Самотните жени са по-щастливи от самотните мъже?

• 28 777
  • 404
  •   1
Отговори
# 150
Просто се сетих, като измъкна уикито за тежест... А че има обратна процедура, има. Сомбра е права.  Сега, ако ще е да се надприказваме, до утре можем да вадим примери с неуспешни интервенции...
Ако половина (спекулирам) интервенции неуспешни - значи няма обратна процедура.
Първите ли - вазектомиите?!?!? Разсмиваш ме. Днес май на повечето мъже, пишещи тук, чавка им е изпила мозъка.
Не ли за обратимост говорим, нали?
Ако е неуспешна вазектомията, каква обратна процедура търсиш!? Да ти присадят още два!?

А за опцията на жените, дето се чувстваш ощетен, че нямаш тяхната за след.... Не си ощетен. Grinning  Всичко е до акъл. Кога точно ще го ползваш е най-добрата опция. Прочети, ако трябва, няколко пъти, че не ми се обяснява отново.

# 151
А за опцията на жените, дето се чувстваш ощетен, че нямаш тяхната за след.... Не си ощетен. Grinning  Всичко е до акъл. Кога точно ще го ползваш е най-добрата опция.
Хора правят грешките, нали? Аз не съм сигурно Grinning Обаче в общия случай - правят. И едните имат възможност да ги поправя, а другите не.

Прочети, ако трябва, няколко пъти, че не ми се обяснява отново.

# 152
А за опцията на жените, дето се чувстваш ощетен, че нямаш тяхната за след.... Не си ощетен. Grinning  Всичко е до акъл. Кога точно ще го ползваш е най-добрата опция.
Хора правят грешките, нали? Аз не съм сигурно Grinning Обаче в общия случай - правят. И едните имат възможност да ги поправя, а другите не.

Прочети, ако трябва, няколко пъти, че не ми се обяснява отново.
От секса стават деца, не грешки. Като не щеш да ставаш баща, или вазектомия - превантивни мерки или въздържание. Така ще постигнеш щастието, което те блазни, че толкоз приказки изписа.
И десет пъти да го прочетеш, май, май няма къде да попие. Не се мори напразно!

# 153
От секса стават деца, не грешки. Като не щеш да ставаш баща, или вазектомия - превантивни мерки или въздържание. И десет пъти да го прочетеш, май, май няма къде да попие. Не се мори напразно!
Ако ти е полесно да разбере - жените имат възможност за да се напива, направи един добър секс и да решат след месец искат ли този дете. Мъжете се напиват, правят секс и няма начин как да решат, освен да убият тази жена Grinning

# 154
Измъкваш се ти Simple Smile
Човешкия род се е развивал и еволюирал десетки хилядолетия. В посока семейство. И все по-моногамно. Вероятно за това има основателни обективни причини.
Да, тръгва се от популациите, в които жената е била обслужващ персонал и роб. После това се утвърждава чрез религиите в една много удобна лицемерна форма през морала. Simple Smile И семействата са ползвани за запазване на ресурса, богатството, а не заради патетиката "и заживели всички щастливи". Помисли си колко принудителни бракове са се сключвали в миналото под натиска на религията. Само за да се запази семейното богатство.
Еволюция има – и тя не е в моногамността на семействата (тук направо сцепи с този довод), а във възможността на жената да не е роб, да гласува и в това число да избира дали да ражда, създава семейство и т.н.
Да си моногамен можеш и без семейство.

# 155
Ся, на кой колко му е акъла, е друг въпрос! Ако ще се оплакваш, че нямаш възможност да оправиш пораженията от собствения си акъл, нямаш! И други нямат тая възможност. Седи спокоен вече!

