"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 814
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
Ще го коментирам утре с доктора да видим той какво ще каже.
Надявам се всичко да е наред! Innocent

# 466
Благодаря още веднъж за подкрепата!

# 467
Егати и " политиката " имат тогава.
Преди 10 години чаках 3 дни, за да запишат детето ми.
Та нищо не може да ме очуди вече.
На бивша колежка с такова кървене и адекватно и навременно лечение й спасиха бебето. От 4 с и 4-5 дни  й започна лечението. Не помня обаче кой и дали й издаде болничен тогава.

# 468
Положителния кръвен тест не е ли доказателство за наличието на бременност?
Вече как и дали ще се развие е друг въпрос.
Но все пак има доказателство за наличието на такава.
Ако ще теста и до 280да стигне ,докато не се вижда нещо приличащо на бременност,това за АГ нищичко не означава.А,за регистрация да не говорим...

# 469

При мен е по същия начаин - имам недостатъчност на прогестерон, за това след О всеки месец взимам допълнително с идеята ако настъпи бременност да има достатъчно.
[/quote]

Брайда,колко ти е прогестерона,че пиеш всеки месец превантивно?

# 470
  • София
dydito - прогестерона се изследва 7 дни след доказана О и трябва да е към горна граница. При мен най-често е малко под средата на горната граница, имало е месеци дори с по-малко. Ако не го взимам ми идва по-рано отколкото трябва цикъла. Но това е терапия, която е определена след поне 4 изследвания без препарата и с препарата.

# 471
Благодаря ти!
Моят предният месец го проследих,беше малко над средата на горна граница.
Вчера пусках ТСХ се чудех дали да пусна пак,ама пропуснах.

# 472
  • София
Над средата е ок, изследвай го 3-4 пъти поне, за да имаш обща представа. При мен само 1 път беше ок. Но аз съм с поликистоза, лутеалната фаза не е ок в повечето пъти при тази диагноза

# 473
Решихме да запазя бременността. Благодарят ви от сърце Heart

# 474
Благодаря още веднъж за подкрепата!
Момиче , какво стана с болничния? Ахххх , ядосах се... В такова положение си, че никой няма право да ти отказва БЛ... дори и АГ . В момента върлува вирус с повръщане и разстройство , може да пратиш някой близък за минимум 14 дни от ОПЛ

# 475
Аз също съм бясна, че ме карат да се разхождам от болница в поликлиника и тн. Разбрах че личната няма да ми даде болничен, и днеска ще ходя до щерев вече при моя доктор да видя той какво мисли и ще пусна още веднъж ЧХГ да видя дали се е удвоило. Поне това да ме успокои, а с това зацапване не знам още не е спряло вече 6 ден.

# 476
  • София

Браво! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

# 477

Много се радвам за вас  Hug bouquet

# 478
  • София
Аз също съм бясна, че ме карат да се разхождам от болница в поликлиника и тн. Разбрах че личната няма да ми даде болничен, и днеска ще ходя до щерев вече при моя доктор да видя той какво мисли и ще пусна още веднъж ЧХГ да видя дали се е удвоило. Поне това да ме успокои, а с това зацапване не знам още не е спряло вече 6 ден.

Щом ще ходиш при твоя, с това зацапване най-вероятно ще ти изпише нещо. Поне силно се надявам и стискам палци на ръцете и краката да се закрепят нещата и някой адекватен да те погледне. Един съвет - сменяй личната! Не може такова немарливо отношение! Била съм в подобно положение и знам какво е треперене и нерви и как просто искаш някой да те поеме и обясни като на бял човек!

# 479

И защо няма да ти даде? Така ти нарушава правата! При първа възможност я сменяй! Дано се разреши твоят случай по-скоро и да не те размотават. Че и аз се ядосах като чета! 😤

Общи условия

Активация на акаунт