Женско име с много условия

• 16 170
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Искаше ми се да добавя анкета защото се спряхме на някои имена. Но нещо не ми се получава, не ми се разрешава редактиране.
Ако някой знае как да пусна анкета, моля да сподели.
Горе до бутончето с моливчето има три точки. Натисни ги - там има добави анкета.
Ако не става пиши на модератор да добави анкета, като му напишеш какви са опциите.

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 21:39 от brin de muguet

# 61
Анкетата е готова, мили мами.
Благодаря за включването от модератор!

Та това са имената които се спряхме.
Любимите на майката са Вивиан, Адел, Кларис и Селин. Бащата страшно много хареса Люсил и Леанор.
Аз пък клоня към Адел, Катрин или Кларис.

Като цяло, аз лично, намирам всички имена за подходящи, Което и да изберат ще е в десетката.

Добавям, че ударенията на всички имена падат на последната сричка. Тъй че да се четата по френски му. Smile

# 62
Вивиан,Катрин или Селин.😊 Останалите не са ми по вкуса. Харесва ми Клара, Кларис не. Елинор,не Леанор.
Гласувам за Катрин, защото Кати много ми харесва като галено.

# 63
  • Sofia
Както писах Анаис ми е слабост, но намирам и Селин за много нежно. Така че гласувах за тях.
Адел, Вивиан, Кларис и Леанор изобщо не ги харесвам.
Катрин и Клер не са лоши.

# 64
  • Nice
Хубави имена са избрали.
Всички ми допадат. Може би Кларис и Вивиан не ми харесват чак толкова, но стават.
Гласувам за Катрин и Адел. Кати наистина е много сладко галено име. На Адел може да ѝ казват Ади, което също е много сладко.
Вече казах, че на тяхно място бих избрала Катрин с две ръце Smiley

# 65
Гласувам за Селин.
Въпреки, че никът ми също е включен в списъка, по скоро не си го представям за име на реален човек.

# 66
Катрин и Селин, най-много ми харесват от изброените и гласувах за тях, аз бих избрала Катрин.

# 67
  • София
На мен всички имена ми се струват подходящи.  Трудно ми е да гласувам.

Ще се включа обаче пак с един нюанс за обмисляне, този път относно Селин. В много държави, както и в България си е типично турско име т.е. може да бъде смятана за мюсюлманка след време. 

П.п. Не казвам, че това е проблем и да, знам за Селин Дион и доста други жени с това име, както и името ми харесва. Казвам го като факт.

# 68
Така е,но пък е красиво име.
Мисля,означава Луна. Някой да ме поправи ако греша. Според мен повечето ще грасуват за Катрин. Най-класическо е. И мисля, че ще поведе анкетата.

# 69
  • София
Гласувах за Клер и Леанор. На мен са ми най-интересни и звучни.

# 70
Гласувах за Клер и Селин.

# 71
  • Далече, далече
Аз гласувах за Вивиан и Анаис. При двете могат да й вика Ани за по - кратко.

# 72
Гласувах за Вивиан и Селин, но като цяло намирам, че за анкетата са подбрани остарели франкофонски имена. Отдавна има много нежни, ако щеш и модерни женски имена,  които звучат чудесно, особено за едно малко човече. Е, изборът е на мама и татко де, аз само споделям, като живееща точно в такава страна Simple Smile Yum

# 73
  • София - Рим и обратно
И на мен са ми остарели и малко лелински. Не гласувах.

# 74
  • Най-красивата страна
Гласувах за Катрин.
Леанор и Клер също ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт