Избор на сушилня - Тема 10

• 99 889
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • до най-прекрасния мъж
Тези дни е била голяма истерия специално за сушилни. Вече на няколко места чета за неуспели да купят. Има и случаи, в които хора купуват последни бройки и на касата се оказва, че не могат да ги платят, защото някой друг вече ги е платил преди тях, но ще си ги вземе по-късно. Жалко, че вадят на Черен петък минимален брой и разочароват хората.
Омекотител ползвам, но забелязвам, че дрехите миришат по-малко след сушилнята, отколкото сушени на въздух. Но са многократно по-меки. Аз толкова меки хавлии скоро не съм ползвала, все едно са новички 😍.

# 691
Не купих нищо. Още ме е яд на Технополис и сайтът им още не работи. Малко изтърваха едни хиляда лева. Здраве да е.

# 692
В на моята сушилня книжката сякаш съм чела, че не се препоръчва омекотител, поради риск от запалване... Беко е.
Само че съм я чела преди 3 години, когато я купувах, та изобщо не съм сигурна, дали правилно съм прочела, запомнила, а сега не ми се търси книжката да прочета, има ли такова нещо...
Сушилнята я ползвам зимата, лятото по - рядко, лятото си слагам омекотител, тъй като ги простирам навън за да са по - меки дрехите, а зимата го слагам, за да не се наелектризират, особено пуловери, одеала, на памучните дрехи или кърпи гледам да го пропускам...иначе нямам миризма след сушилнята, колкото и омекотител да сложа или да е нещо съвсем минимално.
Пробвала съм единствено кърпичките на Ленор, слагах по 2,3,4....никакъв ефект не видях и не ги ползвам.
Същото беше и с перлите за Ленор за пералня...смисъл, като пусна сушилнята след нея няма аромат, та пари на вятъра...а ако не ползвам сушилня и сложа перлите, те пък нямат омекотяващо действие и дрехите са съвсем твърди след изсъхване.

# 693
И мен ме разочароваха Технополис-на всичкото отгоре само мостри имаха...еми не, мерси!

# 694
  • до най-прекрасния мъж
Нашата я платихме в понеделник, взехме я във вторник, защото нямаше наличност. Момчето каза, че чакат 20 бр от модела, та чак такова търсене до петък и то на един модел, не ми се вярва.

# 695
  • Варна
  Днес много спонтанно си поъчах сушилня онлайн. Без да съм я   виждала никога на живо. Надявам се да не съжалявам за покупката си.
Bosh WTH 85200BY.
притеснявам  се най  вече от свиване на дрехите.

# 696
А как мога да "смаля" една жилетка, сигурно има малко памук в нея, но повечето е синтетика.

Моята вече работи на пълни обороти, днес почти не е почивала. Simple Smile
Успях да я пробвам на програми Mix, Cottons Cupboard Dry и за дънки, всичко излезе сухо.

# 697
И аз пробвах днес моето Беко на cottons cupboadrd dry суших хавлии, халати, чаршафи. Програмата е с продължителност 3 часа, обаче аз напълних сушилнята до максимума, който се разрешава в упътването и явно се оказа доста това пране, а и моята пералня е старичка и центрофугата е 600 оборота та забелязах, че се удължи автоматично времето за сушене. По едно време не се стърпях и я изключих. От цялото пране само три калъвки бяха влажни защото се бяха наврели в плика. Не съм доволна от кърпичките на ДМ, сложих 2 и никакъв аромат не се усещаше, тюх, че купих няколно пакета от тях. Чаршафите ми бяха доста намачкани, обаче после се стих, че ги набутах както ги бях извадила от пералнята, а май трябваше да ги поопъна малко, другия път ще пробвам. Една калъвка ми се сви. Сега трябва да се престраша да пусна и дрехи.

# 698
  Днес много спонтанно си поъчах сушилня онлайн. Без да съм я   виждала никога на живо. Надявам се да не съжалявам за покупката си.
Bosh WTH 85200BY.
Моята е такава-още нищо не свила Simple Smile)))).Даже пробвах дрехи с % вълна и синтетика-ами не се свиха.Но внимавам с вълната ..Само установих,че винаги се налага досушаване на дрехите независимо от програмата-не знам защо-а включвам винаги 3 слънца....Има ли някой с подобен проблем.И да питам нещо антистатично за сушили има ли????

# 699
Момичета, сушили ли сте олекотени завивки, умали ли сте проблем с тях? 

# 700
Креми, сушила съм много пъти, не съм имала проблем. Има едни топки, които се мушкат вътре, за да не се степват. Но има различни видове олекотени завивки, с различни пълнежи, не знам какви са твоите.
Момичета, чудя се между две сушилни на горение  - DE72/G и DE82/G. Във втората пише Клас на ефективност на кондензацията A, а на другата нищо не пише. Какво означава това и заслужава ли си разликата от 100 лв в цената?

# 701
Едната е с капацитет 7 кг, другата с 8 кг (72g/82g). Затова имат 100 лева разлика. Клас на кондезационна ефективност - "В" за 72g и "А" за 82g.

# 702
Т.е едната е по-икономична от другата. Само това е. За килограмите го видях, но и 7 ме устройва.

# 703
  • София
И мен ме разочароваха Технополис-на всичкото отгоре само мостри имаха...еми не, мерси!

И аз така отидох за една сушилня и във всичките им 7 магазина в който беше налична , само мостра  newsm78 На всичкото отгоре в два от магазините бяха  с дефект, едната с доста сериозен и не , че щях да я взема ама питах каква допълнителна отстъпка ще направят , и ми отговориха , че имали 10% в момента СMЯХ голям  Tired

Изтърваха и от мен едни 1600лв. , и сега ще си взема от Техномикса, а подаръчния  ваучер който исках да го ползвам при тях ще измисля нещо дребно само за самата стойност и  много им здраве. 
Не стига , че направиха някакъв смешен петък, ами се опитаха и да си продават мострите   Crossing Arms

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 18:34 от kimbolina

# 704
  • Варна
Bosh WTH 85200BY.
Моята е такава-още нищо не свила Simple Smile)))).Даже пробвах дрехи с % вълна и синтетика-ами не се свиха.Но внимавам с вълната ..Само установих,че винаги се налага досушаване на дрехите независимо от програмата-не знам защо-а включвам винаги 3 слънца....Има ли някой с подобен проблем.И да питам нещо антистатично за сушили има ли????
Олекна ми на душата:smiles:

Общи условия

Активация на акаунт