Самотните жени са по-щастливи от самотните мъже?

• 28 839
  • 404
  •   1
Отговори
# 300
Ами да, аз не обичам някой да мрънка главно защото си е мрънкало по душа, а не че нещо е особено нередно. Или пък обратното, да се прави на перфектен. И двете прозират от далеч, дори в бг-мамма.

Много ми харесва сайта Corporette Mom като пример на това, за което говоря.

# 301
Сега стигна ли се до крайно решение дали мъжете или жените са по-самотни ? Simple Smile
Или по-щастливи ли беше ...в самотата си ..

# 302
# 303

Значи продължаваме.
Няма как.
Ще търсим отговора, докато го намерим.
Нищо,че няма такъв Stuck Out Tongue

# 304
Еленна, нима споделянето за проблем е мрънкане и споделянето за успех е все опит за перфектност?
Питам за един приятел Simple Smile

# 305
Не, разбира се, но има хора, които са като грамофонни плочи и няма автентичност.

# 306
Еленна, нима споделянето за проблем е мрънканме и споделянето за успех е все опит за перфектност?

Не съм Еленна, но понеже и мен тоя въпрос ме терзае...
И аз това се чудя...защо толкова се изопачава всичко тук ?
Всъщност подозирам.
Масово хората предпочитат сеира, пред ,,скучните,, опити за водене на ползотворен диалог.

# 307
Загледах се в посоченият сайт и видях само много логистика, но и много пари и помощ. Повечето хора не разполагат с нищо от последните две и това усложнява нещата.

Затова намирам некоректно да се дават съвети на многодетна майка на една заплата от мъжа да си намери скъпоплатена гледачка и чистачка за да си разчисти деня за нови поприща. Няма как да стане обективно погледнато. Не и с тези финанси и ситуационни особености.

С пари всеки знае как Simple Smile

# 308
Ами в случая Сирената сама парадира с парите си и как я хапят от много имане. Даже заплата на мъжа и каза веднъж, че е по голяма от целия ви семеен доход, не помня дали и моята не сложи към вас заедно Wink

Иначе, аз даже не визирах нея, но ако толкова и тежи чистенето и при яко печелещ мъж, който не си мърда пръста, какво е решението тогава?

# 309
Парадира с това, което най-вероятно няма. По форумно Wink

Обективно ако ги имаше да ги е имала тези последните две в картинката досега.

Според мен самотните жени наистина са по-щастливи от мъжете. Поради много причини.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:21 от Анонимен

# 310
Та какво за парите? Те са най-евтиното нещо на света. Виж, да намериш за какво да ги размениш - безценно.

И не знам на кое му се вика парадиране - марки, козметики, коли и екскурзии не развявам, просто щото не сме стигнали дотам. Както и да е, далеч сме от безпроблемната система, в която хоп! и си купуваш перфектен американски стандарт. Щото съм в Пловдив.

# 311
Не се наемам да навляза в темата,защото отдавна се превърна в друга и не я следя.
Ясно,че по първоначално поставения въпрос няма отговор.
Не ни остава нищо друго освен да си почешем езиците.
Поименно не помня кой с какво парадира, но определено като цяло си е голям парад на ,,скрити зад монитора неосъществености,,.

# 312
Имаше една тема, сега не ми се рови, където се водеше диалог между разни потребители, че един пловдивски програмист в специализиана ниша, който е освободен изцяло от отговорности освен да вади пари докарва повече от канадско семейство. Ако не е било вашето, значи е било друго средностатическо такова. И се вадеха перцентили и т.н.

# 313
Не, не може да е повече от канадско семейство със същите професии, няма как. Различен размер на икономиката и такива работи.

Но за нишите някои хора потвърдиха, за в България. Както и да е, нивата на доходи са за НАП, не за БГ Мама, но това не е важното в случая.

Но понякога си мисля дали нямаше да ми е по-приятен животът, ако се радвах лесно на парите и си бях кифла...

# 314
Имаше една тема, сега не ми се рови, където се водеше диалог между разни потребители, че един пловдивски програмист в специализиана ниша, който е освободен изцяло от отговорности освен да вади пари докарва повече от канадско семейство. Ако не е било вашето, значи е било друго средностатическо такова. И се вадеха перцентили и т.н.
Това го помня, но Сирен обича да се сравнява. Нищо ново под Слънцето.

Ето пак как се пише, че не може и това е. Вярвам й. Убедително го пише.
Ако можеше да го и докаже щеше да е незаменима в някой бранш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт