Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Малко е нахален Бамби, да знаете!

Малко ли ?!?
Направо ми иде да му фрасна един.
Ходи, разкарва се като Господ, взема решения, чупи стойки, изобщо....много ме дразни.
Егати и Господа - една снимка му поискаха , а той  се уля и даде такава , която е с характерни белези /някакви  хирургически поставени скоби/ ,  така че да няма съмнение ,че е фалшива .
На Тончо  най му отива  да иска нещо и да се тръшка , втриса ме от него .
На Ернестина нещо не и се получи  трогателно  това в църквата , а и попът беше един нелюбезен ....

# 706
Отклонявам ви малко, но Галя откакто стана шеф , никаква я няма Simple Smile И ище тогава се чудих-някой знае ли в крайна сметка на кого ще е шеф?Simple Smile

На сцените с Генадиева и Стаменова ми се искаше да сменя канала, но с Калин и Марио беше силно , наистина.

# 707
  • Разпиляна във въображението
Няма случай за Галя, защо да я дават? Може да си пише плана за отделението.

Което ме подсеща - Петър пак беше добър. От глупостите на лекарите не му остава да прави нищо друго Simple Smile

# 708
Като казахте Тасев, милия трябва да се чувства късметлия, че е получил картичка от Вяра, за разлика от Зорница, ни вест, ни кост от германското магаре да каже как е, как е жената, много ми е важно Joy
Мммм не знам дали трябва да се чувства така, той се колебаеше да я отвори. Мисля, че няма нужда от това. Вяра избра своя път, нека го остави намира и да не го обърква. Видях как, когато я получи и я държеше в ръцете си вдигна поглед и пред него беше Ина. Тогава той я видя и сякаш реши, че май трябва да загърби миналото и да бъде щастлив.
И на Зорница пък най-малко й трябва вест от магаренцето от Германия, тя сега е в достатъчно сложно положение, че и Банков да й напомня за себе си.
Между другото си мислех нещо. Представете си - сватбата на Марио и Зорница, двамата са пред олтара и тъкмо ще си кажат да и се появява Банков, молейки Зорница да не се омъжва и да се върне при него. Тя обаче, му отказва, защото е избрала правилния човек в лицето на Марио и нашето германско магаре си заминава тъжно. Това ще е голям майтап, дано все пак не го направят, че ще се чудя да плача или да се смея. Joy

# 709
Галя и аз си мисля, че я дават малко, мо е много натоварено в тая болница, направо не знам и нея къде да я сместят. Може покрай бременността на актрисата да има нужда от по-лек режим на снимане.

Ели, и аз това се удових - може ли да не погледнеш с каква снимка сменяш?!

Аз друго искам да питам - защо от началото на сезона Романова е такава злобна женица? Изпадам в шок всеки път, просто не мога да си обясня поведението й.

# 710
Понеже в началото поизпуснах, лекарите дадоха ли конкретно лоши прогнози за Калин, та Наталия реши да сменя снимките?
Което беше крайно тъпо от нейна страна, чудя се Калин ли иска да залъже с този ход, или по-скоро себе си. Радвам се, че се усети.

Колкото до Мазови - и на мен ми идва малко изсмукано от пръстите тяхното. Ако видя аз мъжа ми с привлекателна жена, че и за ръце да се държат, последното, което ще направя е да се врътна и да си тръгна.

Стаменова в църквата - ноу комент. Neutral Face

# 711
Дадоха краткото промо - Наталия беше легнала при Калин и той я целуваше по челото. Явно тя е решила наистина да остане при нейния човек. Grinning

# 712
Ха, Ивайло Герасков е Психологът. 👍

# 713
  • 221B Baker Street
Че той и в предния сезон беше.

# 714
Стаменова и Евгения си бяха напълно автентични. Не са вярващи, но отиват и правят неща каквото си мислят че трябва, но по тяхния си начин изисквайки и тропайки с крак сякаш някой им е длъжен с нещо. Ако се абстрахираме от начина по който го направиха сцените с тях си бяха силни и всяка от тях изля болката си както я чувства. Разбирам ги, че са потресени от случващото се с много близък за тях човек, но се държат напълно неадекватно и не са от полза за никого. Добре, че ги разкараха да са по-далеч от Калин за да не го обезкуражават. Разсипаха го този човек от всякакви проблеми през всичките сезони. Може пък и различните му чорапи да му носят нещастие. Наталия от много отдавна не си я спомням да е толкова силна. Нужна му е на Калин точно такава.

# 715
Аз знам, че всеки човек реагира на болката, нещастието и страха по различен начин, но винаги съм вярвала, че когато близък човек е в беда, е редно да забравиш за себе си и за болката, която ти изпитваш и да се опиташ с всички сили да му помогнеш. Както прави Наталия. София и Евгения сякаш са толкова фокусирани върху собствената си болка, че забравят да са подкрепа за Калин.

# 716
# 717
Че той и в предния сезон беше.
аз не съм гледала 3ти и 4ти 🙄😃

# 718
Направо плачааа (съчувствам му донякъде). CryJoy Ама в тия сцени беше още по-хубав. Heart Eyes

# 719
Направо плачааа... с него (съчувствам му донякъде). CryJoy Ама в тия сцени беше още по-хубав. Hug
😶 Flutterмного

Общи условия

Активация на акаунт