ЮЛИ месец е далече, ти не бързай мъничко човече!

• 14 775
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Много хубав разказ , ей такива истории като чета ми действат успокояващо  Laughing
Аз имам въпрос към всички - някоя от вас свързала ли се е с педиатър вече ?  Питам, защото някъде бях прочела, че се избира преди раждането, а в първия ден след изписването той трябва да дойде на домашно посещение при бебето . Та значи, звъня аз днес на моята лична лекарка, защото искам педиатъра да ми е в същата поликлиника, където е и личната , и питам за съвет кого ще ми препоръча, защото никого не познавам и отзиви нямам. Препоръча ми тя една педиатърка , но ми обясни, че информацията за посещение веднага след изписването била стара. Сега с акта за раждане се ходело в здравната каса, от там се взема "лист за първоначален избор", попълва се с "избранника" и до 20-ия ден трябвало да бъде 1-вото посещение  newsm78 newsm78  Странно ми се струва ако наистина е така, ами до 20-ия ден никой ли няма да дойде да го погледне това бебе ????

# 226
Zdraveite mili mami,

ve4e 2ri put siadam da pi6a i se skapva PC, ei mnogo me e iad.

Da se ot4eta, 4e sam dobre. Nai-setne Nadeto moje da sloji sin 6tarkel. Ima6e baia samnenia za pola ne bebo, no naposleduk 3ma razli4ni doktori kazaha mom4e i mai e vreme da poviarvam, 4e 6te e mom4e. Ina4e sam dobre. Vse o6te hodia na rabota makar i da sam v 45dnevnia bolni4en. 4udia se dali ne sgre6ih - mai triabva6e da si ostana v ka6ti, 4e v rabotata e goliama ludniza i stress.

Stana iasno ve4e i rajdaneto kade 6te e - v Sheinovo, pri d-r Nenov.

Tova e ot men, 4e pak me tormoziat, ei 4ovek dva reda vav foruma ne moje da napi6e.

Zeluvki

# 227
  • София
Здравейте мами,
аз се появявам съвсем за мъничко, за да поздравя КетиК за сватбата й днес. Да сте много щастливи мила Кети, да си винаги толкова влюбена колкото и в днешния прекрасен ден, едно прекрастно момиченце  babydust7 да осветява вашите дни заедно и както беше дъждовен днешния ден, така и всичко да ви върви по вода.
Целувам те много!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 228
  • София
Mam4eta shte drasna samo 2 reda, 4e nqmam kirilica:(
Pozdravi na KetiK- mnogo lubov i shtastie i jelaq
V4era si ugovorih rajdaneto s doki i sega mi e mnogo po spokojno:)
Synuvah 4e imam bliznaci i myjyt mi vika mi sigurno shte e zoq bliznaci nasheto bebo, ta moje da izbyrzam s termina:)))
A synqt beshe ujasno smeshen, bebetata toku shto rodeni lazeha i se vyrtqha i az gi goneh po legloto:)))))))
Hajde spiram, 4e znam 4e nikak ne e priqtno da 4etete na latinica
 Hug

# 229
Горчиво! Горчиво!  married   
Мила Кети, честит сватбен ден! Kissing Heart Бъдете много щастливи и влюбени и напълнете къщата си с много деца!   newsm19 newsm76 
Очакваме снимки!  photo

Добре дошла на новата мама! Леки седмици до раждането!

Честито момченце на welldone, вече могат да започнат сините мечти и при нея!  bowuu

Maxin, ти къде се губиш?

На всички ви пожелавам весел weekend, а на болните - да оздравяват бързо!

# 230
Честит сватбен ден на мама КетиК. Много любов и щастие и нека никога да не спират да бият сватбените камбани в вашия семеен живот. А след няколко седмици да се радвате на малката принцеса.

# 231
По въпроса за педиатрите:избрала съм д-р Атанасова-педиатър,хомеопат от МЦ"Младост".Направо отидох и говорих лично с нея.Та тя ми каза че като разберем кога ще ни изписват да и се обадим по тел. за да може да дойде на посещение, а това за здравната каса може и тя да го свърши защото често им се налага да ходят до там за други неща.
Мами, които ще раждат секцио имам един въпрос. Правили ли сте си тест за алергии и къде?

# 232
IVAIA, и аз май към нея съм се насочила  Simple Smile Simple Smile Поне моята лична (също в МЦ Младост) ми я препоръча , а аз държа да е там, че живея отсреща и ще ми е наблизо. Значи ще отида най- добре на място да говоря лично с нея, както ти си направила   bouquet

# 233
  • на правилното място, в точното време
    Честит сватбен ден, КЕТИК  married  loveuuu  loveuuu dancing не спирайте да се радвате един на друг !
  За избора на личен лекар на бебоците - как до 20 -я ден трябва да го посети??? #Crazy Я вижте августовската мама линка, който е дала за нещата, които поема здравната каса. Трябва да дойде и да прегледа бебето, да ти обясни как се кърми, как се къпе и още куп неща, които не ги обясняват в родилно. Ма тия доктори са го ударили направо през просото #Cussing out #Cussing out
  За какво ще ми идва на 20-я ден, аз тогава вече мога да го заведа на консултация.
  Момичета, хубаво си избирайте педиатъра, и по мое мнение не се доверявайте на личните си доктори, ако вие самите им нямате доверие и не сте особено доволни от тях. А ако сте, запишете и бебоците при тях. Ние и тримата сме при моя приятелка, като първоначално само сина беше при нея, тъй като е педиатър, но после стана ДжиПи и се записахме и ние с тати при нея. Доволна съм и съм решила и бебка да е там.
   Успех при избора на доки   costumed050 Дано случите на свестни.

# 234
  • на правилното място, в точното време
  "Рутинно послеродово наблюдение

Домашно посещение в първите 24 часа след изписване от родилното отделение с извършване на общ преглед (в т.ч. измерване на артериално налягане) и преглед на млечни жлези, мамили, количество на отделяната кърма. Лекарят дава здравни съвети и обучение по въпросите на кърменето правилното хранене хигиенни грижи за гърдите и гениталиите

На 15-я и 42-я ден след раждането лекарят извършва контрол на инволуция на матката"

Това е от сайта за Права на задължително здравно-осигурените лица.
 Може да си го копнете и да го зенесете на великите доктори!

# 235
  • Варна
Честит Сватбен ден, :married:Ketik.Обичайте се много и се подкрепяйте цял живот.най-хубавото бебче през юли  ylinfant
 welcomeна новата мама!леко и безпроблемнно добременяване.
Ivaia тази педиатърка в дом Младост ли се намира?дай координати smile3525Блатодаря за което.
на всички спокойна и лека вечер от нас с бебо Joy

# 236
  • някъде
Кетик, честито!!! married
Пожелавам ви да остареете заедно в любов, разбирателство и уважение!!!

waveyДобре дошла на новата мама!

# 237
Ivaia тази докторка атанасова в поликлиника марешки ли е ,били ми дала някакви координати можеби телефонен номер. благодаря ти.

# 238
Честита сватба,дано е минала весело Two HeartsКетик,желая от сърце много любов и детски смях да има около вас дълги години! family6
Добре дошла и на новата мама,леко оставащо бременеене. pregnant

# 239
Здравейте на всички очакващи през юли!
Ние чакаме момиченце на 27.07- нормално раждане за сега Praynig
Всичко сме приготвили и подредили, само количката остана.
Толкова много се вълнувам, че времето така бързо наближава Joy
и същевременно започват и притесненията дали всичко ще е наред Sad

Общи условия

Активация на акаунт