Самотните жени са по-щастливи от самотните мъже?

• 28 833
  • 404
  •   1
Отговори
# 330
Абе какъв Лондон, нали е дистанционно? Става от всяка по-закъната книжарница с кафене, били сме в Пловдив все пак. Лятото и от парка става. И библиотеки имате.

Цената е ниска, но това не ми е причина да взимам лично аз курс по рисуване. Мъжът ми даже има fine arts minor, но аз такива таланти нямам. Най-много съм рисувала круша и ваза в 7-ми клас.

За изхода на Харвард си разбрала, че почти всеки излиза нещо минумум прилично. Но за входа кажи, и там ли почти всеки влиза Simple Smile?

# 331
Да бе, заспа съм си аз, да взема да си размърдам задника за лондонските социалки...мерси за съвета. Смешно.

# 332
Wink

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:18 от Анонимен

# 333
Какви библиотеки, има си нет...и за контактите също, за всичко. Контеса, сериозно ли, даваш ми съвет да изкореня живота на всички около мен, за да правя нещо сравнително малко, тип хоби-преквалификация? Доста романтично...във форума съвети и решения са уникални:) и Лондон е отговорът на всички въпроси:)

# 334
Ама нали трябва да си хване цялото семейство за това, това си е сериозно начинание. Доколкото разбрах от самото начало оплакването беше, че няма време за дистанционен курс по 4-6 седмично. На мен, убий ме, ми е непонятно в що за филм трябва да си се вкарал, че да имаш мъж в топ 0.5 процента по доходи в страната и да нямаш 4 часа на седмица и да не можеш да си ги намериш. Явно, може.

# 335
Според мен въпросът не е до можене/неможене,а до желание и мотивация.
Така,че не виждам защо 5 страници обсъждате въпросната потребителка и и търсите решения,като тя няма желание.
Освен за да и покажете,че всъщност това и липсва.

# 336
Аз мога и си ги намирах, но цената беше в доста повече от пари, плащаше се в нерви и здраве отгоре. И затова е такова положението - защото някои неща не дават добри резултати, дори да приложа гениално простите решения от форума. Както и преди съм писала, няма техника, предложение и метод, дето да не е пробван лично. Пиша само от опит.

Та не е драма аз лично да си давам зор - правила съм го. Но да гледам как и около мен понасят негативи, заради моето поведение - не е приятно и не мога да махна с ръка. Както казах, плаща се с повече от пари. А това уморява и убива дори сравнително високата ми мотивация.

# 337
Ама нали трябва да си хване цялото семейство за това, това си е сериозно начинание. Доколкото разбрах от самото начало оплакването беше, че няма време за дистанционен курс по 4-6 седмично. На мен, убий ме, ми е непонятно в що за филм трябва да си се вкарал, че да имаш мъж в топ 0.5 процента по доходи в страната и да нямаш 4 часа на седмица и да не можеш да си ги намериш. Явно, може.
А де.
Не се чудя вече, защото вече знам, че не е така.

Какви библиотеки, има си нет...и за контактите също, за всичко. Контеса, сериозно ли, даваш ми съвет да изкореня живота на всички около мен, за да правя нещо сравнително малко, тип хоби-преквалификация? Доста романтично...във форума съвети и решения са уникални:) и Лондон е отговорът на всички въпроси:)
За мен това е семейството да се подкрепя и поддържа за развитието на всеки член.

Изкореняването на живота на две бебета, едно дете в 1ви клас и мъж работещ от комп, който може да го върши из целия свят?!
Предавам се. Много ми е пораженческо това, сорри.

Norvy, защото вярвам, че има потенциал и ще се справи, но трябва тя да вярва в себе си и да го иска и да се отстоява.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:19 от Анонимен

# 338
Ами разбира се, да ги лиша от нещата, които имат тук, да ги чучна в гадния Лондон и да се кефя как се развивам с неясен краен резултат - как не се бях сетила...сори, да си борбен не значи да си твърдоглав и да не може да преценяваш цена/полза. А това с вярата в себе си е клише. Да, ще се справя. Но са важни и други неща. Не може да се действа наедро, щото имало лесно някъде си...

# 339
Ами разбира се, да ги лиша от нещата, които имат тук, да ги чучна в гадния Лондон и да се кефя как се развивам с неясен краен резултат - как не се бях сетила...сори, да си борбен не значи да си твърдоглав и да не може да преценяваш цена/полза.
Нещата, които са...? Мислех, че твоят бъдещ потенциал за работа ти е важен. Съжалявам, че не съм разбрала.
Става въпрос за мироглед, не за конкретика.

# 340
На мен ми е искрено интересно да разбера негативите от 4 часа гледачка, да си сверя часовника. За мен беше благодат, ама пълна! Вярно е, че я търсих 3 месеца и правих 12 интервюта, а първите 2 не изкараха пробнаха седмица. Оттам нататък, златна бях готова да позлатя жената, която намерих и нещата, които 4-5 часа седмично далеч от детето, което беше тогава на 2, ми дадоха. Под "далеч" да се разбира домашния офис на втория етаж или в краен случай библиотеката на 10 минути.

Аз лично съм любопитна колко негативи може да донесе това, какви, защо? Не за да ги реша, просто ми е интересно.

Междувременно си лафя с рекрутър от ЛинкедИн, който ме навиваше да се местя към Вашингтон. Първите три отказа не прие, накрая се отказа, като му казах, че чакам бебе. Защо ли Simple Smile?!

# 341
А де.
Не се чудя вече, защото вече знам, че не е така.

За мен това е семейството да се подкрепя и поддържа за развитието на всеки член.

Изкореняването на живота на две бебета, едно дете в 1ви клас и мъж работещ от комп, който може да го върши из целия свят?!
Предавам се. Много ми е пораженческо това, сорри.

Norvy, защото вярвам, че има потенциал и ще се справи, но трябва тя да вярва в себе си и да го иска и да се отстоява.

Насила хубост не става.
Не можеш да помогнеш на човек,който не иска.
Просто вече се прелива от пусто в празно,а е ясен резултатът.
Да убеждаваш някого в някакви неща упорито, при положение,че той прекрасно знае какво ще/няма да направи........

# 342
Ами важни са ми и някои неща от настоящия комфорт, разбира се. На чисто материално ниво.

А моят бъдещ потенциал няма да се разиграва на такава смехотворна рулетка. Има и по-прагматични начини. Но иначе забавно гледаш на живота. Хоп- и вяра в себе си. Мда, точно така става...

Мирогледът е лесен, конкретиката е трудна. И важна. Но давай, забавлявам се:)

Ей затова на сингълите им е лесно. Но викаш и с три деца е също толкова тривиално - щом мама има някаква фантазия, всички хоп! и тръгват.

# 343
...

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:19 от Анонимен

# 344
Аз нямам деца, но по отношение на организацията,разпределението на време,мотивацията и интензитетът на дейности на майки около мен с по 2 деца, смея да твърдя,че са твърде различни.
Каквито бяха и преди да родят.
Просто по-неактивните и мудни,неточните и закъсняващите - сега се оправдават с децата Satisfied
Другите пък се справят по същия начин въпреки децата.

Общи условия

Активация на акаунт