👗Нови придобивки в гардероба - 50

• 150 279
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
В очакване на едни"страшни"генуезки дожи от фамилия Грималди,които ще окача на ушенца Heart Eyes Grinning Hug

# 511
Ей , Нина, много готини. С кеф да си ги носиш.

# 512
  • Бургас
Благодаря,alayne.В чуденка бях между тях и едни английски крале-кучовци с корони,но генуезците победиха в морска битка. Grinning
Сладури големи са,да Hug

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 20:25 от Nina_Z

# 513
Etoile, страхотни обувки- честито! И аз получих като подарък нови маратонки, светли и изчистени. Тъкмо имах нужда от нови, с които да карам колело.

# 514
От мен бански и чанта за плаж  Heart Eyes

# 515
Супер са!

# 516
Благодаря,alayne.В чуденка бях между тях и едни английски крале-кучовци с корони,но генуезците победиха в морска битка. Grinning
Сладури големи са,да Hug
Нина,направо ти завиждам, че можеш да носиш обици. На мен така ми се иска,но получавам тежки възпаления. Сега съм с едни медицински и от тях ме боли. Така че, носи ги с кеф и за мен. Пък ако има възможност и кучовците си вземи.

# 517
  • Бургас
Сладури големи са,да Hug
Нина,направо ти завиждам, че можеш да носиш обици. На мен така ми се иска,но получавам тежки възпаления. Сега съм с едни медицински и от тях ме боли. Така че, носи ги с кеф и за мен. Пък ако има възможност и кучовците си вземи.
alayne,не ме навивай,че малко ми трябва да взема и кучовците Stuck Out Tongue Winking Eye Hug Ето ги и тях
Скрит текст:
Милата,много съжалявам за проблема ти.Моя приятелка намираше решение в носенето на злато или медицински обици,но само за по 2-3 часа на ден.На моите  може да им се  сменя частта,която влиза в ухото така,че  да се избере подходящ накрайник.Помисли за този вариант.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 09:20 от Nina_Z

# 518
  • София
Кучовците са един път Smiley

# 519
  • Бургас
Аз май всичките ги искам! Kissing FaceЕто тези също много ме впечатляват
Скрит текст:

Ако някой иска да разгледа: http://www.lebolegioielli.it/en/collections/the-circle

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 12:51 от Nina_Z

# 520
Е много са готини, с никаквите ми познания по Италиански , не можах да разбера златни ли са или някакъв друг метал. Не успях да видя и дали доставят до България.

# 521
  • Бургас
Е много са готини, с никаквите ми познания по Италиански , не можах да разбера златни ли са или някакъв друг метал. Не успях да видя и дали доставят до България.
Скрит текст:
Обеците са от месинг със златно покритие.Трябва да си играеш да ги сменяш с медицински накрайници.Пращат до България.Малко ме е яд,защото често пазаруваме от италиански сайтове до адрес в Италия и превозвача,който ползваме до БГ е много точен,а и доставката е била не повече от 5 лв.В този сайт изобщо няма опция да избереш държава-Италия.Доставката е твърда-10 евро до БГ.Регистрацията в сайта е на английски.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 17:27 от Nina_Z

# 522
  • София
Едни сандали от мен

# 523
чудни,
От къде са?

# 524
  • София
Благодаря!
От Меркари ги взех, иначе са на Тамарис. Излезнаха ми 35лв.

Общи условия

Активация на акаунт