на... гърло (боли ме)
о(13:30): огромна порция леща и шопска салата
в(...): пропуснах

# 541
  • USA
Лебед, много помниш  Simple Smile, да, първо едната дъщеря, после по-сериозно малката и тогава и аз прихванах от тях. Вече сме добре. Дано и на теб бързо минава гърлото!

Samuela_bg, хапвай си, щом ти се яде, но гледай да е нещо системно.

Genni, браво за резултата!

BISI862, и според мен ти е много леко менюто, не е достатъчно изобщо за цял ден. С този режим не се гладува. Аз даже като пропускам вечеря или не съм се нахранила достатъчно, спирам да свалям. Трябва си нормално хранене тук Simple Smile.

Моят кръст взе да отминава, но все още ми е рано за упражнения.
Днес:
З: шепа фъстъци, 2-3 палачинки със сладко, мляко с нес
О: запечени картофи с яйце, сирене и чушки, зелева салата с моркови, мляко с нес
обядът не ми стигна и изядох още една палачинка със сладко ooooh!
В:  готвено прясно зеле с пиле без мазнина

И вечерята не ме наяде, а изядох цяла чиния  Animal Pig. Дано не се предам и сега, имам цели 3 часа докато легна  Simple Smile.

# 542
Добро утро от мен.Докладвам за вчера
З-сандвич с пилешко филе,краставици и домати
О-Пропуснах го ,защото бях на концерт Blush
В-Салата зеле и моркови и малко краставица
Ако съм в нарушение ми кажете ☺

# 543
BISI862, с две нарушения си. Липсата на основно хранене за деня и несистемна вечеря (към зеленчука трябваше да имаш плод / зърнени / млечни). Носи си сухари в чантата и ако видиш, че пропускаш закуска, обяд или вечеря - хапвай от тях.
Скоро ти стана лошо, но не се замисляш над думите, които ти пишем... Всеки от нас е имал дни, в които яде по-малко, случва се. Вчера бях с такова нарушение - бяха ми свършили оризовите кръгчета, забравих да ги заредя отново и пропуснах вечерята. При теб това е някакъв шаблон, имам усещането, че постоянно си недохранена. Убедена съм, че ако почнеш да се храниш нормално ще започнеш да трупаш килограми първия месец, но! след този месец или два (от доста време си на някакви режими), тялото ти ще разбере, че ще получава редовно достатъчно и разнообразна храна, ще задвижи метаболизма, а от там и килограмите ще се наместят. Не знам колко си висока, но предполагам, че целта ти е около -20 кг. Това не става за ден или два, трябват месеци, съответно... ако продължиш да гладуваш или няма да издържиш, или тялото ти ще ти "отмъсти" за това гладуване в момента, в който спреш. Казвам го от опит. Наложи си една седмица да се храниш добре на закуска, на обяд и на вечеря (мисли, приготвяй от предния ден и носи резерви в чантата). Следващата седмица ще ти е по-лесна, но не мисли за нея. Днес имаш да мислиш само за утре Simple Smile

maimun77, ще се оправи гърлото, къде ще ходи. Сигурна съм, че не си се предала в последните 3 часа от деня. Нали си знаеш, че си нашия стълб на стабилността!

# 544
  • У дома
Биси, същото като Лебед мисля и аз. Системно си гладуваш Peace Естествено не е задължително да ядеш като луда...но ти пропускаш хранения, а и ако си сметнеш калорийте си доста под нормалните. Затова и качваш като спреш дадена диета или режим. Незнам досега как си се хранила, но не мисля че ще свалиш много килограма с глад, а и след това да ги задържиш. Аз свалих около 20кг с 90ДД, 3г. по-късно съм си върнала около 7кг(минах през доста режими и диети-стомаха ми е скапан тотално), но като видях че нещата не отиват на добре се взех в ръце. Сега съм си поставила цел до декември-искам да стана пак около 65кг, ако падна под тях супер(сега съм 73), но не ми е болна амбиция. Кг не си ги качила за месец, че да искаш да паднат пак за месец. Независимо дали си на този или др режим, хапвай, с глад нищо няма да направиш Peace

Днес меню: З-кафе със сметана Heart Eyes; обедо закуска-направих си Нвгх сладкиш с кокос.....а как ухаееее, нямам търпение да си хапна, но имам едно излизане преди това, В-хапват ми се яйца.....още не съм сигурна какво ще е точно Peace
Усмихнат ден на всички bouquet

# 545
  • Варна

Днес меню: З-кафе със сметана Heart Eyes; обедо закуска-направих си Нвгх сладкиш с кокос.....а как ухаееее, нямам търпение да си хапна, но имам едно излизане преди това, В-хапват ми се яйца.....още не съм сигурна какво ще е точно Peace
Усмихнат ден на всички bouquet

За мен и ти гладуваш Kissing То няма закуска, обяд... А вечерята - само яйце.

