Бързи здравословни въпроси и отговори – 13

• 63 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Тъй като предизвиках дискусия, да дам още инфо за нашия случай. Както подозирах, а и личната бе убедена, няма нужда от АБ. Левкоцитите са много ниски, утайка леко завишена, СРП в норма, секрет чист. Критикарите да питам кое е било по -правилно - да продължа да давам АБ въпреки съмненията, съвсем да му падне имунната защита и разстройството даго довърши или (както направих) да спра АБ след 2 дози и да търся лечение за вируса? Все пак по първоначалния въпрос - личната изписа Лактокеър стоп за диарията. Споменавам го,в случай че мога да съм полезна в такива ситуации.

# 331
Да не го почваш изобщо...още вчера ти казах. И сама да пуснеш кръвни и да гледаш левкоцитите....аз така правя. И без това ден два от началото не са фатални...може да се изчака.

# 332
  • София
Да, teta75, с теб не споря. Но началото беше в сряда, а личната го видя в събота. Едва днес пък имаше възможност за кръвни. Малко патова ситуация. Иначе и аз вече за всичко правя първо пкк+суе+црп и тогава на лекар.

# 333
  • САЩ
Може ли да препоръчате , много добър имуностимулатор за деца ?
Детето боледува ( настинки , хреми, гърло)

Сок от бъз или този сироп ако го има в Б-я https://www.amazon.com/Natures-Way-Sambucus-Bioavailable-Elderbe … sambucus+for+kids
Ако си падате по по-нетрадиционни начини на лечение пробвайте етерично масло от риган смесено с кокосово масло, маже се на петичките или китките поняколко пъти на ден.

# 334
  • София
Благодаря , flying Simple Smile

Да запитам , какво боли в ляво на гърба , горе долу на нивото на сърцето ?
Не ме боли като вдишвам и издишвам. Но се появява периодична лека болка в тази зона.
Не се чувствам болна , кашлям (малко) нямам температура ?
Но усещам подуване в стомаха ?

# 335
  • Пловдив
Междуребрено да не е?
Аз имам такъв проблем, но освен отзад ме боли и в сърдечната област.

Кашлицата и стомаха може да са симптоми, свързани с други проблеми.

# 336
  • София
Боли ме и мен често в сърдечната област, напрежение и по-плитко дишане също усещам. miraluba, би ли споделила при теб от какво е? Защото на мен уж все нищо ми няма, кардиограмите биват (освен някакъв неврогенен спазъм на коронарните съдове, което не било кой знае какво), но сега съм на Деанксит, Предуктал и Нитролонг + лекарствата ми за кръвно. А кръвно вдигам мноооого рядко напоследък, и то до към 140 - 145 горна граница. Но тези неразположения в сърдечната област ме плашат.

# 337
  • Пловдив
Междуребрена невралгия.
Боли ме отзад в областта на плешката, но болката преминава и отпред. Много е болезнено и плашещо, както казваш.
За последните 2 години имам някоко прегледа на гърдите и кардиограма, на която не се вижда проблем.
Пих Аркоксия 60 мг за 10 дни, която според рехабилитатора при който ходех е била излишна.
Според него, било редно джи пи то ми да ме изпрати на невролог, вместо да ми назначава лечение.

Той ми предписа някоко упражнения за горна част на тяло с минимални тежести 0,5-1 кг и едно с тежест 3-5 кг. Правя ги едва от седмица. Но вече не ме боли.

# 338
  • София
Кардиоложката каза, че когато болката е почти постоянна, тогава се касаело за невралгия. А когато била - ту я има, ту не, през някакъв период от време - било сърдечно Rage А мен ту отляво, ту от дясно, ту в средата, ту отзад ме боли. Но от време на време. Не е нещо нетърпимо, но е плашещо. А веднъж си ме боля направо силно - целия гръден кош отпред. Жестоко се изплаших.

# 339
  • Пловдив
При мен болката беше на периоди и мястото се сменяше - отзад, отпред, отляво, отдясно...

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 17:33 от miraluba

# 340
  • София
Същата работа. Аз не я разбрах тази какво има предвид под постоянно.
Честно казано, предпочитам да е невралгия.
Благодаря ти за споделеното Flowers Hibiscus

# 341
  • От липите до сините камъни
Здравейте,някой сблъсквал ли се е със заболяването ринофима?Всяка информация от личен опит и препоръки ще ми е от полза.Благодаря предварително.

# 342
Тя не е много разпространена по нашите географски ширини.

# 343
След година и половина пак жлъчна криза. Милсех че съм ги преборила. Пих Но шпа, но не отпуска.  Дали мога час след него да взема и Бускулизин.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт