Обсъждане на имотни обяви

• 77 762
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Как точно се гарантира наем от 700 лв.?

# 241
Как точно се гарантира наем от 700 лв.?
С договор с гарантиращия -хахаха  Абе смяяяххххх.....

# 242
След още някоя и друга година подобни имоти ще са си вечно на последния собственик. Ебахти дупката. На моя трябва да му искам поне 2к като гледам какви цени са обявени за някакви брутални коптори. Не стига, че е в блок на Бароко, на които мазилката им почва да пада още преди Акт 16, ами и някакъв северен ми изглежда.

17 етажната им сграда на Симеоновско която вече е на 6-ти етаж за 2 месеца има дограма на първите етажи. Grinning. Цени от 900 еврака, за да те облъчва трафопоста.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 13:38 от hurricane

# 243
Дневната или холчето, там каквото заглавие има, е суууупер тясно. Студентите трябва да са от бедно семейство и слабички, та да се разминават...Който е проектирал разпределението на кухничката, да си смени наркотиците, идват му силни... Laughing
Помещението предвидено за спалня пък е по малко от стандартен килер. Тераса/балкон няма, може би ще се пуши в банята като по просторно. newsm78

# 244
А вие замисляли ли сте се да обявявате имот под наем така - на търг, със закупуване на тръжна документация и пр. -
http://www.adis.bg/bg/real-estate/rents/real-estate-auction/466

Я вижте тук какво се случва

# 245
Абе, Лъки, какво разбираш ти?! ТоА апартамент има гарантиран наем от 700 лева!!! Sweat Smile

# 246
Дневната или холчето, там каквото заглавие има, е суууупер тясно. Студентите трябва да са от бедно семейство и слабички, та да се разминават...Който е проектирал разпределението на кухничката, да си смени наркотиците, идват му силни... Laughing
Помещението предвидено за спалня пък е по малко от стандартен килер. Тераса/балкон няма, може би ще се пуши в банята като по просторно. newsm78

Лъки, това не е жилище за съквартиранти, а за сам човек или за интимна двойка. Ако е сам човек, няма с кого да се разминава, а ако е двойка, ще са си по-близки Laughing  И няма да пушат, тъкмо повод да откажат цигарите Wink  Е, какво друго  разпределение да проектира на място 2,00х1,20 така, че да да събере всички уреди и шкафове?!  Това е бокс няма и 3 кв.метра. Спалнята е 2,20 на 2,20 = няма и 5 кв.м. Иначе цялото може да е 50 кв само с общите части. И не е ясно дали не е със статут на общежитие, т.е. нежилищен имот. Но пък според твоя приятел Иван в СГ боксониери вървят по 800 лева, така че ако е вярно, може и да има основания това за 700-те лева наем за все пак две отделни стаи, макар и клаустрофобично тесни.

# 247
Има резон, че имотчето е сам/а човек...Те ако са 2ма няма къде са си съберат ботушите...Мисля обаче и сам да е, нали ще му дойдат гости за едно питие...теснотия е от всякъде.
Иван още не ми е станал приятел, но си го чета с интерес и в другата му тема. Wink

Абе, Лъки, какво разбираш ти?! ТоА апартамент има гарантиран наем от 700 лева!!! Sweat Smile
Може, може не споря. Laughing

Е, какво друго  разпределение да проектира на място 2,00х1,20 така, че да да събере всички уреди и шкафове?!  Това е бокс няма и 3 кв.метра.
Ако таргета е студенти, слага се малко хладилниче, тип мини-бар. Така се отваря място за един нормално позициониран уред, иначе фурната е на безумно място, а за котлоните  думи нямам...ширма също може да е от малките, все пак това не е кухнята на Манчев.
Не знам, тези неща освен с пари и с акъл се правят...според мен. Thinking

# 248
Може да звучи смешно, но в СГ едностаен под 500, двустаен под 650, тристаен под 800 лв - няма. И празни почти няма. : )))

# 249
Лъки, може таргетът да не е студенти, то според някои хора из имотните теми СГ си е направо топ квартал с имоти за добре платени специалисти. Ето,  ти самата каза, че Иван е толкова топ специалист, че малко лознечани можели да вършат неговата работа и да вземат неговите пари Wink, пък се е закотвил в СГ и за него по-добър квартал няма, и си купи имот пак там.  Или пък може таргетът да е студенти-баровци,  които пият много уиски и им трябва непрекъснато лед  Laughing .  То такъв наем си върви с голям хладилник, бе Лъки, бедните студенти с хладилничета тип мини-бар не плащат по 700-800 лева за сам човек. Фурната е излишна, съгласна съм, на "улицата на манджите" няма нужда от фурна - аз пак цитирам Иван, де, не че имам личен опит с тази улица Wink  На мястото на фурната - бар с бутилки - кеф ти уиски, кеф ти ром, кеф ти водка Laughing То и от котлони няма нужда, всъщност. И ще си слага ботушите до вратата, вдясно, там има 30-ина снтиметра място, таман за ботуши.  

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 16:34 от Анонимен

# 250
Сарказмът ти е готин, обаче в момента едностаен в СГ за 30к евро се изплаща за макс. 10 години. Пробвай в Лозенец за колко ще избиеш подобен и съм сигурен, че няма да ти е толкова смешно.

И преди да ме нападнеш, нямам апартамент, който да давам под наем в СГ. Просто ми е интересно как очевидно интелигентна жена няма представа за имотния пазар извън Лозенец.

# 251
Не знам защо непрекъснато се обсъжда в кой квартал за колко време може да се избие даден апартамент. Мисля, че повечето хора си търсят апартамент за живеене, а не за инвестиция, т.е. няма никакво значение времето за избиване. Това, че мога да избия тристаен в студентски за 10 години, пък в Лозенец за 60, няма да ме накара да отида да живея в СГ.

# 252
Може би защото непрекъснато въпросът се повдига от живеещите там?

# 253
Да, и аз това се чудя - защо толкова се набляга на времето за избиване.

# 254
Сарказмът ти е готин, обаче в момента едностаен в СГ за 30к евро се изплаща за макс. 10 години. Пробвай в Лозенец за колко ще избиеш подобен и съм сигурен, че няма да ти е толкова смешно.

И преди да ме нападнеш, нямам апартамент, който да давам под наем в СГ. Просто ми е интересно как очевидно интелигентна жена няма представа за имотния пазар извън Лозенец.

Ама това не е сарказъм, аз просто цитирам чуждо мнение и понеже не съм проверявала лично твърденията, казвам, че е чуждо мнение. Не ме интересува пазара в СГ и затова не си губя времето да го проверявам, който се интересува, да си проверява. В случая отговарям на Лъки, която явно също няма идея от пазара в СГ, от друга страна е показала, че вярва на Иван и аз й казвам, че на база неговото инфо има основания за този прогнозен наем. Иначе добре си познавам пазара, който ме интересува Wink И само да кажа, че в Лозенец сгради-общежития от този тип не се строят и няма пазар на подобен тим имоти като този в СГ, така че няма база за сравнение на двата квартала. В Лозенец трудно ще намериш дори двустаен от този тип - 50-ина "мръсни", двустайните НС са по 80 кв "мръсни" , за едностаен да не говорим. Просто таргетът в Лозенец е друг и за продажби, и за наеми.

Иначе от самото жилище има доста какво да се желае, но пък в толкова топ квартал като СГ явно площите на имотите стават все по-миниатюрни и разпределенията - все по-неудобни. Пазар.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 17:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт