Самотните жени са по-щастливи от самотните мъже?

• 28 836
  • 404
  •   1
Отговори
# 315
Искрено ме удивява фактът, че в Пловдив човек с горепредставенета заплата не може да си позволи фирма за почистване и 2-5 часа гледачка на ден. Айде, 10 часа на седмица да е, за един онлайн курс. 20. Колко време е тоя курс?

При двама родители с 3 деца, които желаят да се развиват и да вървят напред, това не е някакъв немислим лукс. По-скоро е необходимост.

# 316
Изпуснала съм за каква горепредставена заплата става въпрос?

Важното е друго и то е че много хора могат да се чувстват щастливи или нещастни в обстоятелства, които са прекрасни/ужасни за друг. Вътршни мотиви и наклонности.

# 317
Искрено ме удивява фактът, че в Пловдив човек с горепредставенета заплата не може да си позволи фирма за почистване и 2-5 часа гледачка на ден. Айде, 10 часа на седмица да е, за един онлайн курс. 20. Колко време е тоя курс?

При двама родители с 3 деца, които желаят да се развиват и да вървят напред, това не е някакъв немислим лукс. По-скоро е необходимост.

Може да си позволи. Въпросът е може ли да намери и да е спокоен. Общо взето процесът по намиране... е нещо средно между Shark Tank и МастърШеф.

Сериозните курсове, даващи college credit, отнемат година със седмични задания.

# 318

Важното е друго и то е че много хора могат да се чувстват щастливи или нещастни в обстоятелства, които са прекрасни/ужасни за друг. Вътршни мотиви и наклонности.

Ами именно затова няма как да отговорим на въпроса,който така поставен е доста отсечен и абсурден.
Как можем да сравним дори два индивида ?
Като започнем от там какво е щастието за двамата поотделно и преминем към това какво е самотата за всеки един от тях и стигнем до съпоставката,която пък е в очите на съпоставящия ( тоест хипер субективна ).
А тук се иска даже да сравним всичко това м/ду половете. Dizzy Face

# 319
Няма значение каква е заплатата, не помня конкретната цифра, на Сирена спора тогава беше, че мъжа и изкарва над 10К месечно, което беше таванът даден в някакво изследване на заплати на девелопъри с БГ. Защото е в ниша и ала бала.

Ама да кажем и 3К да е. Цените на фирма за почистване са ниски, все още, цялостно в България. Гледачката не се иска да е с докторат по детска психология, нито ще отглежда тези деца и ще им е компас в живота: иска се да е нормален човек с по-висока от средното отговорност и здрав разум. Взимат по 10 лева на час, а не говорим за пълна работна седмица. Няма в Пловдиш такива ли, излиза?

# 320
Сериозните курсове, даващи college credit, отнемат година със седмични задания.

Дай пример, за първи път чувам такова нещо. Взимала съм докторантски курсове за 3 кредита, по 16 седмици, с 3 часа на седмица и седмични задания. За една година преполових доктората откъм кредити, след пълен работен ден, но вярно без деца. Към една бая сериозна инстутиция, която ти много обичаш Simple Smile

Но, знам ли, може да има такива неща по 1 година, дай?

# 321
Ето ти сериозен онлайн курс, който иска година ангажимент:

https://www.londonartcollege.co.uk/art-courses/illustrating-chil … ns-books-diploma/

# 322
В Лондон, а?

Аха. ".. нива на заплати и лично договорено и постигнато заплащане са съвсем различни неща. Който разбира, ще разбере.." А когато аз написах същото се оказа, че няма такова нещо. Ех, Сирен, много забравяш какво си писала. Много.

Норви, точно поради тези причини е невъзмобно да се отговори напълно на този въпрос. Може ориентировъчно да се говори за определен брой индивиди и дотам.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:19 от Анонимен

# 323
Аз не схванах, какво е общото между децата, свободното време, гледачките и това кой е по-щастлив от самотните мъже или жени ... пет страници безинтересни глупости и общи приказки.

# 324
Абе аз ли гледам много набързо, къде пише, че е година, каква му е програмата? Цената е само 360 паунда, как така цяла година? Ако е така, това си е ега си далаверата финансова, от какво се храни професорката Simple Smile? Колко хора са в тоя курс, 200?

Аха, сега видях. Хората са си написали:
6. How long does it take to complete a course?
Most of our students study with us part -time. We believe that the average student working 4-6 hours a week can expect to complete a certificate course in around six months and a diploma course in twelve. We allow all students up to two years to complete their studies and in special circumstances extensions can be granted beyond this period at the discretion of the college.

За 6 часа на седмица не можеш да се измъкнеш от вас ли? По 3 в събота и неделя, и гледачка не ти трябва. Много си разглезила мъжа си. Или да си намалиш съня с 45 мин. на ден? За една година става дума, не за постоянно.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 22:55 от elenna

# 325
Има, разбира се, не е като да няма, но вече е точно при фриленсъри, наемници и такива, които предлагат нещо различно от масовото.

Сори, нямам път към Лондон, не е за мен това перфектно Елдорадо. Пък и защо да ходя където и да е, щом има нет...да не сме 95-та година...

Ами така, година, да си предаваш работите, чатове, конферанс и така. Някои неща отнемат време. Що не пробваш, само 360 паунда и не е rocket science...

# 326
Сирен, ами за да ти е лесно, за какво друго? Ето затова..
Дерзай.!

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:20 от Анонимен

# 327
Имате доста романтични представи за арт скуул-а:) не ти трябва да е престижно, а да имаш схема за сядане на задник и рисуване, а в един по-късен момент - продаване. То не е Харвард, дето от почти всеки ще изкара минимум нещо добре платено, все пак зависи и от лични дадености и да, да си нацелиш нишата.

Но това не ми е някаква грамадна цел, просто едно от хубавите неща, които бих правила без деца.

# 328
Ужас. Направо си за раздрусване.

Децата не ти пречат  да бъдеш и да правиш това конкретно.
. Варианти има.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:20 от Анонимен

# 329
Е защо толкова упорито сте се заели с The Siren of Titan ?
Безсмислено е.
Май.

Общи условия

Активация на акаунт