За тези, които четат любовни романи №30

• 101 050
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • в сърцето на един мъж...
На Лайза това втората от Бегачите ли е? И я има вече? Супер новина.
Не знам дали е писано, излиза нова на Джули Гарууд - В мрежата, от поредицата за ФБР.

# 661
  • Euskal Herria
Да, втората от Бегачите е. В сайта на Хеликон пише, че е налична.

# 662
  • в сърцето на един мъж...
Ясно, мерси!

# 663
  • Варна
Lords of the Underworld, има ли я преведена? И къде мога да я намеря, дори и на английски? Blush
Доколкото знам има две на български.  Аз чета на английски,  има ги навсякъде (lingen,  mobilism,  ebookhunter).

# 664
  • Стара Загора
Здравейте.
Отдавна не съм чела нищо...отдадох се на сериали:)))
Някой има ли поредицата на Лекси Блейк. Моля да ми я изпрати на пощата.
Благодаря.
Скрит текст:

# 665
  • Euskal Herria
Има само първите две от трилогията. Втората я пуснаха миналата вечер.

# 666
  • варненка от София
Аз ще започвам "Гласът на сърцето" на Мия. Нямам търпение да я прочета. Доста я хвалят.

Току що прочетох книгата, наистина си заслужава ,много ,много ми хареса. Интересни диалози, размишления, поводи за усмивки, размисли, дори и сълзи. Прекрасна книга. Точно един ден ми отне да я прочета, това за мен е от онези книги, заради които зарязваш всичко и не ти пука какво има да се прави, а искаш само да четеш, четеш...

# 667
Аз ще започвам "Гласът на сърцето" на Мия. Нямам търпение да я прочета. Доста я хвалят.

Току що прочетох книгата, наистина си заслужава ,много ,много ми хареса. Интересни диалози, размишления, поводи за усмивки, размисли, дори и сълзи. Прекрасна книга. Точно един ден ми отне да я прочета, това за мен е от онези книги, заради които зарязваш всичко и не ти пука какво има да се прави, а искаш само да четеш, четеш...

Мен на Колийн Хувър ми въздействат така. Но тази я почвам веднага щом дойде почивния ми ден.

# 668
  • Плевен / София
Здравейте.
Отдавна не съм чела нищо...отдадох се на сериали:)))
Някой има ли поредицата на Лекси Блейк. Моля да ми я изпрати на пощата.
Благодаря.
Скрит текст:
Готово....третата "Отмъщението" я имам само на хартия

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 19:35 от gostenka68

# 669
Чакам втората книга на Лайза Клейпас от "Бегачите от Боу стрийт".
Първата прочете ли я? Аз все още ѝ се чудя и ще съм благодарна за отзив.

На мен първата ми хареса /няма големи драми, спокойна книжка/, но аз всичко нейно харесвам с изключение на поредицата "Капитол Тиатър".
Мъча в момента втората от Бегачите на руски, но щом я има вече на български, ще си я поръчам.
И на мен първата страшно ми хареса, много лека и разтоварваща 🤗 А аз как не съм разбрала, че е излязла и втората!!! 😮

# 670
  • В къщурката на хълма на феите
за поредицата на Лекси Блейк, моля ви се кажете ми, че тая долна гад си е получила заслуженото!!!

# 671
  • варненка от София
за поредицата на Лекси Блейк, моля ви се кажете ми, че тая долна гад си е получила заслуженото!!!

Скрит текст:
Ндааа, има справедливост в този живот. Един куршум и готово

# 672

Скрит текст:

само един ли? Sad

# 673
  • варненка от София

Скрит текст:

само един ли? Sad

Един, ама качествен, хахах. Защото можеше да е един, ама няколко пъти.

# 674
уффф добре .. значи дишам Grinning

снощи опатках на Лайза първата от Бегачите .. много приятно книжле, само не можах едно нещо да разбера - начи пича постоянно ни обясняват, че е непоклатим като скала и в един момент ей така от нищо изтрещява едно обичам те и ала бала портокала .. ама тия хард типовете не правят така бе ..

Общи условия

Активация на акаунт