# 156
  • Насред хаоса
Пуберска му работа. Как така тя може да има опция да си поправи грешката, пък аз не. И понеже нямам, затова си приписвам възможността да се спасявам. Ми ще уплашиш гаргите.
Като правиш секс, вземаш мерки, като не щеш деца. Не като ония двамата в една друга тема тук, които след като са действали без акъл, се сетили да питат бременна ли е и прочие.
Ако ти е полесно да разбере - жените имат възможност за да се напива, направи един добър секс и да решат след месец искат ли този дете. Мъжете се напиват, правят секс и няма начин как да решат, освен да убият тази жена Grinning
За това обвинявай природата - тя го е направила така, та да ви е гадно.
Като искаш да имаш избор - няма да се напиваш и ще се контролираш, не е толкоз трудно постижимо.

# 157
Да си моногамен можеш и без семейство.
Да не бъркаме брак със семейство. Можеш да си моногамен без брак, но без семейство си моноаморна, а не моногамна. Терминология, разбираш ли.
Колкото до робията, всички сме роби на обстоятелствата, но претенцията, че в което и да е българското общество, жената е била поробена от мъжа си/баща си, е силно тенденциозна или просто неграмотна проява.

# 158
Ежко, усещам как трепериш да не би жена ти да реши, че може и без теб. Sunglasses
Какви са тези комплекси?
И мъжете могат без жени, и жените още по-добре се справят.
Просто има хора, които не могат да живеят сами, дори и да не са щастливи.
И такива, които жадуват за това да бъдат сами господари на живота си. Без да са самотни! Naughty Независими са и свободни. Peace

Какво се пънеш постоянно да ни убеждаваш, че мъжете са незаменими?
Особено пък в ерата на АРТ технологиите?
Даже не е нужно да ги доближаваш, за да се сдобиеш с дете.
Виж, за един мъж е малко по-сложно да намери сурогатна майка. Simple Smile

# 159
За мен мъжът е незаменим, но в контролирани дози и да е харен и приятен, да ми зарежда батериите. Ако се впие като кърлеж и почне да ми чете морал как хем той е глава на семейството, хем аз съм накрая отговорна за всичко, става неприятничко...то даже отстрани изглеждат смешни или неприятни такива семейства, а с годините почва и по вида им да личи. Веднага се познава комбинацията от надут мъж и жена, която се крепи някак, защото би трябвало да е щастлива, поне пред хората...

# 160
Сирен, да не се обидиш, ама за теб е важен=незаменим, финансово мъжът.
Не за всички е така.

# 161
Няма да се обидя, споко. А по принцип дори да не ми е незаменим финансово, пак е по-добре да са двама, отколкото един, постига се повече. А за мен финансите на мъжа са важни а приори, в смисъл - няма да се хващам с мъж, ако на всичкото отгоре ще трябва и да мизерувам или аз да влача товара. Поне като ще ме тормози с мъжкото си присъствие, да има компенсиращи луксове и спокойствие.

# 162
Да не бъркаме брак със семейство. Можеш да си моногамен без брак, но без семейство си моноаморна, а не моногамна. Терминология, разбираш ли.
Колкото до робията, всички сме роби на обстоятелствата, но претенцията, че в което и да е българското общество, жената е била поробена от мъжа си/баща си, е силно тенденциозна или просто неграмотна проява.
Аз много добре разбирам, ти също разбра какво имах предвид. Ти ми вадиш от десет кладенеца вода и се извърташ. Все едно мъжете като сключат брак и вече стават моногамни (по терминология само обаче).
Ти живееш на Луната, ако смяташ, че в бг семейството жената е била и продължава да е равностойна. Огледай се, излез от капсулата на перфектното семейство и виж колко дерибеи щъкат около теб. Или питай жените им като се приберат и смятат, че никой не ги вижда, как се държат вкъщи. Препратка – другата тема с на вид прекрасното семейство. Жената се чуди как да си остане хем семейството, хем тя да не се чалне от "перфектния" бащичко.

# 163
Базила, ако исторически жената е била потискана от мъжа, откъде този богат фолклор за свекърви и тъщи и тази оскъдица за свекъри и тъстове?

# 164
Ами то зорът ражда народно творчество, не рахата, Ежко. Simple Smile
А и мъжете никога не са били добри с колоритно изразяване на чувствата си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт