Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 167
  • 934
  •   1
Отговори
# 255
Аз се обзалагам, че не е бил цял живот изряден, ами все същият мърляч, само че сега е опротивял тотално на жена си и тези неща, които винаги са я дразнели, но ги е търпяла, са станали нетърпими. Правилните навици и очертаването на личното пространство се установяват в началото на връзката, каквото отстъпиш тогава, такова си остава завинаги, колкото и да се мъчиш да обърнеш нещата и колкото и скандали да вдигнеш. Той просто е свикнал да свинства безнаказано и затова си свинства, само че години наред свинство идват вече нетърпими.

# 256
Интересна тенденция забелязвам напоследък във форума - всички гадости като поведение и външност да се приписват на някаква болест. В заключената тема всички дебели са дебели, защото са болни, няма как просто да са се ояли, сега пък героят на темата бил с Паркинсон и деменция, няма как да е просто мърляв и невъзпитан шопарин.
Просто търсим и някакви други причини извън най-очевадната, за да не излезе сега, че я караме да се развежда с него. Тя и без това достатъчно се е настроила против мъжа си, за да ги опише всичките тези неща. То наистина всичко разказано, звучи толкова ужасно, че чак да не му се ще да повярва човек, че ей така без никаква смекчаваща вината на гореописаният причина се случва.

Време е даже телефончо да я попита ребром  тя самата как изглежда, и за какво във връзката им изпитва вина. Освен, че е избрала неподходящия човек.

# 257
Обича да си похапва сладко, не е чудо невиждано. Моят дядо, бог да го прости, почина на 95 години с глюкоза 5,5. Можеше спокойно да изяде едно бурканче сладко на едри лъжици наведнъж и да пита за още. Хората са различни.

Бурканче сладко - ако е от онези старите от детски пюрета - ме съмнява да има повече от 50 до 100 грама захар, плюс има и някакви фибри. За разлика от 5 шоколада.

# 258
... пуска печката като е студено и хвърля кофата с вода на климатика като е тежка.Тоест помага ми.
Каква е тази кофа с вода на климатика? Би ли уточнила, че съм в потрес?

# 259
  • София
Интересна тенденция забелязвам напоследък във форума - всички гадости като поведение и външност да се приписват на някаква болест.
Майка ми е била критикувана, точно както ти правиш, защото лекарите са карали по най-лесната линия - "нерви". Докато баща ми е намерил връзка с министъра на здравеопазването, който драснал една бележка: "Обърнете внимание на колежката Х" и едва тогава й установили тиреотоксикоза, а преди това я обвинявали, че чете от медицинските учебници и си измисля диагнози.

# 260
Влюбен ли е този човек в някоя нова лИбов? (не можах да прочета всички страници)

# 261
Влюбен ли е този човек в някоя нова лИбов? (не можах да прочета всички страници)
Мне.

# 262
Не мога да изчета цялата тема, прекалено ми дойде. Хора, наистина ли някой намира нормално докато единият се къпе, другият да дрищи в другата част. Вярно, в повечето апартаменти баните и тоалетните са на едно място, но... Лично аз бих излязла, ако някой трябва да ползва банята-тоалетна, дори и да не съм довършила къпането. Останалото е пълна идиотия, ебаси. Да не сме пралопитеци. Боже!

# 263
Не мога да изчета цялата тема, прекалено ми дойде. Хора, наистина ли някой намира нормално докато единият се къпе, другият да дрищи в другата част. Вярно, в повечето апартаменти баните и тоалетните са на едно място, но... Лично аз бих излязла, ако някой трябва да ползва банята-тоалетна, дори и да не съм довършила къпането. Останалото е пълна идиотия, ебаси. Да не сме пралопитеци. Боже!

Е а де! И аз викам, че не е нормално, ама хората смятат, че просто бил мърляч.

# 264
Време е даже телефончо да я попита ребром  тя самата как изглежда, и за какво във връзката им изпитва вина. Освен, че е избрала неподходящия човек.
Не мога да я пердаша тая. Иначе, знаеш, искам. Но тая не мога. Това е единствена жена в тоя форум, която описа как изглежда в очите на мъжа си. И с това ме спечели и обезоръжи.

Припомням:

"мрънкало, меркантилна и алчна за пари, че ми се свиди като е за него, че съм дребнава и че трябва да стоя малко над нещата, че го контролирам постоянно и че го дебна да е в издънка, защото нарочно съм искала да се караме, че съм нервна."

# 265
  • Nice
Като крайна мярка авторката да даде на мъжа си да прочете темата.
Може и ник да му се измисли- анонимен дришльо.

Сега без майтап, на моменти ме е яд, че моят приятел не говори български, за да му показвам форума.
Така или иначе няма какво да загуби, мъжът може пък четейки да го досрамее.

Скрит текст:
Моля, авторката да не се засяга. Но освен да го обърне на майтап не знам вече какво да я посъветвам.

# 266

А дали е българин изобщо?

# 267
А дали е българин изобщо?
Точно така - няма такива българи! Grinning

# 268
  • Nice
Останах с такова впечатление, след като няколко пъти се изказаха мнения за балканския манталитет и булгарише мачовците.

# 269
Е много ясно, че е българин. Аз разпознах половината български народ. Не всеки отговаря на всичко описано, но по 2-3 неща на мъж се падат със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт