Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде обикновено спят кучетата на форумчани?
Какви са причините за поведението на кучетата, когато са сами вкъщи?
Какви са препоръките за управление на поведението на кучетата, когато са сами вкъщи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде обикновено спят кучетата на форумчани?
-
Какви са причините за поведението на кучетата, когато са сами вкъщи?
Кучетата могат да проявяват различни поведения, когато са сами вкъщи, като гризане на предмети, лаене и дъвчене. Това поведение може да бъде резултат от стрес, самота или липса на стимулация. Важно е да осигурите подходящо обучение и стимулация за кучетата и да се консултирате с ветеринар в случай на проблемно поведение.
-
Какви са препоръките за управление на поведението на кучетата, когато са сами вкъщи?
-
Какви са причините за гризането на предмети от кучетата?
-
Какви са проблемите с кучето, което спи на дивана?

))
за новата темичка!

Да ти е живо и здраво беляджийчето, но все пак пробвай да го възпитаваш. Клетките вършат работа, въпреки че на мен ми е жал за затворените животинки. Наши познати така си спасяваха апартамента от разрушителя, а той пък така си свикна с клетката, че там остана да си спи и когато те си бяха вкъщи, просто клетката стоеше отворена, а той вътре. Аз имам само едни скъпи маратонки изядени, за които се смях, пък майка само не зарева, че толкова пари на вятъра. Налиташе на кабелите, но сложихме дървени решетки пред тях и се реши проблема. Като цяло не мога да се оплача от Рексунчето.