Аз пак влизам в системните редици след МЦ. Поне няма поражения. З. един сандвич, малко бял шоколад, какао
О. В. още не знам.

Къде се изгуби Стелету?
Лебедче, маймунче - дано бързо се оправите.
Самуела, нещо притеснява ли те? Докато имаш някакви негативни емоции, храненето трудно се контролира.

# 546
Благодаря ви за подкрепата и съветите.Обещавам,да се замисля над храненето и калориите си💗
Висока съм 165см и тежа 85кг 🐷🐖😉😃

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 11:02 от BISI862

# 547
  • У дома
Друмче, аз ям много мазно и си набавям доста калории, затова и не усещам глад, за яйцата не съм сигурна за В, не ме държат сита.....а не може да прекалявам с количеството, че след Японското чудо имам алергия от яйца Whistling Да кажа обедо закуската около 10.30 какво "мушнах"-две тънки печени филии от хляб от спелта и семена с деебееееел пласт масло, парче сирене(около 100гр) и 3 домата Blush И един квадрат (5х5см)от сладкиша ми.....ако на това ми кажеш, че съм гладувала, вече ще почерпя. Че вкъщи ММ само казва как ям повече от него hahaha Joy Joy Joy Довечера май пак
ще е таратор, че мноого ме подува и ме държи сита. Кафето го пия с около 70-80мл мляко, а днес със маааазна сметана (38%), май даже са ми много калориите Thinking Не случайно аз от ВМ-Нвгх режим качвах....просто калориите ми бяха много.
Биси, ще паднат, но трябва постояннство, че бързите диети и бързо свалените кила са ала-бала Peace Тялото трябва да свикне на дадени кила, за да се запазят. Ако цял живот си била 85....ами мноого трудно ще падат в началото, а после като тръгнат надолууууу, голям кеф Laughing

# 548
  • Варна
Биси, ти спомена само сладкиша, а в 10.00 това си е закуска. После обяд- нищо, вечеря - яйце. Кафето не го броя като ядене. Ако има и филии - добре. Но май по принцип не си закусваш, може би и не обичаш и нямаш такъв навик.
Просто Системата е 3 равнозасищащи хранения.
За мен мога само да кажа, че ако не закусвам и обядвам, вечерта просто не мога да се контролирам.

# 549
  • У дома
Друмче(предполагам за мен си писала, не за Биси Laughing), да правилно, не закусвам....мнооого, мнооого рядко ям нещо, обядвам рано-най-късно 11 вече съм яла, също и рано вечерям-най-късно 16.30 съм приключила...явно е до режим Hug

# 550
  • Варна
Друмче(предполагам за мен си писала, не за Биси Laughing),

Извинявай! Нали и двете ви мъмря Laughing
Е, трудно се изграждат нови новици.
Аз да се похваля - от моя РД /на 21.4./ не съм близвала безалкохолни газирани напитки. Пия основно домашни лимонади, вода, айряни, мляко. Все още колата ме изкушава, но удържам фронта.

# 551
Надявам се да не ми се смеете,но искам да попитам солетки могат ли да се консумират?

# 552
  • Варна
Надявам се да не ми се смеете,но искам да попитам солетки могат ли да се консумират?
Да, преди 12 часа. Защо да ти се смеем? И аз ги обичам.

# 553
Друмче, браво за безалкохолното.Това е голям напредък.Права си, че ми е напрегнато и това ми се отразява и на апетита.
Лебед, много добре казано всичко.
Днес вече нещата са по- контролирани.
З: смути
О: омлет, салата от 1/2 авокадо и домат
В: мляко и малини

# 554
  • У дома
Биси, може да ядеш всичко до 12, аз лично такива боклучаци не ям и на детето не давам, че се подуваме като балони специално от солетите Laughing Изпечи си една филия пз хляб и яж нея, по-добре от солети, мое мнение Peace
Самуела, и малини ли не може за В ooooh!
Аз така се наядох преди малко с таратор-3 купички Blush Blush Blush И да не би да огладнея по-късно мушнах и две лъжици котидж Laughing
А сега да ви питам каква е режимната супа топчета при Системата-може ли да сложа ориз в топчетата? А вътре може ли и картофи и фиде? Застройка може ли?.....май много неща станаха и ще я ям преди 12 ама хайде да видим hahaha

Общи условия

Активация на акаунт